Ismertető: Support

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Mi az a support?
  A support nem más, mint a Seafight játék ügyfélszolgálata. Ha problémátok van a játékban, panaszotok van, vagy bármi olyan jellegű kérdés, amire a fórumban és a chaten nem kaptatok, nem találtatok választ, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a supporttal. Fizetéssel kapcsolatos problémák esetén is forduljatok a supporthoz segítségért!

  Milyen gyorsan válaszol a support?
  Amilyen gyorsan csak tud. A support hétköznap 9-19 óra között a legaktívabb, ebben az időszakban akár néhány percen belül is választ kaphattok.
  Azonban a supportnál is emberek dolgoznak, akik pihennek, eljárnak kikapcsolódni, szabadságra mennek, stb..., tehát hétvégén nem kerül minden kérdés, probléma azonnal megválaszolásra. Ilyen esetekben várjatok türelemmel, minden elküldött kérdésnek, problémának utána járunk.

  Ha nem kapok választ a supporttól, írjak új üzenetet?
  Ne! Ha ugyanazt a problémát több üzenetben is megírjátok, csak a dolgunkat nehezítitek meg, a feldolgozási időt hosszabbítjátok. Tehát kérek mindenkit, hogy amennyiben a supportnak ír, egy problémával kapcsolatban csak EGYSZER tegye azt meg. Ha pedig bármi fejlemény van az üggyel kapcsolatban, akkor az üzenet elküldése után kapott automatikus válaszra válaszoljatok és NE írjatok egy új üzenetet a kapcsolatfelvételi oldalon.

  Hogyan érem el a supportot?
  A supportot eléréséhez több lehetőség is van.
  1. A játék főoldalán található Support feliraton keresztül:
   Ezt nagyon egyszerű megtalálni, egyszerűen jelentkezzetek be a játékba, és a jobb felső sarokban a „Tippek és Trükkök” rész alatt kattintsatok a „Support” feliratra.

   főoldal.png

   Amikor csak teheted ezt a módot használd, hiszen ezzel kapunk a legtöbb pontos információt a felhasználói fiókodról, mely mindenképpen fontos az azonosításhoz és az ügy megoldásához.

  2. A játék kezdőoldalán található support feliraton keresztül:
   Ezt is elég egyszerű megtalálni. Nem szükséges bejelentkezni a játékba, így bárki számára elérhető. Csak meg kell nyitni a játék kezdőoldalát: http://www.seafight.hu , legörgetsz a lap aljára, majd kiválasztod rákattintasz a „Support” feliratra

   support.jpg
  3. Vagy a klasszikus bankolási felületen a "Supporthoz" gombra kattintva.

   support.png

  4. Az új bolton keresztül is eléritek a supportot, ha megnyitjátok, bármelyik pirosan keretezett ikonra kattintotok.
  új bolt.png

  Fontos, hogy bármelyik úton indulsz el is, az űrlapon található mezőket pontosan töltsd ki, különösen a felhasználó név és user ID mezőket, hiszen ez alapján fogunk beazonosítani. Ha pontatlanul adod meg, nem fogunk tudni beazonosítani és így segíteni a problémád megoldásában.

  Fizetéssel kapcsolatos problémám van, kihez forduljak?
  Ilyen esetben is a supporthoz kell fordulnod.
  Kérlek Benneteket, ügyeljetek arra, hogy a problémátokat a lehető legrészletesebben írjátok le, hogy már az első válaszunkban megoldást találjunk a problémátokra és ne húzódjon felesleges levélváltásokkal az ügy.
  Választhatjátok bármelyik lehetőséget a supportra kattintva. Vagy a klasszikus bankolási felületen a "Supporthoz" gombra kattintva.
  • A Probléma típusánál válasszátok a "Probléma a megrendeléssel" lehetőséget
   2.jpg
  • Ekkor megjelenik egy új ablak
  probléma kategória.png
  • Az új ablakban töltsétek ki a szükséges mezőket értelemszerűen, fontos, hogy minden kért adatot megadjatok.
  • Majd kattintsatok a "Küldés" gombra.
  Ekkor a support megkapja az üzeneteteket és néhány órán belül (ünnepnapokon és hétvégén előfordulhat késés, ilyenkor várjatok türelemmel) megkapjátok a választ.

  Fontos azonban, hogy minden kérdést csak egyszer küldjetek el. Ezzel nagyban segítitek a munkánkat.

  Figyelem!
  Kérek mindenkit, hogy csak akkor írjon, ha valóban komoly problémája van az accountjával vagy a fizetéssel.
  Minden olyan levélre, amelynek témáját a fórumban már többször kibeszéltünk, vagy a Seafight Bibliában le van írva részletesen, a fórumba való irányítással fogunk megválaszolni!  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.8.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása