Ismertető: Kristály koponyák és Koponya flották

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 6.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Kristály koponyák és Koponya flották
  Az esemény november 7 - 13 között zajlik
  Hogyan kerülnek a Kristály koponyák játékba?
  A Seafight értékes Kristály koponyáit a Koponya flották gyűjtötték össze. A Koponya flották elsüllyesztése után kapható jutalmul limitált számban.

  Ahogyan a játékosok zsákmányában növekszik a Kristály koponyák száma, a Koponya flották annál kisebb számban jelennek meg a tengeren. Amint minden Kristály koponya játékban lesz, már nem jelenik meg több Koponya flotta.

  Tipp: A Koponya lőszer nagyobb sebzést okoz a Koponya flotta NPC-nek.

  A Kristály koponyák igen nagy értéket képviselnek, minden kalóz szeretné a kapzsi markában tudni. Ebből adódóan a Kristály koponyák ellopása más játékosoktól az egész esemény ideje alatt lehetséges.

  Mindazonáltal minden játékos gyűjthet 600 Kristály koponyát, mely ellophatatlan. Azokat a koponyákat melyek ezt a számot meghaladják, már más játékosok el tudják lopni. A más játékosoktól ellopható koponyák számát a hajó mellett található koponya ikon jelzi.

  • 1 koponya = Csak néhány Kristály koponya fosztható
  • 2 koponya = Tisztességes mennyiséget lehet fosztani
  • 3 koponya = Nagy számú Kristály koponya fosztható

  Ha koponya ikonnal rendelkező játékosra támadsz, a nála lévő Kristály koponyák foszthatóak lesznek amint a vudu pajzsa és HP-ja egy bizonyos érték alá csökken. Az első koponyák azután foszthatók miután az áldozat vudu pajzsa elfogyott, és még több válik foszthatóvá, ha az életerő pontjai is leestek. Az, hogy mennyi koponya kerül át egyik játékosról a másikra, függ a játékosok felszerelésétől.

  Ökölszabály: Minél nagyobb a különbség a két játékos között, annál több koponya fosztható. A szerzett koponyák számát a naplóban lehet megtekinteni.

  Minden játékos egy olyan aktív bónuszért dolgozhat, mely szorzóként működik a megszerezhető jutalmak esetében. Ez a szorzó a Koponya flottából és más játékosoktól megszerezhető zsákmányra egyaránt működik. Ahhoz, hogy ez a szorzó működjön vagy növekedjen, egy adott számú Kristály koponyát kell szerezni minden nap.


  Mire használhatom fel a Kristály koponyákat?

  A Kristály koponyákat felhasználva különböző tárgyak vásárolhatóak a speciális Kristály koponya feketepiacon.

  A Kristály koponya feketepiac csak meghatározott időpontokban és napokon nyitja meg kapuit. Abban az időtartamban ameddig a feketepiac kapui nyitva állnak a játékosok előtt nem jelennek meg Koponya flották a tengeren.

  A feketepiac november 12-én 12:00 órakor nyitja meg kapuit (helyi szerveridő szerint). A feketepiac mesés választékot kínál ágyúkból, koronából és különböző akciótárgyakból Kristály koponyáért cserébe.

  Hol találom meg a Kristály koponyáim számát?
  A Kristály koponyák száma a tengertérkép bal felső sarkában lévő fizetőeszközöknél tekinthető meg.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.11.18
  BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása