Ismertető: Vudu-pajzsrendszer (VP)

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Vudu-pajzsrendszer:
  2.jpg
  A vudu pajzs plusz védelmet jelent a hajód számára! Minden hajó megkapja ezt az új pajzsot. Minden sebzés, amely a hajódat éri, először a pajzsot rombolja le, azaz csökkennek a vudu pajzspontok. A sebzés csak akkor kezdi csökkenteni az életerődet, ha a pajzs ereje már teljesen elfogyott.
  A vudu pajzsot Vudu Sámán segítségével vagy amulettekkel lehet feltölteni.
  Összesen négy ilyen amulett van: Ogoun, Agwe, Legba és Simbi amulettje. Ogoun amulettet bármikor vásárolhatsz a piactéren, Agwe amulettet csak különleges események idején elérhető a piactéren, a Legba amulett különleges események alkalmával kerül időnként különleges ládákba, a Simbi amulett azonban csak a rendelési oldalon elérhető, de csak különleges alkalmakkor. A négy amulett különböző erősségű, azaz különböző mennyiségű ponttal tölti fel a vudu pajzsodat.

  Az amuletteket csak 30 mp.-ként használhatod, de akár csata közben is. Az amulettek használata közötti várakozási időt az Amulett-talapzat bástyával csökkentheted, akár 35%-kal.

  Ogoun Amulett: + 10.000 VP ai43.jpg ai43k.png
  Agwe Amulett: + 25.000 VP ai44.jpg ai44k.png
  Legba Amulett: + 50.000 VP ai45.jpg ai45k.png
  Simbi Amulett: +75.000 VP 64.jpg Simbi amulett.jpg
  Összesen 4 különböző szintű Vudu sámán létezik. Minél magasabb szintű, annál nagyobb értékkel javítja a vudu pajzsod, viszont annál nehezebb is hozzájutni.

  A Vudu sámánok 8 másodpercenként javítanak a vudu pajzsodon. Ezt a 8 másodpercet a vudu sámánok szintje nem befolyásolja.
  A 8 másodpercet az alábbi gyorsítóval csökkentheted:

  • Vudu baba: 10%

  Az alábbi táblázatban látható, mennyit javít a vudu sámán a hajódon prémium tagság nélkül. Prémium tagsággal +50%-kal többet javít a vudupajzsod javításonként. A táblázat értékei átlagoltak és hozzávetőlegesek.

  Vudu sámán (1. szint)
  Ez a vudu sámán javításonként ~1014 vudupontot regenerál és tartósan* a hajódon marad. 103.jpg
  Vudu sámán (2. szint)
  Ez a vudu sámán javításonként ~3567 vudupontot regenerál és tartósan* a hajódon marad. 104.jpg
  Vudu sámán (3. szint)
  Ez a vudu sámán javításonként ~6866 vudupontot regenerál és tartósan* a hajódon marad, + 25.000 VP-t ad. 105.jpg
  Vudu sámán (4. szint)
  Ez a vudu sámán javításonként ~10100 vudupontot regenerál, lejárati ideje nem kötődik a prémium tagsághoz, azaz a legénységi tag idővel eltűnik a hajóról, + 50.000 VP-t ad. vudu_sámán_4.PNG
  * tartósan = örökre

  Vudu pajzsod állapotát megtekintheted a tengertérképen:
  1.png


  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.1.19
  janusz kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.