Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Rendben, de saját hózzászólásod tudod szerkeszteni magad is, nézd át a fórum felépítése és használata ismertetőt, és nm.:)

2. kecsó

kecsó Fórumlakó

Ha teleportálás közben kilőnek akkor le vonódik a teleport,de nem dob át a kívánt mapra és már idegesít!
    Kérem jelezni ! Köszönöm!

3. Péter

Péter Fórum ismerője

ha teleportálás közben 1 npc vagy játékos meglő akkor levonódig és nem dob át a kivánt mappra. Ez már régóta így van. Megoldás: tortuga aztán teleport. De ezt írja is a játék,hogy nem kezdhetsz semmilyen műveletbe.Ha meglőnek az már 1 művelet. Ilyen alapon ha kráken mappra dobna a játék és meglő valaki akkor miért nem áll meg a vissza számlálás?

§§§§. kedveli ezt.
  4. †Kárpátia†Zsolt†

†Kárpátia†Zsolt† Járnitanuló

Én azt szeretném kérdezni hogy mikor lehet újra kimozgatni a designok kedvenc menüpontját a képernyőből, úgy hogy mondjuk csak a fele látszódjon.

5. FM_Héra

A mikor kérdésre nem tudom a választ. Addig viszont, akit nagyon zavar, az átmenetileg annyit tehet, hogy magát a Játék ablakot, a tengert viszi kintebb egyik oldalra (Opciók menü- konfigurációk indítása).

6. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Lehet tévedek, de a Rubin sárkány nem a hajók arany tartalmát növelte 10%-kal mert most a szörnyek aranyát növeli mint a Smargd sárkány?

7. FM_Héra

Nem tévedsz, valóban '+10% aranyszerzés az NPC-kből' volt a képessége. Még nem tudnám megmondani, ez így marad-e, változtattak rajta, vagy esetleg még várható, hogy lecserélik. Amint megtudunk valamit, megosztjuk veletek.

8. Csontika

Csontika Junior szaki

A 17 es biztonságos kikötőben miért nem látható a hírneves 5000 koronás próba? Tudom, hogy naponta 1szer lehet megcsinálni ma még nem csináltam meg? Ez bug? vagy szinthez kötötték, hogy ki veheti fel? én 24 es vagyok.

9. FM_Héra

Én is azt láttam, ma nem indult újra.:( Holnap remélhetőleg már rendben lesz.

10. Csontika

Csontika Junior szaki

Köszi!

11. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok'nekem az lenne a problémám, mióta van ez az uj házikedvenc rendszer,egyfojtában tünik el a gyöngyöm,kb 30 ezernél tartok tegnapóta,a trénert is leszedtem csak a pet van fenn,és nem egyedi a probléma,a napló sem jelzi,óránként fogynak a gyöngyök elvileg egy napra szól a tréner,légyszi nézzetek utána mert így BM-ezni sincs értelme,mert amit kapok belöle az elveszik az ujitásra. elöre is köszönöm

12. (-BIGYÓ-)

(-BIGYÓ-) Fórum-zöldfülű

LOST CONNECTION ! ???

13. makfer

makfer Törekvő

Akkor nem csak nekem....

14. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

91% - logging in user... nem tölt tovább eu3

15. makfer

makfer Törekvő

eu1 sem

16. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

EU2 sem

17. FM_Héra

Türelmeteket kérnénk, mi is tapasztaljuk.

18. kecsó

kecsó Fórumlakó

Nem tudom mit csinálnak,de megszűnt létezni a klánom.Nem írja hogy ki rúgtak volna,csak szimplán eltűnt. :/

19. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Ez már több, mint mókás. Jó 2 órája beállt a játék és megint sehol semmi információ!

20. FM_Héra

Amint lesz információnk, megosztjuk veletek. Egyenlőre többet nem tudok, mint ti.:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.