Ismertető: Csoport és Cimborák

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 3.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Csoport

  Csoport menüpontra kattintva éred el a csoport menüt. A tengertérkép fejlécén a "közösség"-en ( közösség.PNG ) belül a "csoport" ( image 175.png ).

  Itt készíthetsz csoportot, melynek maximum 5 tagja lehet. A csoport tagjai megoszthatják egymás között a zsákmányukat (arany, tp, csp, gyöngy), ill. külön csoport chat szobában beszélgethetnek.
  image 212.png egy játékos meghívása egy új vagy már meglévő csoportba.

  csop_.png
  Egy csoport társhoz való hajózáshoz (ha egy térképen vagytok) egy menüt találsz, amit a játékos VP, HP melletti nyíllal nyithatsz meg. Kattints a keresésre Kereső.PNG annál a játékosnál, akihez hajóznál.
  csoporttag_tart_helye.PNG
  Keresésre kattintva, ha nem ugyanazon a térképen vagytok, megmutatja a játékos tartózkodási helyét.

  Célpont.PNG Célzás játékos célpontjára.
  kizárás.png Játékos kizárása a csoportból.
  Csop_vezér.PNG a csoport vezetője, aki készítette a csoportot, csak ő tud újabb tagot felvenni, ill. tagokat eltávolítani, ill. átadhatja a vezető posztját.

  Jelzés.PNG jelzés a csoport többi tagjának, kattints az ikonra, majd a minitérképre, és minden csoporttagnak egy villanás jelenik meg. Ezt a Mini térkép (tenger térkép) alatt találod.

  Meghívás elfogadása.PNG
  Csoport meghívás elfogadásához, vagy elutasításához.

  csop_célpont.png Csop_1.png
  Menü megnyitása a célpontok mutatásához. Felül a saját célpontod láthatod, míg alól a csoporttagét.

  cc786306ab534278bf1f06afd8285a1f.png
  A csoportmeghívásokat a fejlécen található "opciók" menüponton belül lehet letiltani, ha kipipálod a Csoportmeghívások tiltását.​  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Barát lista / Cimborák

  1.png

  Itt kereshetsz játékosokat, és adhatod hozzá őket a barát listádhoz. A keresésnél elegendő a játékos nevének egy részét megadni, ha nem ismered a pontos nevét. Persze itt érdemes minél pontosabban leírni, hiszen elképzelhető, hogy nem túl sok találat volna a megadott betűk alapján.

  Miután megkerested a barátodat, vagy bárkit, akit a barátlistádhoz szeretnél adni (természetesen nem kell, hogy barátod legyen, lehet az ellenfeled is), akkor kattints a image 22.png ikonra, hogy hozzáadd a barát listádhoz.

  Egy játékos barátlistához adása utána a másik fél is látni fogja, hogy te hozzáadtad a barátlistádhoz. A játékos elfogadhatja, vagy el is utasíthatja ezt. image 19.png image 38.png Amíg nem fogadja, vagy utasítja el, addig függőben marad a kapcsolatotok, melyet a neve mellett egy kis kék pötty ( image 155.png ) fog jelezni. Ez piros ( image 133.png ) lesz, ha elfogadja, de éppen offline és zöld ( image 142.png ), ha elfogadja és online van. Ha nem fogadja el, akkor eltűnik a barátlistádról.

  A barátlistán szereplő játékosoknak később könnyedén megtekintheted a nyilvános profiljukat és ezzel néhány paraméterüket a hajójukról, írhatsz nekik üzenetet és adhatod hozzá őket a csoportodhoz. Természetesen ezeket akkor is megteheted, ha nem szerepelnek a barátlistádon, csak rákeresel egy játékosra.

  Hogy pontosan milyen műveleteket csinálhatsz az adott játékossal azt a neve mellett láthatod:
  • image 162.png , Profil mutatás:
   • 2.png
    Néhány alapvető információ jelenik meg a játékosról és hajójáról, ha éppen online! Ha nincs tengeren, akkor a hajójának paramétereit nem jelennek meg.
   • Itt akár jegyzetelhetsz is az adott játékosról, melyet csak te fogsz látni.
  • image 118.png , Üzenet küldése:
   • Sima egyszerű üzenetet írhatsz, melyet a főoldalon fog tudni elolvasni a címzett.
  • image 212.png , Csoportmeghívó küldése:
   • Online játékosoknak küldheted, pontosan olyan, mintha a csoport menüben beírnád a nevét és elküldenéd a meghívót az adott játékosnak, de itt ha már ott van a játékos a barátlistádon, akkor nem kell beírnod a nevét, vagy ha nincs ott, akkor akár név részletre keresve is megtalálhatod. Így sokkal könnyebben hozzáadhatod a csoportodhoz, hiszen a csoportnál egyébként pontos nevet kellene megadni.

  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása