Közlemény Hivatalos Seafight Discord szerver

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 17.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj, Kalózok!

  Megnyílt a Seafight saját hivatalos Discord szervere! Csatlakozzatok ti is a beszélgetéshez!

  Mi az a Discord?

  Néhányan már bizonyára hallottatok róla: a Discord egy hangos és szöveges csevegőszoftver számítógépre és okostelefonra. A használata pedig teljesen ingyenes.

  Miért jelent meg a Seafight a Discordon?

  Ennek több oka is van: Discord szerverünkön lehetőségetek van megannyi különböző Seafight szerverről érkező játékossal csevegni, tapasztalatot cserélni és barátkozni.
  Ezenkívül szeretnénk közvetlenül tőletek is hallani a véleményeteket. Nem vagytok elégedettek egy új funkcióval vagy a játékegyensúllyal? Vagy csak egy új ötletet akartok megosztani velünk? Mi magunk is ott leszünk a szerveren: a producer, a közösségi menedzserek, a tervezők és a moderátorok.
  Ha egy váratlan dolog történik, azt szeretnénk, hogy minél előbb értesüljetek róla. A Discord segítségével villámgyorsan kiküldhetjük a közleményeket mindenkihez, aki fenn van a szerveren. Gyorsabban, mint bármely más csatornán. A fórumokon továbbra is megjelennek majd a jól ismert közlemények, de a Discord lesz az a hely, ahol először hallhatjátok a legfrissebb híreket.

  Van még valami fontos tudnivaló?

  Először is, a Discord nem Bigpoint termék, így nem vállalunk felelősséget a használata közben esetleg felmerülő problémákért. Ha bármilyen gondotok akad a szoftverrel, a Discord ügyfélszolgálatához kell fordulnotok.
  Másodszor, elvárjuk, hogy a szerveren történő csevegés során betartsatok néhány szabályt. Ezeket a szabályokat a #server_rules csevegőcsatornán találjátok meg. A szabályok megszegését nem fogjuk figyelmen kívül hagyni.
  · Tilos a sértegetés, támadó beszéd, zaklatás és fenyegetés.
  · A szerver nem a support üzenőfelülete: a fejlesztőkhöz, moderátorokhoz és közösségi menedzserekhez ne forduljatok a supportra tartozó problémákkal, mert ezekben ők nem tudnak segíteni.
  · Válasszátok a számotokra megfelelő nyelvű csetszobát.

  És végül: a részvétel teljesen önkéntes. Ha nem akartok csatlakozni, akkor ne tegyétek, és bármikor távozhattok is. Mindemellett persze reméljük, hogy közületek minél több játékossal találkozhatunk majd a szerveren!

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.