Hibás javítás Csevegőtopic

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: levlevliva, témanyitás ideje: 18.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Na nem akartam már belepiszkítani a bugos témában, de héra szerinted ha rottyon van a javításom pont prémiumom nincs?
  Nem ez itt a gond és nem is most kezdődött a gond, hanem kb másfél hónapja, és nem csak nálam, hanem a klántársaimnál is, tehát eddig kb 1 perc alatt javítottam fel az 500k-s alap életem most ez ~5 percbe telik, ebből kifolyólag gyanítjuk a hibát.
  Szóval ez biztosan hibás... hiszen feltűnt majdnem mindenkinek...
   
  Gallardo kedveli ezt.
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Prémiummal együtt számoltam azon adatok alapján, amit megadtál. Azzal 1 perc alatt, 204000 ÉP-et kellene tudnod feljavítani nagyjából. Javasolnám még 1x, kapcsold ki, amit tudsz, pl. a bástyán a javítást, nézd másik designban, amin nincs azurit ékköved. 5. szintű altiszttel számold a javítás mértékét minden esetben. Aztán, ha valamelyiket úgy látod hibás, azt úgy kérnénk részletesen jelezni, pontosan mi nem működik megfelelően szerinted.
   
 3. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Csak nem hagytam magam, kérlek kérdezzetek utána. Más nyelven már jelezve lett ez a probléma.
  Mindegy legalább nyugodt vagyok hogy elméletileg a fejlesztők tudnak róla, remélem mihamarabb tesznek is a probléma ellen.

  Egyébként köszönöm szépen a segítséged.
   
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Ezeket, amiket ideírtál, mehettek volna a hibák jelzéséhez is, ami törölve lett, az abban a formában nem tartozott oda.

  Itt is jelezve lett, de megkérnélek (természetesen mindenki mást is), ha valamit jeleztek, a lehető legpontosabb információkat kérnénk hozzá.
  Szívesen.
   
  levlevliva kedveli ezt.
 5. Ne_etesd_a_trollt!

  Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

  Levlevliva, én igazat adok! Kb. 3 hónapig nem játszottam, pár hete tértem vissza, és érdekes módon azóta a 32% javító köves diziben javítok úgy, ahogy előtte a javító kő nélküli diziben. Prémium, 5. altiszt, bástya 7-es szint, tehetségem pedig ugyanolyan szintű, mint előtte volt. De mire jó a kém titka? Megnéztem rengeteg játékos javítását és azt látom, hogy iszonyat lomha a javításuk ahhoz képest, amiket régebben láttam tőlük. Lehet ezt szépíteni, csak nem érdemes, ez bizony messze nem ugyanolyan, mint előtte. Ez bizony nem lett javítva, akinek úgy tűnik, ,az Placebo hatás alatt áll....
   
  levlevliva, Guccy és Gallardo kedveli ezt.

Az oldal megosztása