Ismertető: A Kalózok Kupájának hagyatéka

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 12.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  A Kalózok Kupájának hagyatéka – 1. szakasz
  Június 13. és július 15. között zajló event
  A Kalózok Kupájának hagyatéka a következőket tartalmazza:
  • Eventteljesítés
  • Eventládák és atlantiszi eventládák
  • Hajóroncsok és atlantiszi hajóroncsok
  • Eventpróbák
  • Hajódesignok
  • Eventrangsor
  • Csoportos térkép
  • Minijáték
  Mely dátumokra és időpontokra kell figyelni?
  Az event június 13-án déli 12 órakor kezdődik, és július 15. déli 12 óráig tart.
  Az 1. szakasz június 13-án 12 órakor kezdődik.
  Az 2. szakasz június 21-én déli 12 órakor kezdődik.
  Az 3. szakasz június 28-án déli 12 órakor kezdődik.
  Az 4. szakasz július 5-én déli 12 órakor kezdődik.

  Minden időpont a szerver helyi ideje szerint értendő.


  Hol találom az eventhajókat?
  Az európai bajnokságban résztvevő országok eventhajóit az 5 – 54/1 térképeken találhatod meg. Miután ezekből néhányat legyőztél, ezen térképek valamelyikén megjelenik a Múltbéli Kalózok Kupájának Lelke admirális.
  Atlantiszban a Mélytengeri Csatárt és az Ellenséges Szabadrúgót lelheted fel, és eleget legyőzve ezekből előcsalhatod a Tengeri Hátvédet.
  Végül ott a Lávagólem, amely az 5 – 54/1 térképek között vándorol.


  Hogyan működnek a Kalózok Kupájának tippjei?
  A Kalózok Kupájának tippjei
  A párhuzamosan zajló focibajnoksághoz hasonlóan részt vehetsz egy rendszerben, megtippelve, hogy melyik ország csapata nyeri az egyes összecsapásokat.
  A tippeket a kalózzseton eventpénzzel lehet megtenni, amelyeket a játékban gyűjthetsz (próbákon, NPC-ktől stb).
  Az eventablakban minden nap láthatod, hogy aznap milyen mérkőzések vannak. A kezdőrúgásig bármelyik meccsre tehetsz tétet.
  Ha a tipp bejön és nyersz, a feltett kalózzseton duplája üti a markod. Ellenben ha veszítesz, elveszíted a feltett kalózzsetont.
  Az aznap zajló mérkőzéseken kívül mást nem lehet megtenni, és a mérkőzés tervezett kezdete után sem lehet már rá fogadni.


  Akárcsak a bajnokság szakaszainál; Csoportkör, 16-os szakasz, negyeddöntők, elődöntők és döntők, emellett 5 szintű jutalmunk van. A zsákmányszint attól függ, hogy hány szakaszon belül helyezted el a tippet. Például, ha tippelek a csoportkörben és a 16. szakaszban, akkor a 2. zsákmányszinten leszek, ha pedig csak a negyeddöntőben, akkor az 1. zsákmányszinten leszek.
  A kalózzsetont később az eventen további tárgyakra válthatod, valamint beleszámíthat a legtöbb megszerzett kalózzsetonok rangsorába így érdemes jól tippelni, kalózok!

  Mik a fogadási jutalmak?
  Első fogadás jutalom

  Az első tét megtétele után a Unbreakable Spirit hajó Design (visszaesés: Orichalkum), Triton koronáját vagy Legba pártfogását kapod.
  Nyertes jutalom – 1. szint
  Ha nyersz egy fogadást, akkor a jutalom: fejlesztett futballlőszer, futballtorpedó, Taureau Amulett, vakmerőség, sárkánypor, Poseidon koronája, nyugtató érintés, Az idő homokja, Simbi védelme, Jolly Roger öröksége vagy Bástya 6. szint.
  Nyertes jutalom – 2. szint
  Ha nyersz egy fogadást, akkor jutalom: fejlesztett futballlőszer, futballtorpedó, Taureau amulett, vakmerőség, sárkánypor, Sárkánytűz 2. szint, csatapont gyorsító, Chi Chi pálca, Poseidon koronája, Viharok köve, Asklepios érintése, Mesterszerszámok, Simbi védelme, Jolly Roger öröksége, Nagyúr 6. szint, Amarax recept 5. szint, vagy Bástya 6. szint.
  Nyertes jutalom – 3. szint
  Ha nyersz egy fogadást, akkor a jutalom: fejlesztett futballlőszer, futballtorpedó, Taureau amulett, vakmerőség, sárkánypor, Sárkánytűz 2. szint, Triton kegyelme, Chi Chi pálcák, Poseidon koronája, Viharok köve, Asklepios érintése, Közös szerszámok, Simbi védelme, Újratöltő varázs, A király kegyelme, Nagyúr 6. szint, Közösségi őr 5. szint, Megerősített bordázat Recept 6. szint, vagy Bástya 6. szint
  Nyertes jutalom – 4. szint
  Ha nyersz egy fogadást, akkor a jutalom: fejlesztett futballlőszer, futballtorpedó, Taureau amulett, vakmerőség, sárkánypor, Sárkánytűz 2. szint, Triton koronája, Chi Chi pálcák, Poszeidon koronája, viharok köve, Társ a bajban, ritka szerszámok, simbi védelme, újratöltő varázs, király kegyelme, Legba pártfogása, Nagyúr 6. szint, Torpedó kezelő 3. szint, Elváló burkolat Recept 5. szint, vagy Bástya 6. szint.
  Nyertes jutalom – 5. szint
  Ha nyersz egy fogadást, akkor a jutalom: fejlesztett futballlőszer, futballtorpedó, Taureau amulett, vakmerőség, sárkánypor, Sárkánytűz 2. szint, Nemesacél erősítés, chi Chi pálcák, Poszeidon koronája, nyugtató érintés, az idő homokja, ritka szerszámok, Simbi védelme, Jolly Roger öröksége, Hírnévpont gyorsító, Nagyúr 6. szint, Közösségi bérenc 5. szint, Inya vér, vagy Bástya 6 szint.

  Hogy működik a Dicsőség pályája csoportos térkép?
  A Dicsőség pályája térkép egy csoportos térkép, ahol te és két másik játékos küzdötök meg egy három másik játékosból álló csapattal.
  A térkép megnyeréséhez a két csapat között megjelenő Első Labdát kell az ellenfél bázisára tolni. De ez nem olyan egyszerű, ahogy hangzik, mivel az ellenséges csapat is megpróbálja az Első Labdát a te bázisodra tolni!
  Az Első Labda megtolásához egyszerűen közel kell menned hozzá. Bármelyik csapat is szerzi meg felette az irányítást, az ellenséges csapat bázisa felé kell tolnia azt. Ha az egyik ellenfél a területen belül van, az Első Labda nem moccan. Győzd le az ellenséges csapat tagjait, hogy előnyt szerezz, és told az Első Labdát a győzelem felé!
  Előnyt akarsz szerezni az ellenféllel szemben? Jó pár NPC fog felbukkanni a térkép „Dzsungel” részén, ezeket legyőzve bónuszokat és lőszert kapsz. Az egy időben aktív bónuszok száma nincs korlátozva.
  Az idő letelte után, az a csapat nyeri a mérkőzést, amelyik a legmesszebbre tolta a labdát. Ha az egyik csapat teljesen kiszáll, az ellenfél nyeri a mérkőzést.


  Hogyan működik a Kereskedőkirakós?
  A Kereskedőkirakós egy 72 darabból álló kirakós, tehát mind a 24 nemzethez három-három kirakósdarab tartozik (egy gyakori, egy ritka és egy bámulatos kirakósdarab).
  Minden egyes darabot három alkalommal kell berakni, hogy elkészüljön a kirakós. A kirakós darabjai az eventhajóktól, illetve kereskedéssel szerezhetők.
  Mindennap meghatározott számú kirakósdarab vásárolható meg vagy adható el az átkozott lelkekért.
  A kirakósdarabok ára attól függ, hogy milyen gyakorisággal adják-veszik az adott darabot a játékosok.
  A kirakódarabok feloldásáért és bizonyos mérföldkövek eléréséért jutalom üti a markod.


  Milyen jutalmakat szerezhetek az eventhajókért?
  • Grúzia Lelke, Lengyelország Lelke, Ukrajna Lelke, Csehország Lelke, Portugália Lelke, Törökország Lelke, Románia Lelke, Szlovákia Lelke, Belgium Lelke, Franciaország Lelke, Ausztria Lelke, Hollandia Lelke, Anglia Lelke, Szerbia Lelke, Dánia Lelke, Szlovénia Lelke, Albánia Lelke, Olaszország Lelke, Horvátország Lelke, Spanyolország Lelke, Svájc Lelke, Magyarország Lelke, Skócia Lelke, Németország Lelke
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (de legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, papírcsíkot, fejlesztett futball lőszert vagy futballtorpedót, közös kártyát, vagy epikus kártyát kapsz jutalmul.
   • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, eventkártyát, futballtorpedót, Safanad érmét, orichalkumot kap.

  • Múltbéli Kalózok Kupájának Lelke
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (de legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, eventkártyát, fejlesztett futball lőszert vagy futballtorpedót kapsz jutalmul.
  • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, eventkártyát, futballtorpedót, Safanad érmét vagy orichalkumot kap
  • Mélytengeri Csatár, Ellenséges Szabadrúgó
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (de legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Youlon érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, eventkártyát, fejlesztett futball lőszert, futballtorpedót, vagy Kalózzsetont kapsz jutalmul.
   • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, eventkártyát, futballtorpedót, Safanad érmét vagy orichalkumot kap.
  • Tengeri Hátvéd
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (de legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, eventkártyát, fejlesztett futball lőszert, futballtorpedót, vagy Kalózzsetont kapsz jutalmul.
  • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, eventkártyát, futballtorpedót, Safanad érmét vagy orichalkumot kap.
  Mit tartalmaznak az event kincsesládái?
  Az event-kincsesládákban számos hasznos tárgy található, mint például fejlesztett futball lőszer, sárkánytűz (2. szint), Elmo tüze, teleportálás, Poszeidón koronája, bástyaágyúk (4. szint), mojo és sok más.

  Mit tartalmaznak az atlantiszi kincsesládák?
  Az atlantiszi kincsesládákban számos hasznos tárgy található, mint például futballtorpedó, Simbi/Taureau amulett, teleportálás, oroszlántűz, mojo, szuperpáncéllemez, Mako/Amarax/Mombu tervrajz (2. szint), chi-chi pálcák és sok más.

  Mi található a hajóroncsokban?
  A hajóroncsokat szigonnyal kell lőni. A hajóroncsokban számos hasznos tárgy található, mint például fejlesztett futball lőszer, sárkánytűz (2. szint), szuperpáncéllemez, sárkánypor, bástya (4. szint) és sok más.

  Mi található az atlantiszi hajóroncsokban?
  A hajóroncsokat szigonnyal kell lőni. A hajóroncsokban számos hasznos tárgy található, mint például futballtorpedó, szuperpáncéllemez, sárkánytűz, Mako/Amarax/Mombu tervrajz (1. szint) és sok más.

  Milyen jutalmak járnak az eventrangsor egyes helyei után?
  2 napi rangsor és 3 esemény végi rangsor lesz.

  Dicsőség pályája csoportos térkép napi rangsor

  RangJutalom
  1
  • 15.000x fejlesztett futballlőszer
  • 500x foci torpedó
  • 15x papírcsík
  • 3x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 15x tétzseton
  • 5x eseménykulcs
  • 5x Atlantis eseménykulcs
  2-5
  • 13.000x fejlesztett futballlőszer
  • 400x foci torpedó
  • 12x papírcsík
  • 2x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 10x tétzseton
  • 4x eseménykulcs
  • 4x Atlantis eseménykulcs
  6-10
  • 11.000x fejlesztett futballlőszer
  • 300x foci torpedó
  • 9x papírcsík
  • 1x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 5x térzseton
  • 3x eseménykulcs
  • 3x Atlantis eseménykulcs
  11-20
  • 9.000x fejlesztett futballlőszer
  • 200x foci torpedó
  • 7x papírcsík
  • 3x tétzseton
  • 2x eseménykulcs
  • 2x Atlantis eseménykulcs
  21-50
  • 7.000x fejlesztett futballlőszer
  • 100x foci torpedó
  • 5x papírcsík
  • 2x térzseton
  • 1x eseménykulcs
  • 1x Atlantis eseménykulcs
  51-100
  • 5.000x fejlesztett futballlőszer
  • 50x foci torpedó
  • 3x papírcsík
  • 1x tétzseton
  1 véletlenszerűen
  • 10.000x fejlesztett futballlőszer
  • 250x futball torpedó
  • 3x tétzseton
  4 véletlenszerűen
  • 5x papírcsík
  • 2x tétzseton
  5 véletlenszerűen
  • 1x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 2x tétzseton
  Ez az esemény rangsora (esemény pontok alapján), a Dicsőség pályája csoportos térkép Személyes legjobb rangsor és a Fortune Teller rangsor (a megnyert kalózzsetonok száma alapján). Az esemény végén.

  HelyezésJutalom
  1–10.
  • 10 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 15 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 10 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 14 napra Scorpio bónusz
  11–25.
  • 8 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 12 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 6 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 7 napra Gemini Secundus bónusz
  26–50.
  • 5 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 7 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 2 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 7 napra Gemini Primus bónusz
  51–100.
  • 3 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 5 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 1 regeneráló ágyú (3. szint)
  50 véletlenszerű
  • 3 villámcsapás ágyú (0. szint)
  5 véletlenszerű
  • 5 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 7 napra Jolly Roger öröksége
  Az Országos napi rangsor
  RangJutalom
  1-10
  • 100x Platón érméi
  • 10x Szolon érméi
  • 20x papírcsík
  • 500 Orichalkum
  11-25
  • 50x Platón érme
  • 50x Szolon érméi
  • 10x papírcsík
  • 400 Orichalkum
  26-50
  • 10x Platón érme
  • 100x Szolon érméi
  • 5x papírcsík
  • 300 Orichalkum
  10 Véletlen
  • 20x Szolon érméi
  • 20x Platón érme
  • 10x papírcsík
  • 200 Orichalkum

  Ez a Fogadó- és Kereskedőkirakós minijáték rangsora
  MérföldkőZsákmány
  10 feloldott darab

    • 40.000x futballlőszer
    • 1x Eventkártya
  50 feloldott darab

    • 40.000x fejlesztett futballlőszer
    • 1x isteni zsákmányzsák
    • 1x asztrális ismerős zsákmányzsák
  90 feloldott darab

    • 60.000 fejlesztett futballlőszer
    • 5x kristályeső
    • 10x nagyúr ágyú (5. szint)
  120 feloldott darab

    • 1x Gemini térkép
    • 10x bástyaágyú (6. szint)
    • 5x Az idő homokja
  150 feloldott darab

    • 80.000x fejlesztett futballlőszer
    • 1x Eventkártya
    • 5x király kegyelme
    • 1x Design 1783
  190 feloldott darab

    • 3x Pisces térkép
    • 1x Eventkártya
    • 3x nagyúr ágyú recept (6. szint)
    • 2x isteni zsákmányzsák
  216 feloldott darab

    • 100.000x fejlesztett futballlőszer
    • 2x eventkártya
    • 5x villámcsapás ágyú (0. szint)
    • 1x szabadrúgó házi kedvenc


  A Platón és Szolón érméi a Rangsor Piacán elérhető tárgyak vásárlására használhatók. A Rangsor piaci tartalma az esemény során folyamatosan frissül.

  Vannak próbák az event során?

  Igen.
  Nautika:
  5 próba lesz (4 normál és 1 napi)
  Atlantisz:
  3 próba lesz (2 normál, 1 napi)
  Lesznek titkos próbák is az event során.
  A napi próbák minden nap déli 12 órakor (helyi szerveridő szerint) indulnak újra.


  Mi történik az eventkulcsokkal az event végén?
  Az event- és atlantiszi ládakulcsokat normál láda- és atlantiszi kulcsra váltjuk. Az eventpontot, eventkártyákat és tétzsetonokat, Solon/Platon érméket fejlesztett futball lőszerre, Safanad érmére és orichalkumra váltjuk.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.7.24
 2. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  A Kalózok Kupájának hagyatéka – 2. szakasz

  Milyen jutalmak járnak az esemény rangsoráért?

  Az uralom arénája rangsor:
  HelyezésJutalom
  15x Papírcsík
  15x Érintőakna (PvP)
  50x Szuperpáncéllemez
  100x tétzseton
  50.000x Fejlesztett futball lőszer
  500x futballtorpedó
  2-54x Papírcsík
  10x Érintőakna (PvP)
  40x Szuperpáncéllemez
  75x tétzseton
  35.000x Fejlesztett futball lőszer
  350x futballtorpedó
  6-103x Papírcsík
  5x Érintőakna (PvP)
  30x Szuperpáncéllemez
  50x tétzseton
  25.000x Fejlesztett futball lőszer
  250x futballtorpedó
  11-252x Papírcsík
  3x Érintőakna (PvP)
  20x Szuperpáncéllemez
  30x tétzseton
  15.000x Fejlesztett futball lőszer
  150x futballtorpedó
  26-501x Papírcsík
  1x Érintőakna (PvP)
  15x Szuperpáncéllemez
  25x tétzseton
  10.000x Fejlesztett futball lőszer
  100x futballtorpedó
  1 random5x Papírcsík
  4 random2x Érintőakna (PvP)
  10x Szuperpáncéllemez
  5 random25.000x Fejlesztett futball lőszer
  150x futballtorpedó
  A hordóvadász napi rangsora:
  HelyezésReward
  1
  • 15.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 500x futballtorpedó
  • 15x Papírcsík
  • 3x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 15x tétzseton
  • 5x eseménykulcs
  • 5x Atlantis eseménykulcs
  2-5
  • 13.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 400x futballtorpedó
  • 12x Papírcsík
  • 2x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 10x tétzseton
  • 4x eseménykulcs
  • 4x Atlantis eseménykulcs
  6-10
  • 11.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 300x futballtorpedó
  • 9x Papírcsík
  • 1x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 5x tétzseton
  • 3x eseménykulcs
  • 3x Atlantis eseménykulcs
  11-20
  • 9.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 200x futballtorpedó
  • 7x Papírcsík
  • 3x tétzseton
  • 2x eseménykulcs
  • 2x Atlantis eseménykulcs
  21-50
  • 7.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 100x futballtorpedó
  • 5x Papírcsík
  • 2x tétzseton
  • 1x eseménykulcs
  • 1x Atlantis eseménykulcs
  51-100
  • 5.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 50x futballtorpedó
  • 3x Papírcsík
  • 1x tétzseton
  1 random
  • 10.000x Fejlesztett futball lőszer
  • 250x futballtorpedó
  • 3x tétzseton
  4 random
  • 5x Papírcsík
  • 2x tétzseton
  5 random
  • 1x Regeneráló ágyú 3.szint
  • 2x tétzseton
  Hogyan működik az „uralom arénája”?
  Az event tartalmaz egy uraló stílusú arénatérképet is. Az arénába úgy juthatsz be, ha beszélsz Mr. Smythe-tal valamelyik biztonságos kikötőben, és adsz neki egy papírcsíkot.
  Minden csapat öt tagból áll. Miután beléptetek a térképre, a design módosul (ez mindössze látványbeli változás), és a statisztikáid kiegyenlítődnek a többi játékoséval.
  Három Warwolf van a térképen; egy a bal felső sarokban, egy a jobb felső sarokban és egy a középső alsó sarokban. Amikor megölik, a Warwolf újraéled a csapatodban (a csapatot a Warwolf körüli AoE színe alapján tudod beazonosítani). Minden percben a csapat bizonyos mennyiségű pontot kap a csapat által jelenleg irányított Warwolfok mennyiségéért.
  Az elsőként 1000 pontot elérő csapat győzedelmeskedik az arénában.
  Pontokat az ellenfél csapatában lévő játékosok megöléséért is lehet szerezni.
  Az egész térképen csillogó tárgyak jelennek meg. Ezek összegyűjtése rövid ideig tartó kis buffokat ad, amelyeket egymásra halmozva növelheted statisztikádat.


  Az uralom arénája csoportos térkép jutalma:
  Miután befejezted az arénaharcot, jutalmad: gyöngy, korona vagy yulong érme, Safanad, Orichalkum, kalózzseton, eseménykulcsok, eseménypontok vagy papírcsík (attól függően, hogy nyertek vagy veszítetek).
  Minden vereség 1 pontot ér, míg a győzelem 3 pontot ér. Viszont ha győztetek és te okoztad a legtöbb sebzést a csapatodban, akkor te 5 pontot kapsz helyette.


  Hogyan működik a Hordóvadász rohamtérkép?
  A Hordóvadász térkép egy extra PvP event térkép.
  A Hordóvadász térképre való belépéshez a "Lélek rendje" tárgyat kell használnod, amelyet a játékon belüli boltban vásárolhatsz meg.
  A hordók 5 percenként jelennek meg a Hordóvadász térkép közepén, amely tartalmaz egy elavult hordót, amelyek begyűjtésükkor egy bizonyos ideig egy bónuszt adnak.
  Ez a buff egymásra halmozható, de ha eléred a 6 elavult hordó küszöböt, akkor már nem gyűjthetsz további lelkeket. A buff ezután ragyogó hordóvá változik. A buff csak a Hordóvadász térképen érhetők el.
  Ha egy játékos elsüllyed vagy elhagyja a Hordóvadász térképet, a játékos által összegyűjtött hordók mennyisége oda kerül szétszórva, ahol elsüllyedt.
  A Hordóvadász térképen négy meghatározott pozíció egyikében egy különleges zóna jelenik meg, ahol a játékosok beválthatják a begyűjtött lelkeket. Az egész így működik:

  • A játékosok a zónában minden gyűjtött lelket elveszítenek. A begyűjtött lelkek száma a rangsorba számít bele:
  • 1 pont az elavult hordókért
  • 10 pont ragyogó hordókért
  • A különleges zóna meghatározott ideig marad a helyén, vagy amíg bizonyos számú lelket be nem váltottak. Ekkor a különleges zóna továbblép egy másik pozícióra.
  A térképen találtok néhány admirálist, mint pl. Gold Launcher és Soul of Past Pirate Cups. Ezek az NPC-k csak akkor jelennek meg, ha 3 Admirálist legyőztek a normál térképeken.

  Golden Kicker (ritkán jelenik meg)
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést okoztál, legalább 2%-ot, jutalmad EXP, gyöngy, korona, Yulong, Safanad, Orichalkum és mindenféle ritkaság nemzeti kártyája.
  Strange Sub
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést okoztál, legalább 2%-ot, jutalmad TP, gyöngy, korona, Yulong, Safanad, Orichalkum, eseménypontok, papírcsík, fejlesztett futballlőszer vagy futballtorpedó.
  • Az a játékos, aki a legtöbb, és legalább 2%-ot sebzi, fejlesztett futballlőszert, papírcsíkot, futballtorpedót, safanadot vagy orichalkumot kap.
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  A Kalózok Kupájának hagyatéka – 3. szakasz
  Hogyan működik a Lőj a zsákmányért minijáték?
  A Lőj a zsákmányért egy többátékos térkép, ahová Mr. Smythe-nak papírcetliket adva léphetsz be. Amikor belépsz a térképre, az értékeid egyenlítődnek, így ugyanazokkal az értékekkel rendelkezel, mint bármely játékos, aki belép a térképre. Az igazságosság fenntartása érdekében a térképen tartózkodás alatt nem tudod megváltoztatni a beállításaidat.
  Az előnyszerzés egyik módja, ha nálad vannak a következő tárgyak: kis fociláz, közepes fociláz vagy nagy fociláz. Amikor belépsz a térképre, ezeket a nekik megfelelő kis, közepes vagy nagy fociláz bónuszokra váltod be, amelyek megnövelik az életerőt, ágyúsebzést, sebességet vagy kitérési esélyt.
  Amikor bent vagy a térképen két másik játékossal együtt, el kell jutnotok a térkép bal oldaláról a jobb oldalon található kapuba. A haladásban viszont csatárok, középpályások, védők és a kapus akadályoznak. Különböző stratégiákat alkalmaznak, hogy megakadályozzák a kapuig való eljutást, például támadások, robbanások, akadályok, sérülések és egyebek.
  Ha eléred a kaput, számodra újraindul a térkép, visszakapod az életerőd egy részét, és lehetőséged nyílik újra elérni a kaput. Minden játékos legfeljebb öt alkalommal érheti el a kaput mielőtt a térkép véget ér.
  Légy viszont óvatos, mert ha az idő lejárta előtt meghalsz, a gólszerzési esélyed elvész. Minden alkalommal, amikor eléred a kaput, kapsz egy papírcetlit. Ha meghalsz anélkül, hogy gólt érnél el, visszakapod a nevezés árát.


  Milyen jutalmak járnak az eventrangsor egyes helyei után?
  Napi Lőj a zsákmányért csoportos térkép rangsorjutalom
  HelyezésJutalom
  1.
  • 15 000 fejlesztett futball lőszer
  • 500 futballtorpedó
  • 15 papírcetli
  • 3 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 15 kalózzseton
  • 5 eventkulcs
  • 5 atlantiszi eventkulcs
  2–5.
  • 13 000 fejlesztett futball lőszer
  • 400 futballtorpedó
  • 12 papírcetli
  • 2 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 10 kalózzseton
  • 4 eventkulcs
  • 4 atlantiszi eventkulcs
  6–10.
  • 11 000 fejlesztett futball lőszer
  • 300 futballtorpedó
  • 9 papírcetli
  • 1 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 5 kalózzseton
  • 3 eventkulcs
  • 3 atlantiszi eventkulcs
  11–20.
  • 9000 fejlesztett futball lőszer
  • 200 futballtorpedó
  • 7 papírcetli
  • 3 kalózzseton
  • 2 eventkulcs
  • 2 atlantiszi eventkulcs
  21–50.
  • 7000 fejlesztett futball lőszer
  • 100 futballtorpedó
  • 5 papírcetli
  • 2 kalózzseton
  • 1 eventkulcs
  • 1 atlantiszi eventkulcs
  51–100.
  • 5000 fejlesztett futball lőszer
  • 50 futballtorpedó
  • 3 papírcetli
  • 1 kalózzseton
  1 véletlenszerű
  • 10 000 fejlesztett futball lőszer
  • 250 futballtorpedó
  • 3 kalózzseton
  4 véletlenszerű
  • 5 papírcetli
  • 2 kalózzseton
  5 véletlenszerű
  • 1 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 2 kalózzseton

  Eventvégi rangsorjutalmak
  HelyezésJutalom
  1–10.
  • 10 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 15 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 10 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 14 napra Scorpio bónusz
  11–25.
  • 8 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 12 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 6 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 7 napra Gemini Secundus bónusz
  26–50.
  • 5 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 7 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 2 regeneráló ágyú (3. szint)
  • 7 napra Gemini Primus bónusz
  51–100.
  • 3 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 5 nagyúr ágyú (5. szint)
  • 1 regeneráló ágyú (3. szint)
  50 véletlenszerű
  • 3 villámcsapás ágyú (0. szint)
  5 véletlenszerű
  • 5 villámcsapás ágyú (0. szint)
  • 7 napra Jolly Roger öröksége

  Milyen jutalmakat szerezhetek az eventhajókért?
  Új országhajók (Olaszország 2024, Németország 2024...)
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, papírcetlit, fejlesztett futball lőszert vagy futballtorpedót kapsz jutalmul.
  • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, papírcetlit, futballtorpedót, Safanad érmét vagy orichalkumot kap. Nagyon kis eséllyel megszerezhetőek az NPC-k nemzeti designja, például Olaszországtól az olasz designt.
  • Az okozott sebzéstől függően, van egy kis esélyed, hogy ugyanannak az országnak a nemzeti kirakós kártyáját megkapd.
  2024-es bajnokság
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, papírcetlit, fejlesztett futball lőszert vagy futballtorpedót kapsz jutalmul.
  • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, papírcetlit, futballtorpedót, Safanad érmét vagy orichalkumot kap.
  • Az okozott sebzéstől függően, van egy kis esélyed, hogy bármelyik országnak a nemzeti kirakós kártyáját megkapd.
  Idegen Tengeralattjáró
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot, eventpontot, papírcetlit, fejlesztett futball lőszert vagy futballtorpedót kapsz jutalmul.
  • A legtöbb (de legalább 2%) sebzést okozó játékos fejlesztett futball lőszert, papírcetlit, futballtorpedót, Safanad érmét vagy orichalkumot kap. Van egy kis esélyed fejedelmi vagy királyi zsákmányzsák megszerezésére.
  Arany Szabadrúgó
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (de legalább 2%-ot), TP-t, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, orichalkumot kapsz jutalmul. Van egy kis esélyed, hogy bármelyik országnak a nemzeti kirakódarabját és ritkaságát megkapd.
  Gólem
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el (legalább 5%-ot), esélyed van katalitikus csillag megszerzésére.
   
 4. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  A Kalózok Kupájának hagyatéka – 4. szakasz

  A katalizátorkamra július 5-én déltől lesz elérhető.

  Hogyan működik a halálharc csoporttérképe?
  A halálos harc csoporttérkép egy versenyszellemű többjátékos aréna, ahol kettő öt fős csapat küzd meg egymással. Minden játékosnak ugyanaz a hajó kialakítása lesz, a név pedig anonim lesz. A játékosok nem használhatják a kém funkciót az arénában, és csak a HP és VP csíkok láthatók. Amikor egy játékos elsüllyed, fél (HP) életerőponttal és (VP) Vuduponttal újjáéled, anélkül, hogy elhagyhatná az arénát. Ha egy játékos kijelentkezik, nincs csere lehetőség.
  A játékosok arénapontokat (AP) szereznek az ellenfelek elsüllyesztésével, az AP-t a legtöbb sebzésért és az utolsó lövésért, az utóbbi több pontot ad. A csapatpontok az egyéni AP összege. A csapattagokat nem támadhatod meg, de a regeneráló lőszerrel való gyógyítás megengedett, és minden akcióelem használható a csapattársaknál.
  Minden csapat 15 élettel indul, és minden egyes csapattag elsüllyedése után veszít egyet. Bizonyos pontküszöb elérésekor az ellenfél csapatából egy szörnyeteg születik, amelyet mindkét csapat megtámadhat pontokért.
  A mérkőzés akkor ér véget, ha az egyik csapatnak már nincs élete. A játékosok áttekintést kapnak az egyéni teljesítményről, a résztvevőket pedig egyéni AP szerint rangsoroljuk. A legtöbb AP-val rendelkező csapat nyer. Minimális küszöbérték szükséges ahhoz, hogy egy csapat jogosult legyen a jutalomra.


  Milyen jutalmak járnak az események rangsoráért?
  Napi halálharcok csoporttérkép rangsor jutalmai:

  HelyezésJutalom
  1
  • 50 Eventpont
  • 8.000 Fejlesztett futball lőszer
  • 2x Behemoth varázsjavítása
  • 2x Vakmerőség
  • 1x Mesterszerszámok
  2 - 3
  • 40 Eventpont
  • 6.000 Fejlesztett futball lőszer
  • 1x Behemoth varázsjavítása
  • 2x Vakmerőség
  • 1x Jolly Roger öröksége
  4 - 5
  • 30 Eventpont
  • 4.000 Fejlesztett futball lőszer
  • 1x Behemoth varázsjavítása
  • 1x Vakmerőség
  • 1x Király kegyelme
  6 - 10
  • 20 Eventpont
  • 3.000 Fejlesztett futball lőszer
  • 2x Triton Koronája
  • 1x Király kegyelme
  11 - 20
  • 15 Eventpont
  • 3.000 Fejlesztett futball lőszer
  • 2x Inyavér
  21 - 50
  • 10 Eventpont
  • 2.000 Fejlesztett futball lőszer
  51 - 100
  • 5 Eventpont
  • 2.000 Fejlesztett futball lőszer

  Rangsor jutalmak az esemény végén:
  HelyezésJutalom
  1
  • 1x Gemini Bónusztérkép
  • 5x Masszív kapitányi láda
  • 3x Szerencsesüti
  • 6x Társ a bajban
  • 5x Taureau Amulett
  • 5x Gyorsasági tréner 5. szint
  2 - 3
  • 1x Pisces bónusztérkép
  • 5x Astrális ismerős zsákmányzsák
  • 2x Szerencsesüti
  • 4x Társ a bajban
  • 4x Taureau Amulett
  • 3d Gyorsasági tréner 5. szint
  4 - 5
  • 1x Scorpio Bónusztérkép
  • 5x Isteni zsákmányzsák
  • 1x Szerencsesüti
  • 3x Társ a bajban
  • 3x Taureau Amulett
  • 3d Közösségi őr 5. szint
  6 - 10
  • 5x Kapitányi láda
  • 3x Agresszivitás tréner
  11 - 20
  • 4x Kapitányi láda
  • 5x Vudusámán
  21 - 50
  • 3x Kapitányi láda
  • 1x Szerencsesüti
  51 - 100
  • 2x Kapitányi láda
  • 2x Isteni zsákmányzsák
  5 Random
  • 2x Isteni zsákmányzsák
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.