Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Nekem majdnem ugyan ez a problémám, csak nekem nem engedi, a Mastercardal vásárolni, pedig mindent jól írtam be.:oops::(

BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok, nálam nincs ilyen probléma. Szóval próbálkozzatok egy böngésző takarítással, esetleg másik böngészővel. Ha úgy sem megy, akkor részletezzétek (bár ezt már alapból minden hiba jelzésnél meg kellene tennetek). Tehát írjátok le melyik szerver, milyen böngésző, napra kész böngésző és flash player-e....

3. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

•КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

Most néztem meg megint és ahogy belenyúltak avval, hogy új csomagok kerültek bele a rendelési oldalra már tudok a mentettek szerint rendelni és már sikerült is. ;) Amúgy int5, Chrome, a flash naprakész s más böngészővel sem ment. :cool:

4. *Genius(HUN)*

Nekem is ugyan ez, int5, chrome de már próbáltam operan is, de nem jo, és flash napra kész mint mindig.:rolleyes:

5. Szanorb1

Szanorb1 Utánpótlás-írogató

regisztraltam eu6-ra de nem is ad jutalmat ....

6. *Genius(HUN)*

2016-06-27 17:26:27
    Megszerezve: 1 x Hadihajó.
    Megszerezve: 100 x Acél szigony.
    Megszerezve: 1 x Vadak ura zsákmányzsák.
    Megszerezve: 50000 x Üreges lőszer.
    Megszerezve: 200000 x Robbanó lőszer.
    Megszerezve: 1 x Császári zsákmányzsák.
    Kaptál 50 kristályt.
    Megszerezve: 4 x Csonka vitorla.
    2016-06-27 17:26:00
    Rendszerjóváírás (gyöngy)
    3'000 gyöngy
    2016-06-27 17:26:00
    Prémium megrendelve

7. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Tengeren kapod meg a különleges belépési bónuszt.

BERMUDA65(HU) és Szanorb1 kedveli ezt.
  8. ViCtUsVenAtoR

ViCtUsVenAtoR Utánpótlás-írogató

Sziasztok. kaptam olyan ékkövet ami +80 sebességet ad felszereltem a hajómra de a sebességnél ugyan azt a +642-t mutatja mint felszerelés előtt ez miért van ? Vagy a sebesség növekedett csak nem írja ki külön?

9. FM_Héra

Szia
    Érdemes elolvasni az ismertetőt is, mit is ad az az ékkő pontosan. A +80 sebességből látom, az a Citrin, ami égő és sérült állapotban (ilyen állapotban lassul a hajónk, ezt is vedd figyelembe) adja a bónusz sebességet. Gondolom nem abban az állapotban nézted, esetleg megjelenítési hiba előfordulhat, amit 1 F5 megoldhat.

10. (-Főnix-)

(-Főnix-) Utánpótlás-írogató

Sziasztok érdeklődnék hogy miért tűnik el a tenger ? miért lesz fekete minden mire betöltene rendesen ?

11. (-BIGYÓ-)

(-BIGYÓ-) Fórum-zöldfülű

Szép napot volna egy problémám ahogy bemegyek a biztonságos kikötőbe be feketedik minden , lehet tudni az okát ? és hogy meddig lesz ez így ?

12. FM_Héra

Sziasztok
    Egyikőtök sem írta, melyik szerverről lenne szó, nálam nem jelentkezett eddig ilyen, okát nem tudom. Azt esetleg megnézhetitek, előzmények törlése, és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése után is ezt látjátok, vagy esetleg sikerül rendesen betöltenie. Másik böngészőn is érdemes talán megnézni.

13. (-Főnix-)

(-Főnix-) Utánpótlás-írogató

Szia FM_Héra eu4 rol lenne szó , megy rendesen minden amíg be nem akarok menni a biztonságos kikötőbe

másik böngészőből megy rendesen köszönöm a tanácsod :)

FM_Héra kedveli ezt.
  14. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

A tengerre lépés után a program azonnal kiléptet. A hajóm meg sem jelenik. EU4 9/4 Reset után sem tudtam belépni.:(:mad:

Utoljára szerkesztett: 12.7.16
  15. ViCtUsVenAtoR

Sziasztok. Sajnos nálam sem megy a tenger :( 90% ig el jut a logging in user-ig ott kiírja congestion error ez miért van? De volt már lost connection is :)

16. blade_runner

blade_runner Fórum-zöldfülű

hali, engem is 90%-ig enged be, tölt -de semmi

17. HMS

HMS Járnitanuló

eu1 is, belépek és már ki is léptett....

18. ViCtUsVenAtoR

Lassan 3 órája ülök itt és várom a csodát :p Nem ezért keltem korán :( Gondoltam sebzés van és ha már van 500k foci lőszerem bm re megyek de csak ülök és várom a csodát :( Vajon lesz vmi kompenzálás ?

Én is EU1

19. vodooo15

vodooo15 Fórum-zöldfülű

Nálam is lost connection....

20. HMS

HMS Járnitanuló

még mindig semmi ráférne a szeróra egy rendes restart is már...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.