Ismertető: Születésnapi esemény - Vulkán

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 7.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Vulkán
  Készülj fel, mert bemutatjuk legújabb kiegészítőnket, egy látványos vulkánt, amely csak ezeken térképeken található meg: 5/1, 23/1, 38/1 és 41/2!
  A vulkán impozáns jelenléte az oldalán lezúduló tüzes, olvadt lávával új látványeleme lesz az eddigi megismert és megkedvelt játékélménynek.
  Ügyelj arra, hogy a vulkán kiszámíthatatlan természeti erőjű. Bármelyik pillanatban kitörhet, lávát és vulkáni kőzeteket zúdítva mindenre, ami az útjába kerül.
  A vulkán egyedülálló kihívást jelent, amely megköveteli a játékosoktól, hogy együttműködve tartsák életben a vulkánt. A játékosoknak csapatként kell levadászniuk és megsemmisíteniük a vulkáni köveket, hogy feltöltsék a vulkánt, és megakadályozzák a magmakamra lehűlését. Ha ezt nem sikerül elég gyorsan megtenni, akkor a vulkán kitörése elenyészik, és a vulkán kialszik.
  Minél tovább tartod életben a vulkánt, annál több jutalmat kapsz. Ráadásul, ha a játékosok elég gyorsan meg tudják semmisíteni a vulkáni sziklákat, akkor a vulkán továbbléphet a következő szakaszba, amely még jobb jutalmakat kínál.
  De vigyázz, a kihívás egyre nehezebb lesz, ahogy a vulkán új szakaszokba lép, és egyre gyorsabban kezd fogyni. A játékosoknak együtt kell majd dolgozniuk, használniuk kell a képességeiket, és alaposan meg kell tervezniük a stratégiájukat, hogy leküzdjék a kihívásokat és kiérdemeljék a jutalmakat.
  Szóval gyűjtsd össze a csapatodat, szerezz fegyvereket, és figyelj a vulkanikus sziklákra. Vadásszátok le a sziklákat a lehető leggyorsabban, és gondoskodjatok arról, hogy a vulkán életben és aktív maradjon, hogy a legjobb zsákmányt szerezzétek meg. Sok szerencsét, és a vulkán ereje legyen veletek!

  Honnan fogom tudni, hogy a vulkán aktív?
  A vulkán mindig jelen lesz a térképeken, de csak akkor láthatod a vulkán oldaláról ömlő lávát, mikor aktív.
  A játékosok értesítést is kapnak arról, ha a vulkán aktív.

  Minden vulkán egy időben lesz aktív?
  Igen, minden vulkán ugyanakkor fog kitörni, és amint az egyik apadni kezd, követi ebben az összes többi.

  Hol keletkeznek a vulkanikus sziklák?
  A vulkanikus sziklák minden vulkán körül megjelennek.

  Hogyan apad egy vulkán?
  Egy vulkán csak rövid időre tör ki. Ahogyan telnek a másodpercek, úgy hűl le folyamatosan a vulkán, majd idővel vége a kitörésnek.
  Ahogyan csökken egy vulkán állapotának szintje, úgy csökken az apadási szintje is.

  Hogyan tudjuk fenntartani a kitörést?
  A vulkánból előkerülő vulkanikus sziklák egyszerű elpusztítása táplálja a vulkán haragját! Minden egyes szikla, amit elpusztítasz, több időt ad a vulkánnak.

  Lehetséges, hogy a vulkánt állandóan aktívan tartsuk?
  A vulkánnak van egy maximális kitörési ideje, ami minden egyes kitörésnél más és más, szóval kapcsolódj be, amíg lehet, hogy minden jutalmat learathass!
  A maximális kitörési idő elérése után a kitörés abbamarad, és meg kell várni a következő kitörést, amely bármikor bekövetkezhet.

  Hogyan lép a vulkán a következő szintre?
  Ha szerverként elég gyorsan elpusztítod a vulkáni sziklákat, annál több időt adsz a vulkánkitöréshez. Ha elértek bizonyos küszöbértékeket, akkor továbbléphettek a következő szakaszba, ahol hevesebb kitörés, több vulkáni szikla és jobb jutalmak várnak rátok.
   
 2. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Vulkán
  Készülj fel egy érdekes csavarra a vulkánon, amely még mindig az 5/1, 23/1, 38/1 és 41/2 térképeken található, most viszont kis különbségekkel.
  A vulkán még mindig egy kiszámíthatatlan természeti erő. Bármelyik pillanatban kitörhet, lávát és vulkáni kőzeteket zúdítva mindenre, ami az útjába kerül.
  De most figyelj: a vulkán sorsa a te kezedben van! Ahogy támadod, különböző fázisokon megy át, és az egyik alattomosabb a másiknál. A fázisokban különböző ellenfeleket hoz létre, és mindegyik értékes zsákmányt tartogat a bátor hódítók számára.
  Okosan válaszd meg a célpontjaidat, mivel stratégiai döntést kell hoznod arról, hogy a vulkánt támadod, amivel életben tartod, vagy a létrejött ellenfeleket pusztítod az azonnali jutalmakért. Dönts okosan, és eszerint alakíts a taktikán.
  A vulkán fejlődésével egyre hevesebb lesz a harc. Minél több hullámot hódítasz meg, annál nagyobb zsákmány vár rád. Ha eléred az utolsó hullámot, a kihívás csúcsát, legendás NPC-ket kapsz jutalmul, amelyek elképzelhetetlen kincseket hordoznak. De készülj fel az ügyesség és a kitartás igazi próbájára.
  Gyűjtsd össze a szövetségeseid, mert a vulkán felejthetetlen kalandot ígér, ahol az együttműködés, a stratégia és a gyors reflexek páratlan győzelmekhez segíthetnek hozzá. Minden döntésed számít, és a bátorság jutalma nem marad el.

  Honnan fogom tudni, hogy a vulkán aktív?
  A vulkán mindig jelen lesz a térképeken, de csak akkor láthatod a vulkán oldaláról ömlő lávát, mikor aktív.
  A játékosok értesítést is kapnak arról, ha a vulkán aktív.

  Minden vulkán egy időben lesz aktív?
  Igen, minden vulkán ugyanakkor fog kitörni, és amint az egyik apadni kezd, követi ebben az összes többi. A vulkánok életereje az összes térképen szinkronban van, így nem számít, hogy melyiket támadod.

  Hogyan tudjuk fenntartani a kitörést?
  Ha megadott idő alatt támadod a vulkánt, az átmegy a következő fázisba. Minden fázis új ellenségeket, keményebb kihívásokat és jobb zsákmányt hoz. A haladást a sebzéseredményed és a stratégiai döntéseid határozzák meg.

  Vannak jutalmak?
  Persze, hogy vannak! Az ellenfelek legyőzésével értékes zsákmányt szerezhetsz, és a minél tovább jutsz a hullámokban, annál jobbak a jutalmak. Az utolsó hullám nagy kihívás, de legendás NPC-kkel és kivételes kincsekkel kecsegtet.

  Van olyan stratégia, amivel a lehető legtöbb jutalomra lehet hajtani?
  Igen, a vulkán támadása annak életben tartására vagy a létrehozott ellenfelek elpusztítása az azonnali jutalmakért stratégiai dilemma elé állít. Alakítsd a taktikád a céljaidnak megfelelően, és az optimális eredmény érdekében dolgozz együtt a csapatoddal.

  Lehetséges, hogy a vulkánt állandóan aktívan tartsuk?
  A vulkánnak van egy maximális kitörési ideje, szóval kapcsolódj be, amíg lehet, hogy minden jutalmat learathass!
  A maximális kitörési idő elérése után a kitörés abbamarad, és meg kell várni a következő kitörést, amely bármikor bekövetkezhet.

  Honnan fogom tudni, hogy a vulkán melyik változata aktív?
  A vulkán eredeti vagy módosított változata egyaránt kitörhet. Utóbbinál viszont azt tapasztalhatod, hogy baráti NPC-hajók is támadják a vulkánt.