Iránytűs térkép bug

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ¤₦-βєNņø-₦¤, témanyitás ideje: 21.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. adella90Go®

  adella90Go® Junior szaki


  Sajnos teljes mértékben egyet kell hogy értsek veled :(

  Simán lett volna rá megoldás hogy csírájában elfojtsák az egész bugot/csalást. Az hogy miért nem történt meg, engem nem kicsit elgondolkodtatott, ahogyan az is ahogy ezt az egészet a továbbiakban kezelték/kezelik, jelenleg tudomásom szerint már lapátra is tették az egész dolgot, és boldogan hajóznak mind akik részesültek e jogtalan előnyből ....

  Érdekes mód a szezon érmékre milyen hamar rá tudtak ugrani ...
   
 2. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Úgy látszik félre értetted, hogy miért lett lezárva a téma. De leírom ahogyan azt Apolló is tette. Mivel már létre lett hozva a felvetett problémának 1 téma így teljes mértékben felesleges egy másik topicot ugyan ezen témával létrehozni mivel ide le lehet írni a véleményt.
  Azt is leírtuk már, hogy minden héten jelezve van ez a dolog a fejlesztők felé. Nagyobb ráhatásunk a dologra nincs.
   
 3. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ugyancsak leírom én is ugyanazt, amit már sokszor.
  A téma zárására külön nem reagálnék, leírtam az adott témánál, illetve @Wizard itt is.
  Hiába készítünk ezer topicot a problémának, nem ezen múlik az, hogy mi fog történni. Hiába van itt ezerszer ugyanaz leírva, esetleg szavazással színesítve, én csak egyszer tudom jelezni egy héten.

  Ezen a héten is ugyanúgy, ahogy minden héten a hiba "fellépése" óta, most is jeleztem a fejlesztőknek, hogy érdemes lenne elővenni a témát, és valahogyan megoldást találni rá. Nem gondolnám, hogy ez az asztalról lesöprése lenne az ügynek.

  Ha lesöpörnénk az asztalról az ügyet, akkor nem lenne lehetőség sehol sem megnyilvánulni a témával kapcsolatban, nemde? Illetve, nem is jelezném hétről hétre.

  Elhisszük, hogy zavar benneteket ez az egész ügy, de attól senki sem kerül előrébb, ha ezer topicot nyitunk ugyanannak.
   
  tami80 kedveli ezt.
 4. Ribizke

  Ribizke Junior szaki


  Hali Apollo!!

  Egyetértek veled ,hogy nem kell több topik erről a témáról ,,csak tudod néha jó kiengedni a gőzt!!
  Ha rajtam múlna ez az egész dolog én minden nap jelzeném a fejlesztők felé már csak azért is ,hogy legalább egy értelmes válasz jönne visszajelzésnek tőlük .
  Abban is igazad van ,hogy nem lejátszott meccs ez mert még most sincs eredmény .
  Részemről mint írtam is majd jelzem egy két fiók átvizsgását ha máshogyan nem halad a dolog , aztán majd csak lesz valami.
  További szép estét kívánok mindenkinek !!!
   
 5. adella90Go®

  adella90Go® Junior szaki


  Ha ezen részből bármi is rám vonatkozna, akkor félre értetted amit írtam, ti fórum moderátorok vagytok és mint azt nyilván mindenki jól tudja jelzésen kívül más behatásotok nincs ilyen téren, az "asztalról való lesöprés" nem rátok értendő hanem arra aki ezzel kellene foglalkozzon.

  Ha véleményünket nem nyilváníthatnánk ki sehol azt meg diktatúrának nevezik, volt ilyen kis hazánkban nem is olyan rég kommunizmus névvel, szerencsére napjainkban ez már nem megengedett a jelenlegi törvények szerint ha jól tudom :)

  Egy sablon válasznál többre nem hiszem hogy számíthatnál/számíthatsz :/
   
 6. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Éppen ezért van lehetőség ebbe a topicba megírni a véleményeket a témával kapcsolatban.
  Azonban a fórum áttekinthetősége érdekében egy témának csak egy topicot tudunk biztosítani.
   
 7. adella90Go®

  adella90Go® Junior szaki

  Szavazást is be tudunk rakni ebbe a topicba ?
   
 8. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Változtat a szavazás bármin is? 99%-ra elégedetlenek vagyunk nincs mit ezen szavazni, attól nem változik semmi sajnos. :D :eek:
   
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Én sem gondolnám, hogy annyira fontos ez a szavazósdi, mert tényleg látjuk, hogy szankciót szeretnétek a csalókkal szemben. Azonban a módozat eldöntése sem a játékosok, sem a support jogkörébe nem tartozik.
   
 10. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Apolló ! Egyébként a fejlesztők mit válaszóltak nektek az álltalatok hétről- hétre felvetett problémára ? PL: foglalkozunk vele,törjük a fejünket a megoldáson,ezért vagy azért nem foglalkozunk vele.....vagy semmilyen válasz nem jött? Mégegyszer leírom,ezzel az érdektelen hozzállással csak megerősítenek 1, sok játékos álltal megfogalmazott választ.....(le se írom mert törlöd a hozzászolásomat ) Kicsi, nem nagy jelentőségü dolgokra azonnal lecsap a BP és rögtön megoldják a hibát.Ezt itt most miért nem teszik a fejlesztők? Hogy lehet az hogy ez most nem élvez prioritást? Mi pedig ugy érezzük hogy megloptak minket,ugyanis a megvásárolt elönyöket szépen lehúzhatjuk a WC-én.És ez már nem az első eset......valszeg nem is az utolsó.....
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.19
  adella90Go® kedveli ezt.
 11. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nem érkezett a fejlesztők [!] részéről semmilyen hivatalos visszajelzés, amivel most itt válaszként szolgálhatnék.
   
 12. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  elég sok idő eltelt azóta,hogy jeleztétek...nem jó szájízzel vesszük tudomásul,hogy semmi észrevétel,reagálás,esetleg valami amivel befognák a szánkat,nem érkezett részükről...tehát kedves játékosok,kezdjük is elengedni ezt a témát mert ez már a szőnyeg alatt van
   
 13. Hajni7070

  Hajni7070 Fórum-zöldfülű

  Apolló,szerinted ez igy egy korrekt eljárás a Bigpoint részéről? Az hogyan lehetséges hogy a Ti jelzésetekre nem jött semmilyen válasz? Lehet nem kapták meg a Ti jelzéseiteket-valahol elakadtak- ? Én nagyon szívesen segítek ebben az ügyben,anyanyelvi szinten beszélek németül ,szerinted hová írjak?,német support?
   
 14. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Nem csak a mi jelzésünkre nem érkezett válasz, hanem egyik csapatéra se. Nyilván nem mi vagyunk az egyetlenek akik ezt jelezték/jelzik.
  Biztosíthatlak nem akadt el az üzenet. A segítségedet köszönjük de a jelzéseket meg tudjuk magunk is oldani.
   
 15. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  kedves Hajni,szerintem azért írj egy levelet a német supportra is...egy próbát megér :)
   
 16. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Az hogy a szolgáltatótól ( BP ) semmilyen reakció nem jött , ez több kérdést is felvet. Apolló csak gondoljátok végig,le se írom hogy mik jutnak eszembe,mert szinte 100% hogy törlöd és 1 hétre bannolsz a forumról.Ez a hozzáállás ehez a BUG-hoz több mint gyanus......Gondolom azóta is mély hallgatás van az ügyről.....,ha esetleg tévednék kérlek javíts ki.
   
 17. Miki2015

  Miki2015 Járnitanuló

  De már az elején írták, tehát bugos volt, hisz sokan többször meg tudták csinálni.
  "
  Meg tudom ismételni a küldetéssort?
  Jelenleg az új küldetéseket csak egyszer lehet megcsinálni."

   
 18. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Szerinted féligazság, de a tények mást mondanak.o_O
  Volt rá eset, mikor véletlenül bekerült valami (újra) a kalóz jutalomhoz, csak pár ágyú átváltása, ha azt nézzük. Azonnal visszavonta a játékosoktól a BP. Nem egy ilyen esetet olvashatsz a fórumon. És itt csak pár dologról volt szó.:oops: A Szezont leállították "pár" érme miatt. Olyanok buktak érméket, akiknek semmi közük nem volt a dologhoz. Azt hiszem lehetne sorolni az ehhez képest apróságnak tűnő dolgokat.
  Te és azok, akik éltek a lehetőséggel, miből gondoljátok, hogy csak úgy annyi ágyút, a többiről nem beszélve, pár forintért odaad a BP?:eek: Ezt tapasztaljuk elég régóta.:D
  Tényleg, most hogy belegondolok oda is adta egyeseknek...:mad:
  Akkor viszont a többi játékos, aki szintén megvásárolta, miért is nem tehette meg ugyanezt, miért nem vágja hozzájuk is azt a sok dolgot, amit egyesek így nyertek? És miért kellett javítani, ha nem volt BUG-os? Tegyék akkor újra vissza ugyanúgy, lennének minden bizonnyal olyanok, akik kapnának az alkalmon, megvennék a három csomagot, aztán lenne egy ütős hajójuk.o_O
   
 19. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Ezt nem tudom kinek írtad, ha nekem címezted, olvasd el párszor, amit írtam. Nem vádoltam senkit, az pedig tény, voltak akik éltek a lehetőséggel. Én nem tudom ki mit szerzett meg, pontos hivatalos információt nem kaptunk senkitől, de amit itt és chat-en olvastam, abból arra lehet következtetni, bármit megszerezhetett pár játékos, beleértve a gyötrelem ágyút is. Erről ennyit. Gondolom te sem hivatalosan kaptad az információkat, nem ismersz minden játékost, aki élhetett vele, tehát nem tudhatod, ki mit szedett ki belőle. Annyit tudhatsz, amennyit egyesek esetleg elmondanak neked (gondolom én).
  Megmagyarázhatod, de a BP-ot ismerve, nem jótékonysági intézmény (ami természetes dolog, hiszen profitorientált cég), tehát mindenki tisztában lehetett vele, amit tesz, az BUG kihasználás, akármerről nézzük is.
   
 20. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Erre a mondatodra azért még reagálnék. Nem szerkesztettem, módosítottam, ahogy te nevezed, az "irományom". Ha megtettem volna, azt látnád, amit a te írásod alatt lát mindenki: "Utoljára szerkesztett: xx perce":p Az enyém alatt ilyet nem látsz.;)
  A többire pedig a BP-nak illene azzal, hogy visszavonják az így szerzett dolgokat, de az nem az én asztalom.
   

Az oldal megosztása