Ismertető: Biztonságos kikötő

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Biztonságos kikötő:
  A biztonságos kikötő egy PVE térkép, ahonnan a következő állandó funkciók érhetőek el:
  • Ékkő csiszoló, Ékkövek csiszolása, hajó és házi kedvenc konfigurálása, zsákmányzsákok nyitása (ezekről bővebben ITT és ITT olvashatsz)
  • Klán mester, Klánok keresése, jelentkezés egy klánba, klán alapítása, klánkapcsolatok beállítása,- szerkesztése (ezekről bővebben ITT olvashatsz)
  • Emily Davis, Liga rangsor, Liga rangsorban elért helyezésekért járó jutalmak megtekintése, Liga váltás, Liga bónuszok. (ezekről bővebben ITT olvashatsz)
  • Kém , kém ablak megnyitása, ahol kémkedni lehet (erről bővebben ITT olvashatsz)
  • Nadira Boro, a vudu királynő az Aruba üstjének megnyitásához.
  • Fang Weisheng, trénerek szerződtetéséhez.
  Biztonságos kikötőnként más-más egyéb karakterek is megjelenhetnek, melyek küldetéseket adhatnak. Az összes küldetésosztót és előfordulási helyüket a Karakterek fórumrészen találjátok meg.

  safe_little3.png

  Biztonságos kikötők helye:
  A Biztonságos kikötőket láthatod a 'Világtérképen', melyeket az SH felirat jelöl az alábbi képen.

  wm.png


  Biztonságos kikötők megközelítése:
  Ezekre a kikötőkre nagyon egyszerűen el lehet jutni, csak hajózz a Biztonságos kikötővel szomszédos térképre, várj míg megjelenik a térkép váltás ikonja, és kattints rá. A Biztonságos kikötőbe váltás 15 másodpercen belül megtörténik.​


  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.3.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása