Ismertető: Lelkek karneválja 2021

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 8.10.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Board Administrator Team Seafight

  Lelkek karneválja
  Október 8. és 13. között zajló esemény

  A Lelkek karneválja eseményen a következőket találhatod:

  • 3 eventhajó
  • 3 minijáték
  • Eventládák
  • Hajóroncsok és "Vengeful" hajóroncsok
  • 3 rangsor
  • 1 új hajódizájn: Carnival Cruiser
  Mely dátumokra kell figyelni?
  Az esemény október 8-án délben kezdődik, és október 13. délig tart.

  Általánosságban hogyan működik ez az event?
  Az esemény alatt a Postás, Paperboy és Lord Parcel hajókra lehet vadászni az 5.-50. szinteken. 4 Paperboy jelenik meg 1 Postás elsüllyesztése után, Lord Parcel egy bizonyos mennyiségű Paperboy kilövése után jelenik meg.
  Minden eventhajó csak elit lőszerrel lőhető.

  Mely lőszerek okoznak extra sebzést?
  A konfetti lőszer okoz több sebzést minden eventhajón.
  Üreges lőszerrel nagyobb sebzést lehet elérni Lucas ellen (eventhajó a Teljes Gőzzel minijátékban).

  Milyen jutalmakat szerezhetek az eventhajók után?
  - Postás:
  • Az okozott sebzéstől függően (legalább 5%) elitpontot, gyöngyöket, koronákat és Yulong érméket szerezhetsz.
  • Az a játékos, aki a legnagyobb sebzést okozta Átkozott lelkeket kap és kis eséllyel kaphat egy Jegyet is.
  - Paperboy:
  • Az okozott sebzéstől függően elitpontot és konfetti lőszert szerezhetsz.
  • Az a játékos, aki a legnagyobb sebzést okozta konfetti lőszert vagy 1 nap Királynő kegyelmét kap.
  - Lord Parcel:
  • Az okozott sebzéstől függően elitpontot, jegyeket, Átkozott lelkeket, gyöngyöket, koronákat és Yulong érméket szerezhetsz.
  • Az a játékos, aki a legnagyobb sebzést okozta jegyeket, Safanad érméket, konfetti lőszert vagy Király kegyelmét kap.
  Mit tartalmaznak az event kincsesládái?
  Az eventládákban számos hasznos tárgy található, mint például Konfetti lőszer, Taureau amulett, Poszeidón koronája, Legba és Simbi amulettek, Sárkánytűz (2. szint), Világpusztító ágyú (2. szint), Mojó, Jegyek és sok más egyéb tárgy.

  Mi található a hajóroncsokban?
  A hajóroncsok szigonnyal lőhetők. Az a játékos, aki a végzetes lövést adja le sok értékes jutalomra tehet szert, mint például Világpusztító ágyú (0. szint), Konfetti lőszer, Páncéllemezek, kristályok és sok más egyéb.

  Mi található a Bosszúálló hajóroncsokban?
  A Bosszúálló hajóroncsok szigonnyal lőhetők. Kristályokat, Yulong érméket, Érintő és Célkövető aknákat, és Világpusztító ágyút (2. szint) tartalmaznak.

  Hogyan működik a mini-játék?
  A mini-játékhoz úgy tudsz hozzáférni, ha van jegyed (normál vagy elvarázsolt). Ha van elég jegyed, keresd fel a biztonsági kikötőben Captain Ravenbeard küldetésosztót.

  3 verziója van minden mini-játéknak:

  • Gyakorló (kiképző) verzió (ingyenes)
  • Normál verzió (jegy szükséges)
  • Elvarázsolt verzió (mágikus jegy szükséges)
  A Mágikus jegyek elérhetőek lesznek az esemény különleges piacán. Ezekre a jegyekre azért van szükséged a normál jegyek mellett, mivel ezek a Mágikus jegyek szükségesek az Elvarázsolt mini-játékokhoz. Az Elvarázsolt mini-játék további buff zónákat tartalmaz a jobb eredmény elérése érdekében.
  A lelkek megszerzéséhez “megfelelő”, “nagyon jó” vagy “tökéletes” pontszámot kell elérni. Minél magasabb pontszámot szerzel a mini játékban, annál több átkozott és ragyogó lelket nyersz. Ragyogó lélek a“tökéletes” pontszámért jár.

  A 3 mini-játék a következő:

  - A muszklimérő

  • Ha ezt a játékot választod, a muszklimérő térképre kerülsz. A játék célja, hogy adott idő alatt annyi NPC hullámot kell teljesíteni, amennyit csak lehet. Ezen a térképen 5 Lucas NPC hullám érkezik, amelyeket üreges golyókkal lehet elpusztítani, az életerőpontjuk pedig hullámról hullámra nő. Az üreges lőszer sokkal hatékonyabb lesz, mint máskor: a Lucas NPC nagyobb eséllyel található el, és nagyobb mértékű sebzést szenved! Az első hullámban öt Lucas NPC jelenik meg, a másodikban négy, és így tovább, mígnem az ötödik hullámban már csak egy lesz belőle.
  • Ha boszi jeggyel léptél be a muszklimérő térkép elvarázsolt változatába, egy plusz bóját is találni fogsz, amely körül bónuszterület van. A bóját a térképen mozgatni is lehet, ha a tengeri térképen rálősz. Ha a bója egy helyben marad, bónusz zóna jelenik meg körülötte. Ha az NPC-ket a bónusz zónából találod el, több sebzést okozhatsz, és magasabb végső pontszámot érhetsz el.
  • Ez a játék három percig tart, és amint az idő lejárt, visszakerülsz arra a pontra, ahonnan elhagytad a fő térképet. Minél több sebzést okozol, annál több lelket nyerhetsz! A mini játékokban csillagtűz nem használható.
  - Teljes gőzzel
  • Ha ezt a játékot választod, a teljes gőzzel térképre kerülsz. A játék célja a lehető leggyorsabban teljesíteni a versenyt. Ezen a térképen egy szigetekből és ellenőrző pontokból álló versenypálya található. Olyan gyorsan kell a pályán végighajózni egy irányzű segítségével, ahogy csak tudsz, és a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni. A pálya két oldalán NPC-k is lesznek, amik tüzelnek, ha túlságosan közel kerülsz!
  • Ha boszi jeggyel játszod a játék elvarázsolt változatát, gyorsító , ha normál jeggyel, akkor lassító zónák is lesznek, amelyek segítenek vagy hátráltatnak. Ha gyorsító zónába hajózol, néhány másodperc időbónusz jár, a lassító zóna viszont néhány másodpercre lelassít. A lassító zónákat tehát érdemes elkerülni, viszont minél több gyorsító zónán kell átmenni, és így magasabb végső pontszámot lehet elérni.
  • Mihelyt a pálya végére értél, vagy lejárt az 5 perces időkorlát, visszakerülsz arra a pontra a fő térképen, ahol a mini játék megkezdése előtt voltál. Minél gyorsabban teljesíted a pályát, annál több lelket nyerhetsz.
  - Pásztorjáték
  • Ha ezt a játékot választod, a pásztorjáték térképre kerülsz. A játék célja: minél több NPC-t összegyűjteni egy adott cél köré. Ezen a térképen egy NPC-t és egy zónát fogsz látni. A feladat a zónába terelni az NPC-t, amely a zónába lépéskor eltűnik. Ezután egy új NPC és egy új zóna jelenik meg, ezekkel folytathatod a pásztorkodást.
  • Ha boszi jeggyel lépsz be a pásztorjáték elvarázsolt változatába, ezen kívül több zónát is látni fogsz. Az NPC-k terelése közben bizonyos zónákba neked magadnak kell behajóznod. Ezért plusz pont jár, még mielőtt a következő NPC terelésébe kezdenél. Ezek a plusz pontok teszik lehetővé, hogy magasabb pontszámot érj el.
  • Ez a játék 3 percig tart, és mihelyt lejár az idő, visszakerülsz a fő térképen arra a pontra, ahol utoljára voltál. Minél több NPC-t terelsz a zónákba, annál több lelket nyerhetsz.
  Mik a Piszkos Trükkök?
  A piszkos trükkök különleges tárgyak, amelyeket kizárólag a mini játékok térképein lehet felhasználni, és nagyban hozzájárulnak a “tökéletes” pontszám eléréséhez. Három piszkos trükk tárgy érhető el, melyek kimondottan a három mini játék valamelyikében lesznek a játékosok segítségére. A szútámadás csak a muszklimérő támadási zónájában biztosít nagyobb sebzést. A hátszél a teljes gőzzel verseny lassító zónájában csökkenti a lassítás idejét, a gyorsító zónában növeli gyorsítás idejét, a taszító erő pedig az NPC sebességét növeli a terelés közben, vagyis a pásztorjáték ideális eszköze.
  A Piszkos Trükkök tárgyakat az esemény különleges piacán találhatod meg (ahhoz, hogy lásd, és megvásárolhasd ezeket a tárgyakat, mágikus jegyekre van szükség)

  Milyen jutalmak vannak az eventen elért rangsorhelyezésekért?
  3 rangsor lesz, minden mini-játékhoz tartozni fog egy rangsor, melynek jutalmazása az esemény után kerül sor.
  RangJutalom
  1.Leo Bónusz térkép
  2. - 10.Pisces Bónusz térkép
  11. - 25.Aquarius Bónusz térkép
  26. - 75.Aries Bónusz térkép
  76. - 150.Taurus Bónusz térkép
  5 randomTök térkép

  Milyen hajódesignet lehet megvásárolni?
  - Carnival Cruiser (event boltban elérhető)
  • Tökéletes rubin
  • Kifogástalan rózsakvarc
  • Kifogástalan akvamarin
  • Kifogástalan lapislazuli
  Mi történik a lelkekkel és eventkulcsokkal az event végén?
  Az eventkulcsokat normál kulcsokra váltjuk, az átkozott és ragyogó lelkeket lőszerre, jegyekre, különleges jegyekre és különleges tárgyak aranyért.
   
  Utoljára szerkesztett: 7.10.21

Az oldal megosztása