Ismertető: Csökkenő visszatérítés rendszer

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 21.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A csökkenő visszatérítés rendszer működése egyszerűen: a játékos minél többet van online, annál kevesebb jutalmat kap.
  Természetesen a játékosok normális online idővel nem lesznek érintve, sőt ők több jutalmat is kaphatnak egy rövid ideig, ha megfelelő időt töltöttek offline.

  Bizonyos mennyiségű játékidő után a játékos kap egy debuffot, amely 10% levonást jelent a lent felsorolt jutalmakból. Ez a levonás óránként 10%-kal nő.

  A debuffot megfelelő mennyiségű inaktívan töltött órával lehet elveszíteni, utána újraindul a játékidő számolása.

  Jelenleg az alábbi területekre élesítettük a rendszert az összes szerveren:

  NPCk-ből:
  • Korona
  • Elitpont
  • Tapasztalatpont
  • Gyöngy
  • Yulong érme (Fenghuang 2 terület: 36-40)
  • Safanad érme
  A bónuszról és a levonásról az alábbi állapot ikon tájékoztat benneteket, alatta százalékértékben megadva a bónusz és a levonás értékét (pl. 10%, -50% stb.):
  Screenshot_1.jpg

  A későbbiekben ezt a rendszert kiterjesztjük a játék többi részére is, erről folyamatosan informálunk majd benneteket.

  Fontos! Pontos időtartamokat nem tudunk mondani, hogy mennyit lehet játszani levonás nélkül, és hogy mennyit kell kijelentkezve tölteni, mivel erről bővebb tájékoztatást nem kaptunk, találgatásokba pedig mi sem szeretnénk bocsátkozni.

  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.5.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása