Iránytűs térkép bug

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ¤₦-βєNņø-₦¤, témanyitás ideje: 21.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. bnor

  bnor Törekvő

  Szia, hát szerintem nem arra utal. Olvasd el mégegyszer. A mondat így hangzik: Te és azok, akik éltek a lehetőséggel, miből gondoljátok, hogy csak úgy annyi ágyút, a többiről nem beszélve, pár forintért odaad a BP. Te úgy gondolod, hogy ... Nem pár szót kell értelmezni egy mondatból, hanem a mondat egészét. Egyébként az a pár szó sem azt jelenti. Te és azok ...
  Amúgy semmi realitása annak, hogy az akkor és úgy jól működött. Akik évek óta játszák ezt a játékot, tudják, hogy egy bónusztérképet nem lehet többször megcsinálni/befejezni. A mojóból összehozott bónuszokat sem, nemhogy a pénzért vásároltakat. Ha mégis lenne erre lehetőség, akkor az hibás. Pedig hidd el nagyon örülnék neki, hogy ha a cancer utolsó hullámát ismételgetni tudnám, mert akkor nem kellene végigcsinálnom 14 bónusztérképet, hogy 1x kristályesőt kapjak. És sajnos véges a térképek száma, mert nem kevés mojó és gyöngy bedobásával lehet összehozni.
   
 2. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Akkor ezen mondatomat megpróbálom úgy "lefordítani magyar nyelvre", hogy megértsd, mit akartam megtudni.
  Így is írhattam volna, de attól még ugyanaz a mondanivalója...: miből gondolod, hogy csak úgy annyi ágyút, a többiről nem beszélve, pár forintért odaad a BP, és miből gondolták azok, akik éltek a lehetőséggel? Hiszen eddig kizárólag te gondolod másképpen, azok közül, akik a topicban írtak, hogy ez így teljesen korrekt volt... Nem vettelek egy kalap alá velük, félreértetted, vagy akartad érteni, amit írtam. Amennyiben még így sem világos, sajnálatos dolog, több szót nem érdemel a részemről. Úgy látszik, csupán te akarod félreértelmezni, amit írtam és még másba is belekötsz, olyan valakibe, aki megértette, amit írtam.
  Vannak olyan küldetések, amik egymásra épülnek, sorban lehet őket megcsinálni, kizárólag 1*, nem ismételhetők, az iránytűs térképek esetében is ilyen feladatsoroknak készültek. Akik megcsináltak több feladatot többször is, lehet hogy ezt nem tudták. Nem az ő hibájuk, hogy ezt megtehették, büntetést nem érdemelnek, még akkor sem, ha egy idő után azért már feltűnt nekik, ez nem direkt van így.
  Amennyiben ez lett volna a cél, nem javítják, hanem hagyják továbbra is azoknak, akik megvásárolják, és a te szavaiddal élve, "felzárkóznak" a többiekhez.
  A magam részéről nem kiabáltam bannért, csak annyit szerettünk volna, hogy vonja vissza tőlük a BP az így szerzett dolgokat. Sokan, akik szintén megvették, őket kár érte ebben a formában, ha azt nézzük. Ugyanazt az összeget fizették érte, így ha meghagyták a dolgokat nekik, mindenki másnak is járna, aki megvásárolta, megvásárolja.
   
 3. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Örülnék neki, ha engem és minden tisztességesen játszó játékost a BP "felzárkóztatna" pl. a botosok megszerzett dolgaihoz mérten, az még indokolt is lenne, ha jól belegondolunk. Nem hinném, hogy ilyen "felzárkóztatást" jó szemmel nézne bárki, aki vásárol rendszeresen azért, hogy szinten tartsa legalább nagyjából a hajóját.
  A szavazást megnézheted, de akár más is. Csak rá kell kattintani a szavazatok számára szövegrésznél, és meg lehet nézni név szerint ki adta le arra a szavazatát. Jelenleg is ott láthatod a nevem, amire rákattintottam, mikor leadtam (azon sem módosítottam, továbbra is ezen a véleményen vagyok): *IGEN MINDET VONJÁK VISSZA!! :p
   
 4. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Én is üdvözöllek....hogy honnan veszem hogy BUG-os volt? Hmmm.... ezt most komolyan kérdezed? Szerinted az mi ,ha 1 NEM befejezett küldetésért megkapod a jutalmadat ,majd ujra eikezded és ismét abbahagyod a vége elött ,de a jutalom ismét a tied,és ezt végtelenszer ismételheted egészen addig amig a BP ki nem javítja az álltalad felzárkoztatásnak tekintett hibát ( ami igazából ezek szerint ,----> szerinted nem is hiba ) Csak hát ha ez nem bug volt akkor azt miért nem írták le hogy a küldetések végtelen x ismételhetőek ? Mi is szívesen " felzárkoztunk " volna.....( személyes kérdés : tami80 neked nem rokonod váletlenül Stix ? :) )
   
 5. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Azt azért még megjegyezném, a naponta ismételhető küldetések is NAPONTA indulnak újra, tehát 24 óra múlva. Ez sem állja a helyét, ha valaki úgy gondolta, ez is ilyen lehet. Nem pedig egy ki-belépés után. Ha jól tudom, ez kellett hozzá. Már ez gyanús kellett hogy legyen azoknak, akik éltek vele.
  Ami nem fontos egy kicsit sem számomra, azzal nem foglalkozok, tehát nem is írok róla. Nekem nagyon úgy tűnik, provokálni igyekszel, csupán ennyi a célod, az ok ismeretlen számomra, esetleg megoszthatod, kíváncsi lennék rá.
   
 6. tami80

  tami80 Törekvő

  Mivel eléggé zavar a stílus, amivel itt és privátban írnak nekem itt egyesek, így törlöm a kommentjeimet és hagyom az áldozatokat itt puffogni! Kellemes panaszkodást mindenkinek! :)
   
 7. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  látod Apollo...ezt lehet elérni a bug kihasználók megnembüntetésével....csak olvass el pár hozzá szólást és védekezést,ahogy látom se hivatalos infó a fejleményekről se a büntetésekről,ez a gond a bugokkal semmi más.
   
 8. Hajni7070

  Hajni7070 Fórum-zöldfülű

  Apolló ! érdeklődni szeretnék mik a fejlemények ? ugyanis nem elég hogy egyesek kifullozták a hajójukat ( 5-ös gyötrelemmel ) még az extra fegyverhelyeket is megtudták venni youlong érmékkel , amit szintén a bugból kaptak + köveiket felhúzták maxra szintén a bugból szerzett zsákokkal és ha ez nem volna elég akkor még a bövítési helyeket is maxra tették....ez azért igy 1 kicsit sok . Nektek pedig minden nap jelezni kellene ( akár naponta 2x-3x is ) amig érdemleges választ nem kaptok. már írtam elözőleg,ha nyelvi nehézségeitek vannak, szívesen segítek nektek.Faxoljak 1 részletes levelet ide ? : Bigpoint Ügyfélszolgálati Csoport

  Fax: +49 (0)40/88 14 13-906
  http://www.bigpoint.net
   
 9. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Mint már azt többször is megírtuk, minden héten jelentjük ezt a problémát és természetesen ha kapunk rá valamilyen választ akkor azt közzé is tesszük a fórumon. Azzal nem érünk el semmit ha naponta többször jelentjük, nem lesz hamarabb válasz. A levelezést a fejlesztő csapattal köszönjük de továbbra is meg tudjuk oldani saját magunk. Elhiheted nem a mi nyelv tudásunkon múlik.
   
 10. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Sziasztok! Tudom lerágott csont ez a téma, viszont még is érdekelne, hogy ki, mit szólna egy olyan forgatókönyvhöz, amiben az iránytű bug miatt, visszavonnák az összes yolung érméért vásárolható fegyver és bővítmény helyeket, mindenki vissza kapná az elköltött érméit teljes egészében, az pedig továbbra is meg maradna fizetőeszköznek a jelenlegi formájában. Ami a fegyver és bővítmény helyeket illeti, egy teljesen új fizetőeszköz bevezetése, amit hasonlóan a jelenlegi érmékhez, NPC-k fosztásával és elsüllyesztésével lehetne megszerezni. Annyi különbség lenne, hogy nagyobb "felületen" lehetne hozzá jutni, gondolok itt a szintekre vagy próbákra.
  Az indok nagyon egyszerű, azt hiszem nem kell sorolni mennyi előnnyel is járt ez a "kis" hiba, és egyébként is minden mást megtarthatnak, sőőőőt!! Perszeeee tudom, hogy rengetegen a két kezi munkájuk jutalmából fordítottak pénzt/időt az érmék gyűjtésére, így ez elég nagy érvágás nekik, viszont talán köztük is akad olyan, aki úgyan azt gondolja mint én, kerül amibe kerül, de ezeket a ??csalókat?? fosszák meg ettől a jogosulatlan előnytől, még ha visszavonni nem is lehet amiket szereztek, kompenzálni lehet változtatásokkal. Azt se felejtsük el, hogy ennél kevesebbér is hullottak már fejek, de úgy véglegesen. :)

  Kérem ne harapja le senki a fejem, ez csak egy elképzelés, és leginkább arra lennék kíváncsi, hogy ki mennyit áldozna vagy nem azért, hogy mindenki egyenlő, fair esélyekkel induljon, és azon játékosok gondolataira is kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban, akik kifullozták(ha van ilyen) a hajójukat bug mentesen.
   

Az oldal megosztása