Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

A teljes gyorsítótáram üres ;) Ez nem lejárati kérdés :) szerintem hiba, ha nem, akkor meg nagyon mérges leszek :D

2. °SeaHawk°

°SeaHawk° Fórum-zöldfülű

Nekem is teljesen üres a gyorsítótáram, pedig 15 napig még biztosan jók voltak.
    2016-01-29 04:53:27
    Aruba üstjének ajándéka: 14× Vudu fedélzet
    Ezt sem írta jóvá most.

3. paraentelodon

paraentelodon Utánpótlás-írogató

2 gyorsítóm járt le tegnap délután ,nem sokkal 13 óra után. Miután "létre jött" a játék, többszöri kísérlet után se sikerült ismét megvennem őket, a fekete piacon (az utolsó próbálkozás este 21 óra után volt ,szóval eltelt néhány óra..) . Ma reggel rászántam magamat arra ,hogy megemlítem ezt a Supportnak. Persze ez sem megoldható , mert nem ír ki ellenőrző kódot, amit bemásolhatnék az alatta lévő mezőbe. Több böngészővel, és azok különböző beállításaival is próbálkoztam már.

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Egyenlőre a gyorsítóknál nem láthatod a dolgokat, ettől függetlenül azok nem tűntek el. Eddig nem lett volna vudu fedélzeted, nézd meg azokat a bónuszokat megkaptad-e, ami a vudu fedélzethez tartozik: +10 fegyver hely, +10 építmény hely, +10 kalóz hely, +4.000 életerőpont. Ezek nem lennének meg, akkor vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

5. SeaEmperor18

SeaEmperor18 Utánpótlás-írogató

2016-01-29 14:45:24
    Megszerezve: 195 x Kőzáras puska.
    Megszerezve: 1 x Brigantin.
    Megszerezve: 244 x Fosztogatóbalta.
    2016-01-29 14:04:50
    Kaptál 38000 gyöngyöt.
    38'000 gyöngy

Ez ma jelent meg nálam a szerver leállás után.Meg tudja mondani valaki hogy ezt miért kaptam?

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen meg, de felesleges leírnom még1x, az elsőt sem olvastad el :(. (Közlemények)

7. SeaEmperor18

SeaEmperor18 Utánpótlás-írogató

Elolvastam mindent,mielőtt írtam,csak érdekelt,hogy mire fel kaptam ennyi gyöngyöt,de elnézést,ha félresiklottam valamin :(

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Na, a közleményekbe le van írva, hogy néhány felszerelés nem működött, és ezt kompenzálják.

9. Panamericana

Panamericana Haladó

Amerikai szerverre nem tudok belépni. Eu-ra simán megy. Főoldalra még valahogy belépek de onnan tovább nem. Betőlt 100%-ra a tenger de fekete marad és azt írja "init mapmouse contorl".

10. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Elindul a hajó aztán pár mp után megáll se előre se hátra, és ez már előre lépés mert néha csak betölt 100 %.ig azt annyi a nagy feketeséget lehet bámulni.

11. FM_Héra

Ez melyik szerver, rajtad kívül mások is ezt tapasztalják, vagy esetleg csak nálad van valami hiba?

12. Spirit

Spirit Járnitanuló

Nem tudom, hogy csak én találkoztam-e a problémával, de nem tudok kilépni a klánomból. Ugye kilehet lépni szimplán térképen, ha jól működik?

13. FM_Héra

Igen, ki lehet lépni, nálam jól is működik.

Spirit kedveli ezt.
  14. Spirit

Spirit Járnitanuló

Akkor írok supportnak..

15. Csontika

Csontika Junior szaki

A klánból való kilépés senkinél nem működik, csak úgy lehet kilépni a klánból ha kirúgnak a klánból.

16. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Kedves DD nem tudod hová lett a rakéta mesterm és az 5 ös altiszt ikonja sincs bent de az legalább működik de a rakétamesterem eltünt és nem csak nálam van ez . Erre valami ötlet?

17. FM_Héra

A sajátomat látom fosztás menüben, Tisztek között (5. szintű altiszt szintén ott található). A rakétákat is betölti.
    Esetleg a prémiumod nem járt már le és vele együtt elfogyott a napok száma is, amennyire a rakétamestert megvetted?

18. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Nem meg van az 5 ös tisztem is csak a rakéta mester tünt el és prémem is még jóval 100 nap felettvan de amint írtam másnál is van vele gond ezt jelezzétek légyszives ha lehet addig várok hátha meg oldódik ha nem akkor majd csak akkor írok supportra addig lehet ugyanazt a választ kapnám :D

19. Gyularombolo

Gyularombolo Utánpótlás-írogató

Az utolso javitas utan eltunt az osszes vudu saman 3 -om , most akkor mi tortenik. kb 24 napom volt. En oszinten mar nem ertek semmit. Nem lehet ezt rendesen kijavitani ?

20. Triton(HUN)

Triton(HUN) Fórum-zöldfülű

Tegnap sajnálattal vettem tudomásul ,hogy a bp megint javított valamit úgyhogy nekem is eltüntették a 3. szintű vudu sámánomat amin még bő 50 nap volt . És ez fizetett sámán volt és nem a tengeren nyitogatott. Azonnal írtam a supportra de még válaszra sem méltattak. Felháborító ,hogy amiért fizetünk még azt sem kapjuk meg. Vagy dobna egy levelet ,hogy bocsika benéztük a dolgokat de mindjárt helyre állítjuk az eredeti állapotot.

Gyularombolo kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.