Ismertető: Tengeri bosszúállók

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 12.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Tengeri bosszúállók: a Visszafordulás kora!
  Az event augusztus 14-e és augusztus 30-a között zajlik
  A “Tengeri bosszúállók: a Visszafordulás kora” eventben a következőkkel találkozhatsz:
  • Két eventhajó és egy admirális
  • Három minijáték
  • Napi ranglista a csoportos térképhez és a mini játékokhoz
  • Nesaia csoportos térkép
  • Új csoportos térkép 3 új Gólem NPC-vel, mindegyik külön, speciális harci móddal
  • Event próbák
  • Eventládák
  • Hajóroncsok
  • Event-feketepiac
  Mely dátumokra kell figyelni?
  Az event augusztus 14-én, délben kezdődik, és augusztus 30-a délig tart.
  A feketepiac augusztus 30-án, éjfélkor zár be.
  Minden időpont a szerver helyi ideje szerint értendő.


  Általánosságban hogyan működik ez az event?
  Az event idején két különböző eventhajóval találkozhatsz állandó jelleggel a hét tengeren!
  Kezdetben a Légiós Léghajó és a Zenit Zeppelin eventhajókat kell kergetned. Ha eleget lősz belőlük, megjelenik az admirálishajó, a Smaragd rabló. A hajók ősi címereket is dobnak, melyekkel hozzáférhetsz a három minijátékhoz. Az eventhajókat az 5-35. térképeken találhatod.
  A Légiós Léghajó minden típusú lőszerrel lőhető, a Zenit Zeppelinhez és a Smaragd rablóhoz elit lőszer kell majd.
  A három minijátékban játszva (Kalüpszó, Hildisvini és Polip), mágikus címereket kaphatsz, melyekkel hozzáférést nyersz a Nesaia csoportos térképhez és a Gólem csoportos térképhez.


  Melyik lőszer okoz extra sebzést az eventhajóknak?
  A világító lőszer jóval több sebzést okoz bármely más lőszernél minden eventhajónak és a minijátékokban. A Páncéltörő lőszer pedig jóval több sebzést okoz bármely más lőszernél a Nesaia csoportos térképen.
  Az elemi lövedékek jóval több sebzést okoznak az ellenkező elemnek, amint azt a Gólem csoportos térkép leírásában is megtalálhatod.


  Milyen jutalmakat szerezhetek az eventhajók után?
  • Légiós Léghajó:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést értél el, TP-t kapsz.
   • A legtöbb sebzést okozó játékos jutalmul 1 ősi címert kap.
   • Az utolsó lövést bevivő játékos jutalmul 1 ősi címert kap.
  • Zenit Zeppelin:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést értél el, TP-t és ősi címereket kapsz.
  • Smaragd rabló:
   • Attól függően, hogy mekkora sebzést értél el, TP-t, Platón érmét, ragyogó és átkozott lelkeket kapsz, emellett van esély arra is, hogy Világító- vagy Páncéltörő lőszert találj.
   • A legtöbb sebzést okozó játékos jutalmul Platón érmét kap, emellett van esélye arra is, hogy megkapja a Jáde Igazságosztó hajódesignt.
   • Az utolsó lövést bevivő játékos jutalmul Platón érmét kap, emellett van esélye arra is, hogy megkapja a Jáde Igazságosztó hajódesignt.
  Hogyan működnek a minijátékok?
  Az ősi címer szolgál jegyként belépőül az Egyjátékos minijátékokhoz. Minden újabb játékalkalomnál növekszik az az ősi címer-mennyiség, ami a belépéshez kell. Platón érméi és Szolón érméi által segítőket fogadhatsz fel a különböző minijátékokban. Ám légy óvatos: ha a minijátékokban segítővel játszol, a végső pontszám és a jutalom is kevesebb lesz!
  Ha elég ősi címert gyűjtöttél, látogasd meg Hollószakáll kapitányt a biztonságos kikötőben. Ő segít majd, hogy a három különböző minijáték egyikével játszhass. Mindhárom játék esetében van gyakorló verzió és normál verzió.

  Gyakorló verzió
  A gyakorló verzióban megismerkedhetsz az alapokkal, és nem kerül címerbe a használatuk. Emiatt, értelemszerűen, jutalmat sem kapsz az itteni játék után.

  Normál verzió
  Bizonyos mennyiségű ősi címerrel hozzáférhetsz a normál verzióhoz is. Olyan gyakran játszhatsz a minijátékokkal, ahogy csak szeretnél.
  Ahogy megismétled a minijátékokat, egyre jobb teljesítményt nyújtasz. Minél jobb a teljesítményed, annál bőségesebb a jutalom. Ha a játékot egy „tökéletes” körrel fejezed be, pontot kapsz, ami a napi minijáték rangsorba is beleszámít.
  Fontos: a normál verzióhoz elit lőszerre van szükséged. A világító lőszer okozza a legnagyobb sebzést a minijátékokban.


  Minijáték: Ogygia (Kalüpszó)
  A játék menete:
  A szirének és Kalüpszó vad harcban állnak. Célod, hogy a sziréneknek segítve legyőzd Kalüpszót. Kalüpszót négy csáp veszi körül, melyek védelmi zónát formáznak, jelentősen lecsökkentve a sebzést, melyet Kalüpszónak okozhatsz. A csápok igen agresszívek, és rögtön megtámadnak, amint a hatókörükbe kerülsz. Egy idő elteltével a szirének megidézik kis segítőjüket, Undine-t. Körülötte olyan sebzészóna van, mely komoly sebzést tud okozni a csápoknak, melyek közel kerülnek a zónához. Undine időről időre eltűnik. Figyelj arra, hogyan tudod a legjobban kihasználni Undine képességeit, hogy olyan gyorsan lőhesd le a csápokat, ahogy csak lehetséges. Amint a csápoknak annyi, Kalüpszó ismét megtámad. Ez az Ogygia térkép természetesen felfogadott segítőkkel is teljesíthető.
  Két lehetőséged van:

  • Két segítő hajó támogat: (Szolón érméi)
   • 1. segítő hajó a sziréneket gyógyítja
   • 2. segítő hajó találati esély erősítést nyújt neked
  • Egy segítő hajó támogat: (Platón érméi)
   • 1. segítő hajó a sziréneket gyógyítja
  FIGYELEM!
  Ha a sziréneket legyőzik, elbukod a játékot, és visszateleportálódsz a normál tengertérképre mindenféle jutalom nélkül!
  Ne feledd: a segítők csökkentik a végső pontszámodat és a jutalmat is!


  Minijáték: A Kraken lagúnája (Polip)
  Amint belépsz a térképre, 3 csáp és egy Harapós teknős vár rád, melyek megtámadnak. El kell süllyesztened bármely csápot, hogy megjelenjen a Polip. Attól függően, hogy melyik csápot süllyesztetted el, a megjelenő Polip más speciális harci móddal bír majd:

  Hullám mód:
  Amint a Polip megjelenik, több hullámnyi csatlós érkezik.
  Ha a Polipot meg is ölöd, ettől még a csatlósok áradata nem szűnik meg.

  Bomba mód:
  Amint a Polip megjelenik, 4 csáp érkezik vele. Minden csáp zónát alkot, mely megvédi a Polipot. A csápok rengeteg sebzést okoznak, és rengeteg életerővel bírnak.
  Emellett ott a Hindenlurch nevű, „bomba” NPC. Hindenlurch remekül használható arra, hogy elpusztítsd a csápokat.

  Területre ható mód:
  A Polip sebzészónákat helyez alád.
  Emiatt nem is célszerű bennük maradnod, mert sérülsz tőlük.


  Minijáték: Hildisvini jégketrece (Hildisvini)
  A játék menete:
  Hildisvini a minijátékok három boss ellenfeléből a legutolsó. Trükkökkel próbál majd megzavarni téged. Amint belépsz a térképre, látod is Hildisvinit egy semleges jégtáblán, a térkép közepén.
  Ha elég sebzést okozol Hildisvininek, megjelenít neked egy véletlenszerű jégtáblát, a 4 elem egyikének (szél-sárga; víz-kék; föld-zöld; tűz-piros) jellemzőjével. Ezután el kell süllyesztened az adott elemnek megfelelő Bjorgoldokat, jó sorrendben. Amint Hildisvini belekezd kis játékába, már nem tudod megtámadni; egy alatta megjelenő zóna tájékoztat is erről. Mikor Hildisvini ebben a „játék módban” van, el se lehet kábítani (pl. füstbombával). Ha a Bjorgoldokat rossz sorrendben süllyeszted el, Hildisvini megtámad, a játék pedig újraindul. Ha a Bjorgoldokat jó sorrendben süllyeszted el, a Hildisvini alatti zóna eltűnik, így ismét megtámadhatod. Bizonyos mennyiségű életerőpont után Hildisvini új játékfázist kezd. Fázisonként újabb elem kerül a sorba.


  Milyen a Nesaia csoportos térkép, és hogyan működik?
  Hogy hozzáférj a Nesaia csoportos térképhez, mágikus címerekre van szükséged, melyeket a minijátékokban gyűjthetsz. A Nesaia csoportos térkép nem megy csapatmunka nélkül; a játékosoknak öt fős csapatokat kell alkotniuk, hogy legyőzhessék a térkép boss ellenfelét, Nesaiát.
  A csoportos térképre a biztonságos kikötőben Hollószakáll kapitánnyal beszélve juthatsz el. Onnan léphetsz be a csoportos térképre az aktuális csoportoddal, feltéve, ha mindenki teljesíti a feltételeket.
  Egyedül is regisztrálhatsz, és használhatod a csoportkereső sort. Minden játékos választ egy szerepet a csoportban. A csoport áttekintésénél minden játékos láthatja az adott szerepet.
  A lehetséges szerepeket minden játékos megtekintheti a csoport áttekintésénél, ahol választhatsz más szerepet, mint a kapott.
  A csoportos térkép teljesítését követően (Nesaia legyőzve) minden játékos ugyanolyan jutalmat kap. Ha elhagyod a sort vagy a térképet a csoportos térkép teljesítése nélkül, semmilyen jutalmat nem kapsz.


  Milyen a Gólem csoportos térkép, és hogyan működik?
  Hogy hozzáférj a Gólem csoportos térképhez, mágikus címerekre van szükséged, melyeket a minijátékokban gyűjthetsz, és sikeresen teljesítened kell a Nesaia csoportos térképet legalább egyszer. A Gólem csoportos térkép sem megy csapatmunka nélkül; a játékosoknak öt fős csapatokat kell alkotniuk (mindenki szerepet választ, mint Gyógyító, Sebzésokozó vagy Tank), hogy legyőzhessék a különféle Gólem NPC-ket.
  3 különféle Gólem hajó van 4 különböző színben, a 4 elemnek megfelelően: levegő, tűz, föld, víz. A 3 különböző Gólem: kicsi, közepes, nagy. Minden nagy Gólemnek speciális harci módja van.
  A térkép 4 nagy Gólemmel nyit – egy minden elemből. Ha egy nagy Gólemnek vége, 2 közepes Gólem jelenik meg ugyanabból az elemből. Ha egy közepes Gólemnek vége, 3 kicsi Gólem jelenik meg ugyanabból az elemből.
  Minden Gólemre elit lőszerrel kell lőni. Tipp: használj ellenkező elemű lőszert ellenük, hogy több sebzést okozz:

  • Ha Ignis lőszerrel lősz víz Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  • Ha Aer lőszerrel lősz föld Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  • Ha Aqua lőszerrel lősz tűz Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  • Ha Terra lőszerrel lősz levegő Gólemre, az jóval több sebzést okoz.
  A térképen akkor győztök, ha minden Gólemnek vége.

  Milyen jutalmak vannak az event-helyezésekért?
  A csoportos térképek napi rangsorának nyereményei (Nesaia és Gólem):
  RangJutalom
  1.-5.8 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  150 x Ragyogó lélek
  6.-10.4 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  120 x Ragyogó lélek
  11.-50.1 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  90 x Ragyogó lélek
  51.-100.60 x Ragyogó lélek
  9 véletlenszerűen kiválasztott játékos (top 100)4 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  A mini játékok napi rangsorának nyereményei (Calypso, Hyldsvini, Kraken):
  RangJutalom
  1.5 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  75 x Ragyogó lélek
  2.-5.3 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  60 x Ragyogó lélek
  6.-10.1 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  45 x Ragyogó lélek
  11.-50.30 x Ragyogó lélek
  51.-100.15 x Ragyogó lélek
  9 véletlenszerűen kiválasztott játékos (top 100)2 x Tűzvihar ágyú (2. szint)
  Vannak próbák az event során?
  Igen. A próbákat Norton Maxwellel (1-es térkép feletti biztonságos kikötőben!), Rex Harringtonnal és Clara Murray-vel beszélve tudod elfogadni. 13 rendes próba és 3 napi próba van. Emellett egy opcionális próbát is találhatsz, ha már elérted a 25. szintet. Ez az opcionális próbasor 4 rendes próbát és 1 napi próbát tartalmaz, melyeket Rex Harringtonnal, Robinnal, a hajósinassal, Clara Murray-vel és Teresa Jones-szal beszélve tudod elfogadni.
  A napi próba minden nap délben (kiszolgáló helyi ideje szerint) indulnak újra.
  Kérjük, ne feledd, hogy ebben az időben az éppen aktív event próbák mind újraindulnak.


  Mi található az eventládákban?
  Az eventládákban számos hasznos tárgy található, mint például Világító lőszer, Páncéltörő lőszer, Legba amulett, Triton jósága, illetve további akciótárgyak is. Ezenfelül van egy kis esély Szolón-érméi szerzésére is.

  Mit tartalmaznak a hajóroncsok?
  A legtöbb sebzést leadó játékos jutalmat kap a hajóroncsokból.
  A Hajóroncsok esetében szintén számos hasznos tárgyra van esélyed, mint például világító lőszer, Páncéltörő lőszer, akciótárgyak, illetve kristályok is. Ezenfelül van egy kis esély Platón érméi szerzésére is.


  Milyen új hajódesignokat és házi kedvenceket tudok megnyerni/megvásárolni?
  Lényeglátó Lovag (Megvásárolható):
  • Fényezett rózsakvarc + 10% találati esély
  • Fényezett korall + 20% kritikus sebzés
  • Becses akvamarin + 21% sebzéselkerülés
  • Elsőrendű szodalit + 14,5% kitérési esély
  Vérmes Varázslónő (Feketepiac):
  • Fényezett gránit + 20% szigonysebzés
  • Fényezett rodolit + 20% fosztogatási sebzés
  • Becses lapis lazuli + 105 000 életerőpont
  • Elsőrendű akvamarin + 22% sebzéselkerülés
  Dicsőség Fregattkapitány (Feketepiac):
  • Fényezett gránit + 20% szigonysebzés
  • Fényezett korall + 20% kritikus sebzés
  • Becses lapis lazuli + 105 000 életerőpont
  • Elsőrendű szodalit + 14,5% kitérési esély
  Grygor, a gólem (Jutalom a Gólem csoportos térképen):
  • Csillogó fluorit + 42500 életerőpont
  • Ragyogó szugilit + 12,75% sebzéselkerülés
  Mi történik az eventkulcsokkal, átkozott és ragyogó lelkekkel az event végén?
  A címereket és érméket egyszerűen levesszük a felhasználói fiókból. Az eventkulcsokat 1:1 arányban normál ládakulcsokra, az átkozott és ragyogó lelkeket pedig Világító lőszerre váltjuk.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása