Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Vettél észere különbséget a játékban azzal, hogy nem látod a lejárati időt? Mert ha nem akkor megvan a bónusza, csak nem jelenítődik meg. Akkor pedig semmi gond nincs, mivel szerintem senkinek nem látszik ezért ez általános jelenség

2. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

nekem is eltünt a kb 1 évig élő 3-as sámánom...és igen vettünk észre külömséget....tehát valóban eltünt nem csak megjelenitési hiba...

3. Gyularombolo

Gyularombolo Utánpótlás-írogató

vsn kulombseg mert nem javit csak kb 520 ponttot szoval javitast kerek, illetve kerunk

4. Triton(HUN)

Triton(HUN) Fórum-zöldfülű

van különbség . a 3. szintű vudusámánnal nagyobbat lövök+ vuduéletet ad és sokkal gyorsabban javít ja a vudu épet. És aki elrontotta a programot az nagyon gyorsan kezdje el visszapakolni a ladikokra. igen nehéz indulatok nélkül írni mert majd szét vet az ideg. az előző bejegyzésemet is törölték:)) pedig csak egy kicsit engedtem el magam.

♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  5. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Valami kehe lesz itt a játékban mert f5 nyomtam és befehéredett a tengertérkép. Kiléptem és újra vissza és most már be sem enged a játék.89% - logging in user... kb 2 perc után LOST CONNECTION ! pazar:(:(:(:(:(

6. ♥Crazyß♥™

♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

LOST uristen:((
    juj az npcm:((

7. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Én éppen bm en voltam, menni lehetett jöttek is az npck utánnam de én se ők se tudtak lőni, aztán meg ledobott így nem lett meg a hullám se.. (Végén jártam..) Aztán teljesen befagyott, chatelni még lehetett. :) Köszöntem ;)

8. Péter

Péter Fórum ismerője

Megint lesz valami megált az összes npc a mappon.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Kicsit sem kéne elengedni magad. Inkább nyomj be 1 sört, vagy fuss 2 kört a ház körül, ha ideges vagy, de ne írj csúnyákat ;).

Romed és ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  10. ReD_Trianon

ReD_Trianon Fórum-zöldfülű

Megint nem jó a játék, vagy csak nekem tölt 89% ig, azt error.?

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

szia

30 percen belül lesz 1 restart, remélhetőleg megoldja a te problémád is.

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| kedveli ezt.
  12. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

Nekem is, de néha be se adja, csak tölt tölt, és egy nagy fehér oldal.:confused::(

13. sysrq33

sysrq33 Járnitanuló

nekem nem megy a szerverváltás se. nem hozza be az ablakot. másnak is van ilyen?

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Úgy fest, hogy MS2-n nem segített a restart, többet pedig nem tudok írni :(. Türelem..

15. Ryder_691

Ryder_691 Fórum-zöldfülű

Előreláthatólag mikor lesz elérhető a szerver?

16. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Melyik szerver az, amit szeretnél elérni és nem megy?

17. Ryder_691

Ryder_691 Fórum-zöldfülű

Egész Európa 4

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    9:59 van, úgy gondolom ez még délelőtt van ;)

19. PUSKAS-cap.HU

PUSKAS-cap.HU Utánpótlás-írogató

hétfőn délelőtt 11 h 30-kor működik már
    :p

20. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot szevasztok!! kis figyelem!! már megint be fagyott a Dicsőség fal mikor be léptem a tegnapit látta láttam:))

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.