Ismertető: Felhasználó és szerver azonosító

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 2.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Felhasználó és szerver azonosító

  A felhasználó és szerver azonosító (user ID, server ID) egy fix szám, melyet módosítani nem lehet, regisztrációval kapsz egy egyedi azonosítót, mellyel később is bármikor beazonosíthatnak. Fontos többek között a supporttal történő levelezésnél is, hiszen ha megadod ezen adataid megkönnyíted a support dolgát, valamint te is hamarabb kaphatsz választ kérdésedre.
  A felhasználó és szerver azonosítódat a főoldalon találod:

  1.jpg
  Pl.: 312/12523 ,
  ez esetben a szerver azonosítód: 312,
  a felhasználó azonosítód: 12523.

  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása