Ismertető: Tengeri bosszúállók: Végjáték

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 13.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Tengeri bosszúállók: Végjáték
  Az event augusztus 14-e és augusztus 30-a között zajlik

  A “Tengeri bosszúállók: Végjáték” eventben a következőkkel találkozhatsz:
  • Két eventhajó és egy admirális
  • Két minijáték
  • Két csoportos térkép (1 új)
  • Napi ranglista a csoportos térképhez és a mini játékokhoz
  • Event próbák
  • Eventládák
  • Hajóroncsok
  • Event-feketepiac
  • Három új hajó design és egy új házikedvenc: Vörös kaszás, Bíbor bűbájos, Szentély III és Zephyr
  Mely dátumokra kell figyelni?
  Az event augusztus 14-én, délben kezdődik, és augusztus 30-a délig tart.
  A feketepiac augusztus 30-án, délben zár be.
  Minden időpont a szerver helyi ideje szerint értendő.


  Általánosságban hogyan működik ez az event?
  Az event idején két különböző eventhajóval találkozhatsz állandó jelleggel a hét tengeren!
  Kezdetben a Légiós Léghajó és a Zenit Zeppelin eventhajókat kell kergetned. Ha eleget lősz belőlük, megjelenik az admirálishajó, a Smaragd rabló. Az eventhajókat az 5-40. térképeken találhatod. A Légiós Léghajó minden típusú lőszerrel lőhető, a Zenit Zeppelinhez és a Smaragd rablóhoz elit lőszer kell majd.


  Milyen jutalmakat szerezhetek az eventhajók után?
  • Légiós Léghajó:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést értél el, TP-t kapsz.
   • A legtöbb sebzést okozó játékos jutalmul 1 ősi címert kap.
   • Az utolsó lövést bevivő játékos jutalmul 1 ősi címert kap.
  • Zenit Zeppelin:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést értél el, TP-t, ősi címert, sárkánytüzet, vérszomjat, vagy repeszesőt, és kis eséllyel koronát kapsz.
  • Smaragd rabló:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést értél el, TP-t, Platón érmét, ragyogó és átkozott lelkeket kapsz, emellett van esély arra is, hogy Világító- vagy Páncéltörő lőszert, valamint kis eséllyel koronát kapj.
   • A legtöbb sebzést okozó játékos jutalmul Platón érmét vagy mágikus címert kap, emellett van esélye arra is, hogy megkapja a Vérmes Varázsló hajódesignt.
   • Az utolsó lövést bevivő játékos jutalmul Platón érmét, a Vérmes Varázsló hajódesignt vagy gyöngyöket kap jutalmul.
   • Visszaesés a designért: Korona
  Mi található az eventládákban?
  Az eventládákban számos hasznos tárgy található, mint például Világító lőszer, Páncéltörő lőszer, sárkánytűz, simbi és legba amulettek, tűzvihar ágyú, solón érme, mojó, és más hasznos tárgy.

  Mit tartalmaznak a hajóroncsok?
  Kétféle hajóroncsot találhatsz a tengeren, melyeket szigonyokkal kell lesebezned. Az egyik félét 1-30 közötti térképeken találhatod meg. A legtöbb sebzést okozó játékos számos hasznos tárgyat kaphat jutalmul mint például: tűzvihar ágyú, világító lőszer, páncéltörő lőszer, agwe páncéllemezek, repeszeső, kém titka, platón érmét és kristályokat.
  A másik félét a 31-40 közötti térképeket találod. A legtöbb sebzést okozó játékos számos hasznos tárgyat kaphat jutalmul mint például: koronát, yulong érmét, érintő és célkövető aknát és elveszett szerelmet.


  Hogyan működnek a minijátékok?
  Az ősi címer szolgál jegyként belépőül az Egyjátékos minijátékokhoz. Minden újabb játékalkalomnál növekszik az az ősi címer-mennyiség, ami a belépéshez kell. Platón érméi és Szolón érméi által segítőket fogadhatsz fel a különböző minijátékokban. Ám légy óvatos: ha a minijátékokban segítővel játszol, a végső pontszám és a jutalom is kevesebb lesz!
  Ha elég ősi címert gyűjtöttél, látogasd meg Hollószakáll kapitányt a biztonságos kikötőben. Ő segít majd, hogy a három különböző minijáték egyikével játszhass. Mindhárom játék esetében van gyakorló verzió és normál verzió.
  Gyakorló verzió
  A gyakorló verzióban megismerkedhetsz az alapokkal, és nem kerül címerbe a használatuk. Emiatt, értelemszerűen, jutalmat sem kapsz az itteni játék után.
  Normál verzió
  Bizonyos mennyiségű ősi címerrel hozzáférhetsz a normál verzióhoz is. Olyan gyakran játszhatsz a minijátékokkal, ahogy csak szeretnél.
  Ahogy megismétled a minijátékokat, egyre jobb teljesítményt nyújtasz. Minél jobb a teljesítményed, annál bőségesebb a jutalom. Ha a játékot egy „tökéletes” körrel fejezed be, pontot kapsz, ami a napi minijáték rangsorba is beleszámít.
  Fontos: a normál verzióhoz elit lőszerre van szükséged. A világító lőszer okozza a legnagyobb sebzést a minijátékokban.


  Minijáték: Ogygia (Kalüpszó)
  A játék menete:
  A szirének és Kalüpszó vad harcban állnak. Célod, hogy a sziréneknek segítve legyőzd Kalüpszót. Kalüpszót négy csáp veszi körül, melyek védelmi zónát formáznak, jelentősen lecsökkentve a sebzést, melyet Kalüpszónak okozhatsz. A csápok igen agresszívek, és rögtön megtámadnak, amint a hatókörükbe kerülsz. Egy idő elteltével a szirének megidézik kis segítőjüket, Undine-t. Körülötte olyan sebzészóna van, mely komoly sebzést tud okozni a csápoknak, melyek közel kerülnek a zónához. Undine időről időre eltűnik. Figyelj arra, hogyan tudod a legjobban kihasználni Undine képességeit, hogy olyan gyorsan lőhesd le a csápokat, ahogy csak lehetséges. Amint a csápoknak annyi, Kalüpszó ismét megtámad. Ez az Ogygia térkép természetesen felfogadott segítőkkel is teljesíthető.
  Két lehetőséged van:

  • Két segítő hajó támogat: (Szolón érméi)
   • 1. segítő hajó a sziréneket gyógyítja
   • 2. segítő hajó találati esély erősítést nyújt neked
  • Egy segítő hajó támogat: (Platón érméi)
   • 1. segítő hajó a sziréneket gyógyítja
  FIGYELEM!
  Ha a sziréneket legyőzik, elbukod a játékot, és visszateleportálódsz a normál tengertérképre mindenféle jutalom nélkül!
  Ne feledd: a segítők csökkentik a végső pontszámodat és a jutalmat is!

  Minijáték: A Kraken lagúnája (Polip)
  Amint belépsz a térképre, 3 csáp és egy Harapós teknős vár rád, melyek megtámadnak. El kell süllyesztened bármely csápot, hogy megjelenjen a Polip. Attól függően, hogy melyik csápot süllyesztetted el, a megjelenő Polip más speciális harci móddal bír majd:

  Hullám mód:
  Amint a Polip megjelenik, több hullámnyi csatlós érkezik.
  Ha a Polipot meg is ölöd, ettől még a csatlósok áradata nem szűnik meg.

  Bomba mód:
  Amint a Polip megjelenik, 4 csáp érkezik vele. Minden csáp zónát alkot, mely megvédi a Polipot. A csápok rengeteg sebzést okoznak, és rengeteg életerővel bírnak.
  Emellett ott a Hindenlurch nevű, „bomba” NPC. Hindenlurch remekül használható arra, hogy elpusztítsd a csápokat.

  Területre ható mód:
  A Polip sebzészónákat helyez alád.
  Emiatt nem is célszerű bennük maradnod, mert sérülsz tőlük.


  Milyen a Gólem csoportos térkép, és hogyan működik?
  Hogy hozzáférj a Gólem csoportos térképhez, mágikus címerekre van szükséged, melyeket a minijátékokban gyűjthetsz. A Gólem csoportos térkép sem megy csapatmunka nélkül; a játékosoknak öt fős csapatokat kell alkotniuk (mindenki szerepet választ, mint Gyógyító, Sebzésokozó vagy Tank), hogy legyőzhessék a különféle Gólem NPC-ket.
  3 különféle Gólem hajó van 4 különböző színben, a 4 elemnek megfelelően: levegő, tűz, föld, víz. A 3 különböző Gólem: kicsi, közepes, nagy. Minden nagy Gólemnek speciális harci módja van.
  A térkép 4 nagy Gólemmel nyit – egy minden elemből. Ha egy nagy Gólemnek vége, 2 közepes Gólem jelenik meg ugyanabból az elemből. Ha egy közepes Gólemnek vége, 3 kicsi Gólem jelenik meg ugyanabból az elemből.
  Minden Gólemre elit lőszerrel kell lőni. Tipp: használj ellenkező elemű lőszert ellenük, hogy több sebzést okozz:

  • Ha Ignis lőszerrel lősz víz Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  • Ha Aer lőszerrel lősz föld Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  • Ha Aqua lőszerrel lősz tűz Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  • Ha Terra lőszerrel lősz levegő Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  A térképen akkor győztök, ha minden Gólemnek vége.

  Milyen a “Tengeri bosszúállók vége“ csoportos térkép?
  Ha elegendő ősi címert gyűjtöttél össze, akkor beléphetsz a “Seavenger's End“ csoportos térképre miután beszéltél Hollószakáll kapitánnyal a biztonságos kikötőben. Miután kiválasztottad az általad játszani kívánt szerepet (Gyógyító, Damage dealer, Tank) és a csapatod megtelik, elteleportálsz a “Seavenger's End“ térképre, ahol 6 különböző portált találsz. Hogy beléphess a portálba csak rá kell kattintanod a portálra miután az összes játékos a portál mágikus körében tartózkodik.
  Minden portál különböző térképekre juttat el, ahol az egyik Tengeri bosszúállóval találod szembe magad, melynek különleges képességei vannak.
  Egy varázslat a "Seavenger Disassemble" időről-időre alkalmazódik a csapatodra. Ha a varázslat 20 alkalommal aktiválódik, akkor a csapatod elteleportál a térképről és többet az adott npc-t nem tudjátok már toborozni a csapatotokba (lásd lentebb).

  Győzd le az npc-ket, toborozd őket a csapatodba, és küzdjetek meg Thanatossal.
  Maximum 3 portálba tudsz belépni, szóval dönts bölcsen, hogy mely npc-ket szeretnéd a csapatodban tudni. Ha sikeresen teljesítettél 3 portált, egy különleges portál nyílik meg. Ez a portál a The Gauntlet térképre teleportál, ahol a toborzott Tengeri bosszúállókkal együtt harcolhatsz Thanatos és 4 lovasa ellen.

  Melyik lőszer okoz extra sebzést az eventhajóknak?
  A világító lőszer jóval több sebzést okoz bármely más lőszernél minden eventhajónak és a minijátékokban.
  A Páncéltörő lőszer pedig jóval több sebzést okoz bármely más lőszernél a csoportos térképeken.
  Az elemi lövedékek jóval több sebzést okoznak az ellenkező elemnek, ahogy azt a Gólem csoportos térkép leírásában is megtalálhatod.


  Milyen jutalmak vannak az event-helyezésekért?
  Mini játékok:
  RangJutalom
  1.5 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  75 x Ragyogó lélek
  1 x Crimson Enchantress
  2.-5.3 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  60 x Ragyogó lélek
  6.-10.1 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  45 x Ragyogó lélek
  11.-50.30 x Ragyogó lélek
  51.-100.15 x Ragyogó lélek
  9 véletlenszerűen kiválasztott játékos (top 100)2 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  Gólem csoportos térkép:
  RangJutalom
  1.-5.8 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  150 x Ragyogó lélek
  6.-10.4 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  120 x Ragyogó lélek
  11.-50.1 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  90 x Ragyogó lélek
  51.-100.60 x Ragyogó lélek
  9 véletlenszerűen kiválasztott játékos (top 100)4 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  Seavenger's End csoportos térkép:
  RangJutalom
  1.-5.8 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  150 x Ragyogó lélek
  1 x Sanctuary III
  6.-10.4 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  120 x Ragyogó lélek
  11.-50.1 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  90 x Ragyogó lélek
  51.-100.60 x Ragyogó lélek
  9 véletlenszerűen kiválasztott játékos (top 100)4 x Tűzvihar ágyú (3. szint)
  Vannak próbák az event során?
  Igen. A próbákat Norton Maxwellel, Rex Harringtonnal és Clara Murray-vel beszélve tudod elfogadni. 13 rendes próba és 3 napi próba van. Emellett egy opcionális próbát is találhatsz, ha már elérted a 25. szintet. Ez az opcionális próbasor 4 rendes próbát és 1 napi próbát tartalmaz, melyeket Rex Harringtonnal, Robinnal, a hajósinassal, Clara Murray-vel és Teresa Jones-szal beszélve tudsz elfogadni.
  A napi próba minden nap délben (kiszolgáló helyi ideje szerint) indulnak újra.
  Kérjük, ne feledd, hogy ebben az időben az éppen aktív event próbák mind újraindulnak.


  Milyen új hajódesignokat és házi kedvenceket tudok megnyerni/megvásárolni?

  Vörös kaszás (Feketepiac):
  • Elsőrendű korall + 22% kritikus sebzés
  • Pompás rodolit + 23% fosztogatási bónusz
  • Elsőrendű akvamarin + 22% sebzéselkerülés
  • Elsőrendű lapis lazuli + 110 000 életerő pont
  Bíbor bűbájos (Mini játék jutalom):
  • Elsőrendű gránit + 22% szigonysebzés
  • Pompás rózsakvarc + 11,5% találati esély
  • Pompás szodalit + 15% kitérési esély
  • Elsőrendű zafír + 110 000 vudu pont
  Szentély III (Jutalom a csoportos térkép rangsor után):
  • Pompás rubin + 23% ágyúsebzés
  • Pompás korall + 23% kritikus sebzés
  • Pompás akvamarin +23% sebzés elkerülés
  • Elsőrendű azurit +44% ÉP-javítási érték -11% ÉP javítás időtartama
  Zephyr (Jutalom a csoportos térképen):
  • Fazettás ametiszt + 10% kritikus sebzés esélye
  • Fazettás szugilit + 14,25% sebzéselkerülés
  Mi történik az eventkulcsokkal, átkozott és ragyogó lelkekkel az event végén?
  Az eventkulcsokat 1:1 arányban normál ládakulcsokra, az átkozott és ragyogó lelkeket pedig lőszerre, az ősi és mágikus érméket valamint Paltón és Solón érméket aranyra váltjuk.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.8.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása