Ismertető: Support

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Mi az a support?
  A support nem más, mint a Seafight játék ügyfélszolgálata. Ha problémátok van a játékban, panaszotok van, vagy bármi olyan jellegű kérdés, amire a fórumban és a chaten nem kaptatok, nem találtatok választ, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a supporttal.

  Milyen gyorsan válaszol a support?
  Amilyen gyorsan csak tud. A support hétköznap 9-19 óra között a legaktívabb, ebben az időszakban akár néhány percen belül is választ kaphattok.
  Azonban a supportnál is emberek dolgoznak, akik pihennek, eljárnak kikapcsolódni, szabadságra mennek, stb..., tehát hétvégén nem kerül minden kérdés, probléma azonnal megválaszolásra. Ilyen esetekben várjatok türelemmel, minden elküldött kérdésnek, problémának utána járunk.

  Ha nem kapok választ a supporttól, írjak új üzenetet?
  Ne! Ha ugyanazt a problémát több üzenetben is megírjátok, csak a dolgunkat nehezítitek meg, a feldolgozási időt hosszabbítjátok. Tehát kérek mindenkit, hogy amennyiben a supportnak ír, egy problémával kapcsolatban csak EGYSZER tegye azt meg. Ha pedig bármi fejlemény van az üggyel kapcsolatban, akkor az üzenet elküldése után kapott automatikus válaszra válaszoljatok és NE írjatok egy új üzenetet a kapcsolatfelvételi oldalon.

  Hogyan érem el a supportot?
  A supportot eléréséhez több lehetőség is van.
  1. A játék főoldalán található Support feliraton keresztül:
   Ezt nagyon egyszerű megtalálni, egyszerűen jelentkezzetek be a játékba, és a jobb felső sarokban a „Tippek és Trükkök” rész alatt kattintsatok a „Support” feliratra.

   1.jpg

   Amikor csak teheted ezt a módot használd, hiszen ezzel kapunk a legtöbb pontos információt a felhasználói fiókodról, mely mindenképpen fontos az azonosításhoz és az ügy megoldásához.

  2. A játék kezdőoldalán található support feliraton keresztül:
   Ezt is elég egyszerű megtalálni. Nem szükséges bejelentkezni a játékba, így bárki számára elérhető. Csak meg kell nyitni a játék kezdőoldalát: http://www.seafight.hu , legörgetsz a lap aljára, majd kiválasztod rákattintasz a „Support” feliratra

   support.jpg

   Fontos, hogy az űrlapon található mezőket pontosan töltsd ki, különösen a felhasználó név és user ID mezőket, hiszen ez alapján fogunk beazonosítani. Ha pontatlanul adod meg, nem fogunk tudni beazonosítani és így segíteni a problémád megoldásában.

  3. A Bigpoint központi oldalán található support feliraton keresztül:
   Ezt sem nehéz megtalálni, nem szükséges még a játék főoldalára sem eljutni, elég a Bigpoint központi weboldalára: http://hu.bigpoint.com/
   Itt is a lap alján található support feliratra kell kattintani és eljuttok erre az oldalra: http://hu.bigpoint.com/support/
   Itt még több mezőt kell kitölteni, hiszen itt már a játékot is fontos megadni. Nem mindegy, hogy melyik játékkal van problémád.

  Fizetéssel kapcsolatos problémám van, kihez forduljak?
  Ilyen esetben a payment supporthoz kell fordulnod.
  Kérlek Benneteket, ügyeljetek arra, hogy a problémátokat a lehető legrészletesebben írjátok le, hogy már az első válaszunkban megoldást találjunk a problémátokra és ne húzódjon felesleges levélváltásokkal az ügy. Ha a játékon belül használjátok a kapcsolatfelvételi oldalt, akkor az e-mail cím és a UserID automatikusan elküldésre kerül, ezt nem szükséges külön megadnotok.
  Vegyétek figyelembe, hogy a jövőben nem tudtok nekünk direkt e-mailt küldeni, a már ismert support.hu@... cím NEM érvényes, az ide érkező e-mailek NEM kerülnek megválaszolásra! Minden ilyen esetben a kapcsolatfelvételi oldalra lesztek átirányítva.


  A payment supportot szintén a "support" feliratra kattintva érhetitek el. A bankolási problémákkal a jövőben nem a már ismert support csapata fog foglalkozni (azaz nem én -GG), hanem egy külön az ilyen problémákra specializálódott team. Nyissátok meg a már ismert Support ablakot.
  • A Probléma típusánál válasszátok a "Probléma a megrendeléssel" lehetőséget
   2.jpg
  • Ekkor megjelenik egy új ablak
  • Az új ablakban töltsétek ki a szükséges mezőket értelemszerűen, fontos, hogy minden kért adatot megadjatok
  • Válasszátok ki a Fizetési módot:
   • SMS: Ha SMS-t küldtetek és ezzel van problémátok
   • Telefon: Ha telefonhívással rendeltetek
   • Díjbeszedés: Ez Magyarországon nem létezik, ezt ne válasszátok
   • Hitelkártya: Ha a hitelkártyás rendeléssel van problémátok
   • stb...
  • Majd kattintsatok a "Küldés" gombra.
  Ekkor a payment team megkapja az üzeneteteket és néhány órán belül (ünnepnapokon és hétvégén előfordulhat késés, ilyenkor várjatok türelemmel) megkapjátok a választ.

  Fontos azonban, hogy minden kérdést csak egyszer küldjetek el. Ezzel nagyban segítitek a munkánkat.

  Figyelem!
  Kérek mindenkit, hogy csak akkor írjon, ha valóban komoly problémája van az accountjával vagy fizetéssel.
  Minden olyan levélre, amelynek témáját a fórumban már többször kibeszéltünk, vagy a Seafight Bibliában le van írva részletesen, a fórumba való irányítással fogunk megválaszolni!  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása