Ismertető: A sárkány felemelkedése

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 13.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  A sárkány felemelkedése
  Március 14. és 27. között zajló event
  A sárkány felemelkedése a következőket tartalmazza:
  • 5 új megszerezhető hajódesign
  • 3 új megszerezhető tengeralattjáró-design
  • Próbák, ismételhető próbák és titkos próbák
  • Legyőzendő sárkányok, NPC-k és drakirok!
  • Eventládák
  • Atlantiszi ládák
  • Hajóroncsok és értékes roncsok
  • Atlantiszi hajóroncsok
  • 3 visszatérő minijáték
  • 1 új minijáték
  • 1 új csoportos térkép
  • 2 helyezés
  • A sárkány felemelkedése eventteljesítés
  • A sárkány birodalma eventteljesítés
  Mely dátumokra és időpontokra kell figyelni?
  Az event március 14-én déli 12 órakor kezdődik, és március 27. 23:59-ig tart.
  A 2. szakasz március 18-án déli 12:00-től várja a játékosokat új próbákkal és egy új csoportos térképpel.
  A 3. szakasz március 24-én déli 12:00-kor kezdődik még több próbával.
  Minden időpont a szerver helyi ideje szerint értendő.


  Általánosságban hogyan működik ez az event?
  Az event során számos NPC-vel találkozhatunk, akik az óceánokon hajóznak. A „Szolgálatkész Felderítő” az 5–27/1 közötti térképeken, a „Dühös Hullámlovas” a 27/1–50/1 közötti térképeken, az „Óceáni Romboló” a 45/2–54/1 közötti Elveszett flotta térképeken, és mindhárom hajó hatására megjelenhet az „Ártatlanok Pusztítója”.
  Atlantiszban a drakirok boldogtalanok, minden atlantiszi pályán (1/1–4/2 közötti) találkozhatsz „Drakir Csatázóval” és „Drakir Megsemmisítővel”, és mindkettő esetében megjelenhet a „Drakir Főnök”, hogy csatlakozzon a csatához.
  Itt vannak a sárkányok! A „Draconis” az 5–54/1 közötti térképeken lesz megtalálható, és előfordulhat, hogy a hatására megjelenik a „Becstelen Draconis” is.
  A Cunami Gólemek ismét itt vannak, és az 5–54/1 közötti térképeken is megtalálhatók.
  A 2. szakaszban nagyon ritkán megjelenhet a „Holtak Tortája” is.


  Hogyan működik az eventteljesítés?
  Az event alatt két eventteljesítés-ablakot is láthatsz.
  Az egyik A sárkány felemelkedése eventhez tartozik, ami egészen az event végéig tart.
  A második eventteljesítési ablak a Sárkány birodalma eventhez tartozik, és A sárkány felemelkedése event és a következő event időtartama alatt is tartani fog. Ez azt jelenti, hogy ehhez mindkét eventben teljesítened kell az adott feladatokat, ahhoz hogy ezt az eventet teljesíthesd.


  Milyen jutalmakat szerezhetek az eventhajókért?
  Draconis
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, vagy eventpontot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, konfetti lőszert vagy Yulong érmét kap jutalmul.
  Becstelen Draconis
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot vagy porla magot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, konfetti lőszert vagy Yulong érmét kap jutalmul.
  Szolgálatkész Felderítő
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot vagy szárított homokvirágot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, Safanadot vagy orichalkumot kap jutalmul.
  Dühös Hullámlovas
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot vagy szárított homokvirágot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, Safanadot vagy szárított homokvirágot kap jutalmul.
  Óceáni Romboló
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot, Platón érméjét vagy szárított homokvirágot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, Platón érméjét vagy orichalkumot kap jutalmul.
  • Az utolsó lövést bevivő játékos Platón érméjét vagy orichalkumot kap jutalmul.
  Ártatlanok Pusztítója
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot, Platón érméjét vagy porla magot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, porla magot, orichalkum vagy Karmos Kalóz hajódesignt (visszaesés esetén: konfetti lőszert) kap jutalmul.
  • Az utolsó lövést bevivő játékos Platón érméjét, porla magot, orichalkumot vagy Karmos Kalóz hajódesignt (visszaesés esetén: konfetti lőszert) kap jutalmul.
  Holtak Tortája
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot vagy Szolón érméjét kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, 5. szintű bástya receptet vagy orichalkumot kap jutalmul.
  • Az utolsó lövést bevivő játékos Szolón érméjét vagy orichalkumot kap jutalmul.
  Drakir Csatázó
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot, páncéltörő torpedót vagy szárított homokvirágot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, szárított homokvirágot vagy orichalkumot kap jutalmul.
  Drakir Megsemmisítő
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot vagy szárított homokvirágot kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, szárított homokvirágot vagy orichalkumot kap jutalmul.
  Drakir Főnök
  • Attól függően, hogy mekkora sebzést érsz el, TP-t kapsz, és ha már több mint egy eventponttal rendelkezel, gyöngyöt, koronát, Yulong érmét, Safanad érmét, eventpontot, orichalkumot vagy Szolón érméjét kaphatsz jutalmul.
  • Az a legtöbb sebzést okozó játékos, akinek egynél több eventpontja van, szárított szokatlan szerszámot, orichalkum vagy Pikkelyes Merülő tengeralattjáró-designt (visszaesés esetén: páncéltörő torpedót) kap jutalmul.
  • Az utolsó lövést bevivő játékos Szolón érméjét vagy orichalkumot vagy Pikkelyes Merülő tengeralattjáró-designt (visszaesés esetén: páncéltörő torpedót) kap jutalmul.
  Mit tartalmaznak az event kincsesládái?
  Az event-kincsesládákban számos hasznos tárgy található, mint például konfetti lőszer, Taureau amulett, Inya vére, Poszeidón koronája, bástyaágyú (4. szint), mojo és más értékes dolgok.

  Mit tartalmaznak az atlantiszi kincsesládák?
  Az atlantiszi kincsesládákban számos hasznos tárgy található, mint például páncéltörő torpedó, Taureau amulett, Inya vére, oroszlántűz, vérszomj, chi-chi pálca és más értékes dolgok.

  Mi található a hajóroncsokban?
  A hajóroncsokat szigonnyal kell lőni. A hajóroncsokban számos hasznos tárgy található, mint például konfetti lőszer, nyolcas számú szerelmi bájital, szuperpáncéllemez, sárkánypor, nagyúr (4. szint) és még egyebek.

  Mit tartalmaznak az értékes hajóroncsok?
  A hajóroncsokat szigonnyal kell lőni. A legtöbb sebzést okozó játékos sokféle hasznos dolgot kap, például Yulong érmét, Safanad érmét, elvesztett szerelmet, érintőaknát és célkövető aknát.

  Mi található az atlantiszi hajóroncsokban?
  A hajóroncs, szigonnyal kell lőni. A hajóroncsokban számos hasznos tárgy található, mint például páncéltörő torpedó, szuperpáncéllemez, sárkánypor, porla mag és még egyebek.

  Mi a Sárkánykincs csoportos térkép?
  Ezen a térképen a társaiddal megpróbáljátok ellopni a hatalmas Kalytron sárkány által védett kincseket.

  Kalytron túl erős ahhoz, hogy legyőzd, és a lőszered semmit sem fog ártani neki. Szerencsére azonban könnyen elterelhető: a te feladatod, hogy megakadályozd Kalytront abban, hogy legyőzze a térképen hozzád csatlakozott gyűjtőket.

  A gyűjtők veled együtt jelennek meg a térképen, és három különböző irányba indulnak a térkép jobb felső részén található zsákmányterület felé. Amint elérik ezt a területet, elindulnak vissza a kiindulási helyre, hogy biztonságba helyezzék nálad a zsákmányt, amit elloptak.

  Ha túl közel kerülnek a Kalytronhoz, nem fog habozni, és felgyújtja a hajóikat. Ha a gyűjtők idővel megsérülnek, akkor ideiglenesen abbahagyják a normál útjukat, és követik a legközelebbi játékost, abban a reményben, hogy az megmenti őket.
  A térképet akkor nyerted meg, ha a lehető legtovább kitartottál, és az összes gyűjtő meghalt. Ekkor megkapod a térkép jutalmát, valamint minden zsákmányt, amit a gyűjtők sikeresen elloptak. A zsákmány értéke többszörösére nő, ha már az összes alacsonyabb értékű zsákmányt elloptátok.

  Ha elsüllyedsz, elhagyod a térképet, és nem kapsz semmilyen jutalmat. Ha minden játékos elsüllyed, akkor a térkép elveszett.

  Dolgozzatok együtt, hogy eltereljétek a sárkány figyelmét, gyógyítsátok társaitokat, és lopjatok minél több kincset, kalózok!


  Milyen minijátékokhoz férhetünk hozzá az event alatt?
  Az event során négy minijátékot tartogatunk számodra, hármat ezek közül már játszhattál korábban, és van egy új minijátékunk, az Égő vágy.

  A minijátékok eléréséhez jegyekre van szükséged (normál vagy boszi jegyekre, a minijáték típusától függően). Ha elég jegyed van, akkor Killian Drake-kel beszélve hozzáférhetsz a minijátékokhoz.

  Minden minijátéknak három változata van:

  • Gyakorló verzió (ingyenes)
  • Normál verzió (jegybe kerül)
  • Elvarázsolt verzió (boszi jegybe kerül)

  A minijátékok elvarázsolt változatai valamivel nehezebbek, mint normál verziók, de jobb jutalmakat is kapsz az erőfeszítéseidért!

  A jutalmak attól függnek, hogy milyen pontszámot érsz el: „Elfogadható”, „Kiváló” vagy „Tökéletes”.

  A minijátékok a következők:

  Muszklimérő:
  A Muszklimérő játék célja, hogy a megadott idő alatt minél több hullámot fejezz be.

  A Lucas NPC-k öt hullámban támadnak, mindegyikben egyre több életerőponttal rendelkeznek. A Lucas NPC-ket nagyobb eséllyel lehet eltalálni, és nagyobb sebzést is szenvednek el. Az első hullámban öt Lucas NPC jelenik meg, a másodikban négy jelenik meg, és így tovább, amíg el nem éred az ötödik hullámot, amikor már csak egy Lucas NPC jelenik meg.

  Ha boszi jeggyel lépsz be a Muszklimérő térkép elvarázsolt változatához, akkor egy további bóját látsz, amely körül egy bónusz zóna jelenik meg. A bóját találatokkal mozgathatod a térképen. Amint a bója egy helyben marad, bónusz zóna jelenik meg körülötte. Ha a bónusz zónából lősz a Lucasra, még nagyobb sebzést okozol.

  Ez a játék adott ideig tart, az idő lejártával kikerülsz a térképről.

  Teljes gőzzel:
  A Teljes gőzzel térkép célja, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsd a versenyt.

  A térképen egy szigetekből, bójákból és ellenőrzőpontokból kialakított versenypálya található. A versenypályát a lehető leggyorsabban kell körbehajóznod, és a lehető legjobb idővel befejezned.

  A pálya szélén NPC-k vannak, akik tüzelnek rád, ha túl közel kerülsz hozzájuk!

  Ha a Teljes gőzzel térkép elvarázsolt változatába lépsz be boszi jeggyel, akkor gyorsulási és lassulási zónákat is láthatsz, amelyek segíthetnek vagy hátráltathatnak a jó időeredmény elérésében.

  Amint teljesítetted a versenyt, vagy letelt az idő, kikerülsz a térképről.

  Pásztorjáték:
  A Pásztorjáték célja, hogy a megadott idő alatt minél több NPC-t sikerüljön a helyére terelned.

  A térképen egy NPC és egy zóna látható. A feladatod az, hogy az NPC-t a zónába tereld, ezzel az NPC eltűnik. Miután egyet a helyére tereltél, egy új NPC és egy új bónusz zóna jelenik meg, így folytathatod a terelést.

  Ha boszi jeggyel csatlakozol a Pásztorjáték térkép elvarázsolt változatához, akkor további zónákat látsz. Az NPC-k terelése között egy újabb zóna jelenik meg, ahová magadnak kell behajóznod. Ez további pontot ad, mielőtt a következő NPC-t egy másik zónába kellene terelned.

  Ez a játék adott ideig tart, az idő lejártával kikerülsz a térképről.

  Égő vágy:
  Az Égő vágy játék célja, hogy minél több hullámot túlélj.

  Ezen a térképen az NPC-k hullámaival kell szembenézned, minden hullámmal nő az NPC-k száma és ereje. Ezek az NPC-k folyamatosan a játékos felé hajóznak és folyamatos sebzést szenvednek. Amint meghalnak, felrobbannak és sebzést okoznak neked és a közelben lévő többi NPC-nek.

  Az elérhető pontszám attól függ, hogy hány hullámot éltél túl.

  A játék adott ideig tart, és amint letelik az idő, meghalsz, vagy ha teljesítetted az utolsó hullámot is, kikerülsz a térképről.


  Milyen jutalmak járnak az eventrangsor egyes helyei után?
  Az eventrangsor az eventteljesítés pontszámait követi nyomon, és a következő jutalmakat adja az event végén:

  HelyezésJutalom
  1.
  • 15 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 5 isteni zsákmányzsák
  • 1 Gemini térkép
  • 7 Gemini Primus
  • 7 Gemini Secundus
  2–5.
  • 10 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 5 bástya (6. szint)
  • 3 asztrális ismerős zsákmányzsák házi kedvenc
  • 1 Aries térkép
  • 4 Gemini Primus
  • 4 Gemini Secundus
  6–10.
  • 8 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 3 bástya (6. szint)
  • 1 Aries térkép
  • 3 Gemini Primus
  • 3 Gemini Secundus
  11–50.
  • 5 nagyúr (4. szint)
  • 1 Taurus térkép
  • 2 Gemini Primus
  • 2 Gemini Secundus
  51–100.
  • 3 nagyúr (4. szint)
  • 1 Taurus térkép
  • 2 Gemini Primus
  • 2 Gemini Secundus
  2 véletlenszerű
  • 2 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 1 Gemini térkép
  4 véletlenszerű
  • 3 bástya (6. szint)
  • 1 Aries térkép
  4 véletlenszerű
  • 1 Taurus térkép
  Milyen jutalmak vannak a csoportos térképen elért rangsorhelyezésért?
  A csoportos térképek rangsorolása azt követi, hogy mennyi időt töltesz egy csoportos térképen, minél tovább maradsz, annál jobb helyen állsz a rangsorban. Az event végén a következő jutalmak járnak.

  HelyezésJutalom
  1.
  • 15 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 5 isteni zsákmányzsák
  • 1 Gemini térkép
  • 7 Gemini Primus
  • 7 Gemini Secundus
  2–5.
  • 10 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 5 bástya (6. szint)
  • 3 asztrális ismerős zsákmányzsák házi kedvenc
  • 1 Aries térkép
  • 4 Gemini Primus
  • 4 Gemini Secundus
  6–10.
  • 8 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 3 bástya (6. szint)
  • 1 Aries térkép
  • 3 Gemini Primus
  • 3 Gemini Secundus
  11–50.
  • 5 nagyúr (4. szint)
  • 1 Taurus térkép
  • 2 Gemini Primus
  • 2 Gemini Secundus
  51–100.
  • 3 nagyúr (4. szint)
  • 1 Taurus térkép
  • 2 Gemini Primus
  • 2 Gemini Secundus
  2 véletlenszerű
  • 2 nagyúr ágyú (4. szint)
  • 1 Gemini térkép
  4 véletlenszerű
  • 3 bástya (6. szint)
  • 1 Aries térkép
  4 véletlenszerű
  • 1 Taurus térkép

  Mely lőszerek okoznak extra sebzést?
  A konfetti lőszer és a páncéltörő torpedó sokkal nagyobb sebzést okoz az eventhajóknak és tengeralattjáróknak, mint más lőszerek és torpedók.

  Vannak próbák az event során?
  Igen.
  Nautika:
  1. szakasz – 7 próba (6 normál és 1 napi)
  2. szakasz – 7 próba (6 normál és 1 napi)
  3. szakasz – 7 próba (6 normál és 1 napi)

  Atlantisz:
  1. szakasz – 4 próba (3 normál és 1 napi)
  2. szakasz – 4 próba (3 normál és 1 napi)
  3. szakasz – 4 próba (3 normál és 1 napi)

  Lesznek titkos próbák is minden szakaszban.
  A napi próbák minden nap déli 12 órakor (helyi szerveridő szerint) indulnak újra.


  Milyen új hajódesignokat és házi kedvencet tudok megnyerni/megvásárolni?
  Pikkelyesölő hajódesign (eventpiac)
  • 33. szint: +33% szigonysebzés
  • 32. szint: +32% fosztogatási bónusz
  • 33. szint: +16,5% ÉP-regenerálási sebesség, +66% vudupont
  • 32. szint: +160 000 vudupont

  Karmos Kalóz hajódesign (lehetséges NPC-zsákmány)

  • 33. szint: +33% ágyúsebzés
  • 32. szint: +32% szigonysebzés
  • 33. szint: +160 000 életerőpont
  • 32. szint: +19,5% kitérési esély

  Nautikai Sárkányvadász hajódesign (eventpiac)

  • 33. szint: +33% kritikus sebzés
  • 32. szint: +16% találati esély
  • 33. szint: +20% kitérési esély
  • 32. szint: +160 000 életerőpont

  Sárkányféle hajódesign (eventteljesítési jutalom)

  • 33. szint: +16,5% találati esély
  • 32. szint: +32% fosztogatási bónusz
  • 33. szint: +33% sebzéshárítás
  • 32. szint: +19,5% kitérési esély

  Pikkelyes Merülő tengeralattjáró-design (lehetséges NPC-zsákmány)

  • 24. szint: +24% torpedósebzés, +12% kritikus találati esély Kék és Zöld torpedókkal
  • 23. szint: +23% kritikus sebzés
  • 24. szint: 24% Torpedó sebzéshárítás
  • 23. szint: +115 000 vudupont

  Mélytengeri Sárkányvadász tengeralattjáró-design (eventpiac)

  • 24. szint: +12% találati esély
  • 23. szint: +23% kritikus sebzés
  • 24. szint: +120 000 vudupont
  • 23. szint: +115 000 életerőpont, +11,5% sérülés ellenállás kék és zöld sérülésnél

  Sárkányféle Búvár tengeralattjáró-design (eventteljesítési jutalom)

  • 24. szint: +24% szigonysebzés
  • 23. szint: +23% kritikus sebzés
  • 24. szint: +120 000 életerőpont, +12% sérülés ellenállás kék és zöld sérülésnél
  • 23. szint: +11,5% tengeralattjáró torpedó kitérési esély
   
  Utoljára szerkesztett: 17.3.24
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.