Ismertető: Szezon rendszer

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 2.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Szezon rendszer

  sA-bg_season_2019_shop.png
  A szezonrendszer lehetővé teszi, hogy feladatok sorát hajtsd végre és egyre nagyobb jutalmakra tehess szert az előrehaladás során.
  Gyűjts Törekvés érméjét és váltsd be őket értékes jutalmakra. Gyűjtsd be a jutalmakat öt lépés során, hogy kinyithasd az értékes szint ládát az adott szint teljesítése után.

  A szezonrendszert a tengertérképen a bolt ikonja mellett balra találhatod az "Egyéb" menüpont alatt a csillagra kattintva. A "Szezon" menüpont további két almenüt foglal magában ezek: "Szezontrófeák" és "Szezon előrehaladás".

  1..jpg
  Szezontófeák fül
  A Szezontrófeák fülön láthatod a különböző küldetéseket, melyek végrehajtásával Törekvés érméket szerezhetsz.

  2..jpg

  Az ablak felső részén különböző füleket láthatsz úgy mint PVE, PVP, Hasadék, Esemény. Fontos információ, hogy ezek a különböző szezonokban eltérőek lehetnek!
  A különböző fülekre kattintva láthatod az egyes fülekhez tartozó feladatok összességét. A fenti képen pl. a PVE fülhöz tartozó feladatokat úgy mint: gyűjts aranyat, gyűjts gyöngyöt stb.

  Minden feladat fülnek 4 része van:
  1. Küldetés: Megmutatja a pontos feladatot, amivel teljesítheted az adott küldetést.
  2. Előrehaladás: Megmutatja a feladatban az előrehaladásod, és hogy mikor kapod meg a jutalmat.
  3. Jutalom: Megmutatja a feladat teljesítése után járó jutalmat és annak mennyiségét.
  4. Szint: Megmutatja a küldetés szintjét. Tartsd az egeredet a koponyán és láthatod, hogy az adott feladat hanyadik szintjén állsz.
  3.jpg
  Ha az egeredet a küldetés, vagy az előrehaladás részén tartod az ablaknak akkor több információt láthatsz az adott feladatról.

  4..jpg
  Ha teljesítettél egy feladatot akkor a tengeren egy értesítést kapsz róla. Ha rákattintasz, láthatod, hogy pontosan melyik feladatot sikerült megoldanod.

  5..jpg

  Ha egy adott küldetés minden szintjét sikeresen teljesítetted akkor az a feladat többet nem lesz látható a feladatok ablakában.

  Szezon előrehaladás
  Ebben az ablakban a megszerzett Törekvés érméidet tudod jutalmakra váltani, és az így kapott Törekvés kulcsokkal itt tudod kinyitni a Szint ládákat.

  6..jpg

  Az egyik legfontosabb része az ablaknak az egyes egyéni állomásai az adott szintnek, melyet az alábbi képen láthatsz, melyek szintén 4 részre oszthatóak.
  1. Az adott szakasz száma: Megmutatja mely részénél tartasz az adott szintnek.
  2. Költség: Megmutatja a jutalmak feloldásához szükséges Törekvés érmék számát.
  3. Jutalom: Megmutatja a szakasz feloldásával szerezhető jutalmakat.
  4. Szint jutalom: Ezek a jutalmak adódnak hozzá a szintládád jutalmához.
  stagebreakdown.png
  Ha elegendő Törekvés érmét gyűjtöttél, feloldhatsz egy állomást. Nincs más dolgod, mint rákattintani, és már meg is kaptad a jutalmakat, valamint hozzáadtad a szint ládához a szint jutalmat.
  A szakaszok felett van a Szintláda. A Szintláda üresen áll a szakaszok megkezdése előtt.

  7..jpg

  Ahogy az adott szakaszokat teljesíted a Szint jutalmak úgy adódnak hozzá a Szintládádhoz.
  A Szintláda kinyitásához először teljesítened kell az adott szint összes szakaszát és rendelkezned kell a megfelelő számú Törekvés kulccsal. Ha a Szintládán tartod az egeredet több információt kaphatsz az adott szintről.

  8..jpg

  Ha teljesítetted a Szintláda kinyitásához szükséges összes feltételt, a láda világítani kezd. A jutalmak megszerzéséhez nincs más dolgod mint rákattintani a Szintládára.

  Több Szint és Szintláda van. Az ablak alsó részén található "Előző" és "Következő" gombra kattintva lépegethetsz a különböző szintek között.

  9..jpg

  Fontos! Nem tudsz elegendő Törekvés kulcsot szerezni az összes Szintláda kinyitásához, így érdemes várnod, hogy a neked tetsző jutalmakkal rendelkező ládát oldd fel.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.9.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása