Ismertető: Nagyobb hasadék

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 7.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Nagyobb hasadék
  Mi az a Nagyobb hasadék?
  A Nagyobb hasadék egy a bónusz térképekhez hasonló, ám azoktól jóval nehezebb eleme a játéknak.

  Hogyan juthatok fel a Nagyobb hasadék térképére?
  Ahhoz hogy feljuthass a térképre Hasadék címerekre van szükséged, melyet naponta ismétlődő próbák teljesítése után kapsz jutalmul. A próbákat A döntőbíróval beszélve tudod elfogadni akit megtalálhatsz a biztonságos kikötőkben. Az elérhető küldetések a játékos szintjétől függenek.
  A szintek csoportjai a következők:

  [​IMG]
  • 1 csoport: 1-20. szint
  • 2 csoport: 21.25. szint
  • 3 csoport: 26-30. szint
  • 4 csoport: 31-40. szint
  Ezek a csoportok csak a küldetésekre vonatkoznak, a térkép jutalmai és a rangsor minden játékos esetében ugyan az.

  Ha elegendő Hasadék címert gyűjtöttél össze feljuthatsz a Nagyobb hasadékok térképre, ehhez azonban előbb Al-Akhir-al kell beszélned akit szintén a biztonságos kikötőkben találhatsz meg.

  [​IMG]
  Másik alternatíva a feljutásra, ha a felső menüből rákattintasz a Nagyobb hasadékok ikonra.


  [​IMG]

  Al-Akhir-al beszélve, vagy az ikonra kattintva megnyílik a Nagyobb hasadékok ablak. Az ablakban 3 fület láthatsz melyek: Hasadék, Jutalmak, Rangsor.
  A Hasadékba való feljutáshoz a Hasadék ablakot kell, hogy használd. Ezen az ablakon láthatod az aktuális feljutáshoz szükséges költséget és az aktuális eredményeidet ha már jártál előtte a térképen. Az ablak tetején láthatod a "szezon" lezárásáig hátralévő időt és a Hasadék címereid számát.

  [​IMG]

  Ha elegendő Hasadék címer van a birtokodban nincs más dolgod mint rákattintani a "Belépés" gombra, vagy ha már folyamatban van egy térkép akkor a "Folytatás" gombra. Ha rákattintottál máris elindul a visszaszámlálás, melynek lejárta után felteleportálsz a Hasadék térképre.
  A feljutás költsége minden egyes alkalommal 1 Hasadék címerrel növekszik, mely minden nap éjfélkor újra visszaáll az eredeti 1 Hasadék címeres költségre. (Helyi szerveridő szerint értendő)

  Mit találhatok a Hasadék térképen?
  A térképre felteleportálva 30 hullámnyi igen erős ellenféllel találod magad szembe.
  Minden hullám egy bizonyos számú ellenfelet tartalmaz, melyek a hullámok előrehaladtával egyre erősebbé vállnak.
  A Hasadék lőszer nagyobb sebzést okoz az admirális típusú NPC-k nek melyek: A Hasadék lángoló büszkesége, Fen’ral, a Hasadék csalója, A Hasadék kormányzója, A Hasadék nagy bombázója 1, A Hasadék nagy bombázója 2, A Hasadék nagy Colossusa, Skoll, a Hasadék alfája, és Worg, a Hasadék megtévesztője.

  Néhány ellenfél különleges képességgel rendelkezik, melyeket nem árt megismerned, hogy a hullámok során felül tudj rajtuk kerekedni.
  • A Hasadék lángoló büszkesége 1: Két sebző zónát idéz meg, melyek a térképen mozognak. Ha megközelítik a hajódat követni fognak, és ha a hajód a zónán belül tartózkodik akkor sebzést szenvedsz el.
  • Fen’ral, a Hasadék csalója: Egy offenzív zónát hoz létre Skoll, a Hasadék alfája alatt, mellyel megnöveli az Alpha sebzését.
  • A Hasadék kormányzója: További Hasadék ágyús NPC-t idéz meg.
  • A Hasadék nagy bombázója 1: Ketyegő manátusz NPC-ket idéz meg, melyek üldözőbe vesznek és a közeledbe érve nagy sebzést okoznak.
  • A Hasadék nagy bombázója 2: Ketyegő manátusz NPC-ket idéz meg, melyek üldözőbe vesznek és a közeledbe érve nagy sebzést okoznak.
  • Hasadékpap: Gyógyítja a többi NPC-t
  • Hasadék-fagymágus: Befagyasztja a hajódat.
  • Hasadék dühöngő rejtőzködője: Egy zóna helyezkedik el körülötte, melybe ha az NPC-k belépnek lecsökken a töltési idejük és nagyon sebességet kapnak.
  • A Hasadék szendergő látomása: Egy debuffal lát el melynek hatására +50% töltési időt és -50% sebességet kapsz.
  • Worg, a Hasadék megtévesztője: Egy offenzív zónát hoz létre Skoll, a Hasadék alfája alatt, mellyel megnöveli az Alpha sebzését.
  • Hasadék-kínmester: A rajongás debuffal lát el.
  Néhány tárgy nem használható a Hasadékban mint például, Behemót varázsjavítás, Télifény, Gyertya, stb.
  Ha sikeresen teljesítettél egy hullámot a Hasadék mágikus ereje maximálisra növeli a vudu és életerő pontjaidat.

  Ha sikeresen teljesítetted a Hasadék térképet vagy elsüllyedtél, az elért hullám és az időeredményed feljegyzésre kerül. A legmesszebb jutó és legjobb időt elérő játékosok értékes jutalmakat nyernek.
  A rangsorban azok élveznek előnyt akik több hullámot tudtak legyőzni, tehát aki 30 hullámot teljesített az előrébb helyezkedik el a rangsorban mint az aki 29 hullámot tudott csak teljesíteni. A rendszer ezután állítja össze a rangsort, melynek során először a teljesített hullámok száma majd a jobb idő eredmény alapján.
  Ahhoz hogy minél jobb jutalmakat kapj, győzz le minél több hullámot a lehető legrövidebb idő alatt.
  Az aktuális rangsort a "Rangsor" fülre kattintva láthatod a Hasadék menü ablakának menüi közül.
  A rangsorba minden esetben a legjobb eredményed kerül rögzítésre.
  Ha teljesíted a 30. hullámot, elsüllyedsz, vagy visszaáll a rendszer az alap állapotába, a rangsor az aktuális időeredményedet fogja feljegyezni.

  A hasadék térképre nemrégiben bevezettünk egy büntetési rendszert is. Aki végig tudja egyben csinálni a térképet, annak nem adódik hozzá büntetés az idejéhez. Ha valaki kilép vagy elsüllyed, az idejéhez büntetés adódik hozzá. Ennek oka az, hogy a rendszer különbséget tesz azok között, akik egyben képesek megcsinálni a térképet, és azok között, akik megszakításokkal.

  Milyen jutalmakat kaphatok?
  Annak függvényében, hogy mely hullámokat teljesítetted és hány alkalommal harcoltál a Hasadékban különböző értékes jutalmakat szerezhetsz, Hasadék túlélő buff, Hasadék ágyú, Hasadék címerek, Korona, és Gyöngyök.
  [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

  A Hasadék túlélő egy új buff, melyet a Hasadék legjobbjai kaparinthatnak meg, amely ágyúhelyeket és bővítményhelyeket ad számodra.
  A Hasadék címereket a Hasadék misztikus ereje járja át, és ezeket értékes tárgyakra cserélheted a piacon.
  A Hasadék ágyúkkal az ellenségeidre szabadíthatod a Növekvő hasadékok hatalmas erejét. Ezen ágyúk robajának hangjával könnyen félelmet kelthetsz az ellenségeidben.

  Az "Jutalmak" Fülre kattintva láthatod az elérhető jutalmakat, a szezonban az első sikeres teljesítésért, és a további teljesítésért járó jutalmakat és a rangsorért kapható jutalmakat.

  [​IMG]

  Rangsorért járó jutalmak:
  RangJutalom
  1.24,500 Hasadék címer
  7 nap Hasadék fojtó
  10 x Hasadék ágyú
  2. - 5.19,500 Hasadék címer
  7 nap Hasadék fojtó
  7 x Hasadék ágyú
  6. - 10.15,000 Hasadék címer
  5 nap Hasadék fojtó
  5 x Hasadék ágyú
  11. - 20.11,000 Hasadék címer
  3 nap Hasadék fojtó
  3 x Hasadék ágyú
  21. - 50.7,100 Hasadék címer
  1 nap Hasadék fojtó
  1 x Hasadék ágyú
  51. - 100.4,300 Hasadék címer
  101. - 200.2,400 Hasadék címer
  Ha a "Jutalmak" fülön tovább görgetsz láthatod a szezonban az első próbálkozásáért járó jutalmakat.
  Ezeket a jutalmakat mindig csak az adott szezon első próbálkozása után kapod meg!

  [​IMG]

  A fül aljára görgetve meg tudod nézni az egyes hullámok után járó jutalmakat. Ezen jutalmakat kapod meg a 2. teljesítés vagy minden további teljesítés után.

  [​IMG]
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása