Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Tegnap még fent voltam a Boss térkép listán most meg sehol nem vagyok hogyan van ez ???

2. mókusné

mókusné Járnitanuló

sziasztok, vajon miért nem tudok belépni még főoldalra se tegnap este óta (eu5)? megcsináltam mindent amit ilyenkor ajánlotok - 3 böngészőn és két gépről is próbálkoztam. azt látom és tapasztalom, hogy munkahelyi gépemről legalább ide feltudok jönni:)

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia
    Saját tapasztalatom a tegnapi délután- estéről az volt, nagyon gyenge volt az internet. Feltehetőleg a netszolgáltatónál lehetett valami gond. Bár szerintük nem, de ha már 3 gépen sem boldogulok és nem csak a seafight-al van gond, akkor úgy gondolom, mégis náluk volt valami. Nem csak én tapasztaltam, más is panaszkodott a városunkban (ő nem a játék miatt netezik). Nem feltétlenül itt a hiba, de mivel előfordulhat, jelezzétek felénk, de ti is tegyetek meg mindent, amire lehetőségetek van helyileg, igaz ez sem mindig elegendő.

A saját tapasztalatom nem minden esetben helytálló, így minden esetben kérdezek, mikor jeleztek valamit. Sajnos nem csak mi tapasztaltuk, ezt a választ kaptam, remélhetőleg hamar megoldódik.

4. mókusné

mókusné Járnitanuló

oké, köszönöm - majd délután próbálkozom odahaza, egyébként ts-en is hallottam másnál is gond a belépés

5. seafightgame

seafightgame Utánpótlás-írogató

Miért nem telik el úgy nap, hogy jó minden és nem laggol a játék?o_O:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

6. kecsó

kecsó Fórumlakó

EU 4 meghalt, jó lenne ha csinálnának valamit lassan 1,5 óra után.

7. Kioldó(hun)

Kioldó(hun) Utánpótlás-írogató

EU 3 is kakuk

8. †~Minisota~†

†~Minisota~† Junior szaki

Ázsia szerver meghalt. 90%-ig betölt majd semmi reakció... Már 1 órája ezt tapasztalom...

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

:eek: , nálam sem megy, másnál esetleg?

10. Tepsiscsirke

Tepsiscsirke Fórum-zöldfülű

már MAINTENANCE -t ír ,szóval teljes káosz :)

11. -szittya-72

-szittya-72 Járnitanuló

A tengertérkép nem működik! Órák óta....

12. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok! tudtok valamit,ma még meg csinálják?

13. FM_Héra

Részletesebben kicsit. Gondolom még mindig amerikai, ázsiai szerverekről van szó, mivel sajnos mi is tapasztaljuk.
    Többet nem tudok jelenleg.:(

14. Ryder_69

Ryder_69 Fórum-zöldfülű

A rendelési oldalon, bokó ládát csak nekem nem enged vásárolni, vagy másnak sem? :)

15. gaborvuk

gaborvuk Járnitanuló

csak nekem nem tölt be rendesen a szerver ? Belehet lépni a tengerre ?

16. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

engem sem enged be 91%nál megáll a betöltés

17. Ribizke

Ribizke Aktív író

Már több mint egy órája próbálok be lépni de 91%-nál stop ,,minusz egy aranyvédelmi táp

18. LadyCat

LadyCat Fórum-zöldfülű

Egy órája toporgok a térkép betöltésemax 91% megáll kaphatnánk választ ? köszönöm

Eu3 szerverről van szó nem az Amerikairól kérnénk infót miért nem tölt be a Térkép és meddig nem tudunk játszani köszönöm ( nem internet probléma)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.16
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  19. FM_Héra

Volt egy közlemény, melyben olvashat mindenki a szinkronizálásról... Ezek szerint nem sikerült úgy, ahogy tervezték, ennél többet nem tudok. Azt meg nem tudjuk megjósolni, mikorra is tudják megoldani, de igyekeznek, ebben mindenki biztos lehet. Hiába idegeskedtek, írjátok le akár többször is, gyorsabban akkor sem lesz jó.:(

20. LadyCat

LadyCat Fórum-zöldfülű

Elnézést csak korrigálltam azért irtam 2x le hogy Eu3 rol van szó az én esetemben köszönöm szépen a válaszodat

♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.