Ismertető: Sába üstje

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sába üstje

  Hol találom meg a Sába üstjét?
  A Sába üstje kizárólag csak a Biztonságos kikötőből érhető Nadira Boró karakternél.
  nadira.png
  Itt a Sába üstje fület kell kiválasztani, amely csak a Sába üstje események ideje alatt aktív.
  saba1.png
  Hol látom a főnyereményeket?
  A főnyereményeket mindig az aktuális hónapban a fórumon is közzétesszük, de a tengertérképen is megtekinthető Sába üstjénél a Végső jutalmak fülre kattintva.

  Minden Vanhu ládáért jár valamilyen nyeremény?

  Igen! Minden Vanhu ládáért azonnal kapsz valamit. Ez lehet értékes lőszertől (jégtűz lőszer, vudu robbanás, vuducsapás, stb..) kezdve, játékelemeken (kristályok, kulcsok, sárkánytűz, amulett, zsákmányzsák, homokóra, triton koronája, inyavér, vudubomba, oroszlánszív stb...) át akár még Taurus, Aquarius vagy Sagittarius bónusztérkép), prémium tagság vagy akár 4. szintű Sámán is. Tehát csak nyertes lehetsz!
  A lehetséges nyereményeket a Közvetlen jutalmak fülre kattintva is megtekinthetitek.
  saba2.png

  Ki vehet részt a sorsoláson?
  A sorsoláson alapvetően minden Seafight játékos részt vehet, az alábbiak figyelembevételével:

  A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint ezek családtagjai ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert. Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni.

  Hogyan választják ki a nyerteseket?
  Sorsolással. Minden egyes láda, amit az üstbe dobsz, egy „sorsjegyet” jelent. Minél több ládát dobsz be, annál nagyobb az esélyed a nyerésre!
  Az esemény végén a szerencsés nyerteseket számítógépes sorsolás útján választjuk ki.

  Mi történik a megmaradt ládákkal?
  A be nem dobott ládák tárolódnak és a következő esemény alatt felhasználhatóak lesznek.

  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.