Ismertető: Polip térkép, a mélység titka

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  41.png 39.png 40.png
  Óriáspolip, csápok, poliphús… Veszélyes kalandok várnak rátok!
  Először is tisztázzuk az alapvető fogalmakat, közben persze szépen végighaladunk az egész esemény fontos szakaszain:
  • Csápok: a 2-50. szintű térképeken jelenhetnek meg az óriáspolip csápjai. A szörny maga a víz alatt rejtőzik, csak hatalmas csápjai bukkannak elő néhol a víz alól. Ha sikerül legyőznötök egy ilyen csápot, jutalomból lehet, hogy némi poliphúst is kaptok cserébe.
  • Poliphús: ha szereztél egy adag poliphúst, akkor csak egy kis türelem kell, míg beléphetsz a poliptérképre.
  • Poliptérkép: a poliptérképen más játékosokkal együtt megküzdhettek a polippal. Ha győztök, egy kis szerencsével megszerezheted a polipdesign és a polip lőszerét is!
  Milyen gyakran / mikor jelenik meg a polip?
  Ez egyrészt attól függ, mikor győzték le az utolsó polipot; másrészt attól is, hogy elég játékos szerezte-e már meg a különleges térképre való bejutáshoz szükséges poliphúst. Amikor egy szerveren 20 játékos szerzett már poliphúst, a számukra elindul egy visszaszámlálás, mielőtt a különleges térképre kerülnének, hogy ott megküzdjenek a szörnnyel.

  Hogyan támadjam meg a polipot és a csápjait?
  Magát a polipot és a csápjait is csak lőszerrel (ágyúkkal) támadhatod meg. Támadás előtt jó, ha egyeztetitek a taktikát és harc közben figyeltek a szörny és a csápok különböző támadásaira.

  Hogyan jutok el a polip térképére?
  A csápok legyőzésekor különböző jutalmakat kaptok. A jutalmak között biztos 50%-os eséllyel találhattok poliphúst is. A zsákmányok másik fele tapasztalatpontot tartalmaz. Mihelyt 20 játékos szerezett némi poliphúst, elindul a számukra egy visszaszámlálás, amelynek végén átkerülnek a poliptérképre, hogy ott megküzdjenek a hatalmas és félelmetes polippal. Ha a várakozási idő alatt az egyik játékos hajóját elsüllyesztik, vagy kijelentkezik a térképről, a következő játékos kerül sorra, aki már megszerezte a poliphúst.

  Gyűjthetek több poliphúst is, amivel eljuthatok a különleges térképre?
  Mindig csak egy poliphúsod lehet. Addig nem fogsz újat találni, míg az előzőt fel nem használtad.

  Muszáj részt vennem a polip elleni harcban, ha megszereztem a poliphúst?
  Ha megszereztél egy poliphúst, olyan erőről és bátorságról tettél tanúbizonyságot, hogy muszáj átkerülnöd a poliptérképre. Nem tehetsz a folyamat ellen semmit, meg kell küzdened a szörnnyel.
  Figyelem! Azok a Játékosok, akik Bónusz térképen vagy Rabló térképen (Behemót, Napfény kalózai) tartózkodnak -habár rendelkeznek poliphússal- nem kerülnek át a polip térképre.

  Mi történik, ha megszereztem a poliphúst, de közben ki kell jelentkeznem a játékból vagy éppen elsüllyesztenek?
  Ebben az esetben a poliphúsod elveszik, és majd egy másik játékos kap lehetőséget arra, hogy a helyedre lépjen a poliptérképen. A következő bejelentkezésedkor újra meg kell küzdened a poliphúsért, ha éppen nem folyik harc a polip ellen a poliptérképen.

  Már van egy poliphúsom, mégsem kerülök át a csata térképére. Miért?
  Előfordulhat, hogy a szörny még nem bukkant fel, mert még nem szerezte meg elég játékos a térképet. Ha pedig már folyik a harc, akkor a várólistán vagy és később kerülsz sorra.

  Hány játékos kerül át a poliptérképre?
  Az első lépésben összesen 20 játékos kerül a poliptérképre. Ha valakit elsüllyesztenek, akkor a várakozó játékosok közül a következő kerül sorra: elindul a számára a visszaszámlálás. Nincs maximálva azok száma, ahányan bekerülhetnek a várólistából a térképre.

  Mi történik, ha a poliptérképen elsüllyesztenek?
  Ilyenkor elveszíted a poliphúst és a hajód arra a normál tengertérképre kerül, ahol a Boss-csata előtt voltál. Ha később megint szerzel egy poliphúst, természetesen ismét van esélyed arra, hogy részt vegyél egy másik harcban a polip ellen.

  Mi történik, ha egy poliptérkép elsötétedik?
  Ilyenkor a polip álcázza magát, hogy ismét erőre kaphasson. Próbáld minél gyorsabban szétlőni a csápjait! Ilyenkor nem képes magát gyógyítani és kénytelen ismét felbukkanni.

  Mi történik, ha túl közel kerülök a poliphoz?
  Ha azzal próbálkoznál, hogy elrejtőzz a polip alatt, nem fog neki tetszeni, az biztos. Ilyen esetben néhány másodperc alatt bármilyen hajót el tud pusztítani. Ez arra is vonatkozik, ha éppen ott tartózkodsz, ahol őpolipsága fel akar bukkanni. Jobb, ha nem kerülsz hozzá túl közel!

  Bármennyi időt eltölthetek a poliptérképen?
  Egyáltalán nem! A polip mindig csak egy bizonyos ideig marad a térképen. Ügyesen és szorosan együtt kell működnöd a többi támadó kalózzal, csak így van esélyetek arra, hogy rövid időn belül legyőzzétek a szörnyet. Ha a polip nem semmisül meg 4 órán át, akkor a térkép bezárul és aki a térképen volt, visszakerül normál térképre.

  Mit nyerhetek a poliptérképen?
  Ha egy csápot semmisítesz meg a normál térképen, kétféle kincset találsz a helyén, a közvetlen közelében. 50%-os eséllyel találsz itt poliphúst vagy tapasztalatpontot
  A poliptérképen a csáp megsemmisítése után szintén egy kincs bukkan fel, amelyet be kell gyűjteni.
  Ha sikerül megölni a polipot, a térképen 30 kincs jelenik meg, amelyeket meg kell keresni és utána be kell gyűjteni. Itt van esélyed arra is, hogy az egyik kincsben magát a polip designt vagy a poliplőszert találod.

  Mi történik, ha a szerver újraindul?
  A szerver újraindításakor minden játékos, akinek éppen volt poliphúsa, elveszíti azt. Azok a játékosok, akik az újraindításkor éppen a poliptérképen voltak, az újraindítás után a normál térképre kerülnek vissza. Ez érvényes a szokásos reggeli újraindításra, valamint azokra is, amelyekre esetleg műszaki okokból napközben kerül sor.

  Milyen pluszt ad a különleges a dizájn, amit a poliptérképen nyerhettek?
  Ezzel a dizájnnal jobban meg tudod védeni magad a Polip ellen. A design csökkenti 10%-kal a kárt, amit a polip mérge okoz.

  Milyen pluszt ad a polip lőszere?
  Bónuszok, mint például a tehetségek által megszerzett bónuszok, tovább növelik a polip lőszere által okozott méreg hatásának időtartamát.
  Ha tagja vagy egy csoportnak, akkor látható lesz, hogy ezzel a lőszerrel lőnek, illetve ha mást ezzel a lőszerrel lőnek. Az életerő jelzésed más színnel jelenik meg.
  Akit lőttek ezzel a lőszerrel, nem tud javítani, kilépni, váltani a polip térképre vagy bónusz térképre, amíg a lőszer mérgez.
  Nem lehet megvásárolni ezt a lőszert, csak nyerni lehet a polip térképen.
  Minden egyes kilőtt (és talált) polip lőszer 60 ÉP-t sebez, a méreg hatása pedig további 15 ÉP 3 másodpercenként 12 másodpercen át, azaz 4 alkalommal (további 60 ÉP összesen)

  Bármikor találhatok csápokat a tengertérképen?
  Körülbelül egy órának kell eltelnie a Polip megsemmisítése után, hogy újabb csápok jelenjenek meg.

  Szerezhető jutalmak:
  • Csápok (normál térkép):
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést okozol, tapasztalatpontot és gyöngyöt, mojo-, koronát vagy yulong érméket kaphatsz.
  • Esélyed van még megkapni:
   • Kincsesláda kulcs
   • Brigandin, láncos ing, kézifegyver, kőzáras puska, Tőr vagy fosztogatóbalta.
   • Üreges lőszer, robbanó lőszer vagy polipméreg lőszer.
   • Vasszigony vagy acélszigony
  • Csápok (Polip térkép):
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést okozol, tapasztalatpontot és gyöngyöt, koronát vagy yulong érméket kapsz.
  • Esélyed van még megkapni:
   • Kincsesláda kulcs
   • Láncos ing, kőzáras puska vagy fosztogatóbalta.
   • Robbanó lőszer vagy polipméreg lőszer.
   • Vasszigony vagy acélszigony
   • Szuperpáncéllemezek, Sárkánypor, Csillagtűz, Elmo tűze, vigyázó szem, kém titka, A villám köve, viharok köve vagy Tortuga fénye
  • Kraken:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést okozol, tapasztalatpontot, gyöngyöket, koronákat, yulong érméket és Safanad érméket kaphatsz.
  • Ezenkívül további gyöngyöket, koronákat, Yulong érméket vagy Safanad érméket is kap.
  • Eséllyel polipméreg lőszert kapni.
  • Az a játékos, aki a legtöbb sebzést (legalább 5%-os sebzést) okozza, Elitpontokat és Gyöngyöket kap.
  • Lehetőségük lesz megkapni:
   • Feltartózhatatlanságot
   • Sárkánypor
   • Teleport
   • Csatapont gyorsító
  • Az utolsó lövést elkövető játékosnak lehetősége van a következőket kapni:
   • Safanad érme
   • Csatapont gyorsító
  • Minden játékos, aki több mint 2%-os sebzést okoz, megkaphatja:
   • Szuper páncéllemezek, sárkánypor, vérszomj, A villám köve vagy viharok köve
   • Acél szigony
   • Polipméreg lőszer
   • Láncos ing, kőzáras puska vagy fosztogatóbalta  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.