Játék-színvonal fejlesztése

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: AleX.86, témanyitás ideje: 3.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

Ahoy! Ahogyan mondani szokás!

Szomorú tapasztalattal nézegetem a Seafight játékot!

Sajnos rengeteg a Bot-kihasználók száma? Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű:
    -Sok elem, gyöngy megszerzése bonyodalmas idő, ami persze nem lenne nagy baj, de az már zavaró tud lenni, ha 10x egymás után Te vagy a célpont!
    Ott az a pont, mikor az ember megkérdezi magától: Hol az esélyegyenlőség?

Hát SEHOL!

Hamár az ingyenességnél tartunk, akkor lássuk csak, kik azok akik 0-ról egy hajót a mai színvonallal el tudnának érni?
    Szerintem ne bonyolódjunk bele (de megsúgom sehogy).

Talán ez itt a baj!

Saját észrevételem szerint összegyűjtöttem néhány fejlesztésnek mondható elvet!

TÖBB GYÖNGY ADASSÉK- Talán mindenki nagyobb kedvvel csatázgatna, ha lenne olyan napi bónusz, vagy kis feeling, ami ad gyöngyöt! Ezt ne a csilikre vessék ki!

TÖBB EVENTET- amely megéri kicsinek-nagynak egyaránt! Roncs , event npc több jutalom (ez ne gyöngy legyen, mondjuk inkább játékelem)

-A KLÁNOK EGYESÍTÉSE TAGOK SZERINT- Sajnos klánon belül is azt tapasztalom, hogy nincs segítség a kicsiknek, mert mindenki annyira fejlődni szeretne, hogy nem jut idő a kicsivel foglalkozni!

-Lehetne Kalóznap, amikor minden olcsóbb lenne, esetleg a kalózok bevásárolnak (szintekre bontva a kdvezményt)

-Adónap- mikor minden kalóz beadóz valamennyit, ez random szerű, így nem tudni mikor adózunk!

Talán ezen kellene elgondolkodni, hogy mit is akarunk!
    Felmenni azért megy az ember játszani, hogy kikapcsolódjon, ne pedig mérgelődjön...

Kellemes estét!

Kismet113 kedveli ezt.
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szerintem te rosszul látod az egész játékot.

Kismet113 és Gallardo kedveli ezt.
  3. lidoof.

lidoof. Utánpótlás-írogató

"Sajnos rengeteg a Bot-kihasználók száma? Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű:"
    Mindenki jobb akar lenni a másiknál! Semmi köze a drágaságnak, a fejlesztéseknek. Az miért botozik akinek mindene megvan? Miért teszi fel behe botra valaki a full vudu ágyús, 65 tehis, full bástyás hajóját? Mi a drága neki? Van neki 30 millió gyöngy, de nem elég. Még ennél is többet akar!

"Ott az a pont, mikor az ember megkérdezi magától: Hol az esélyegyenlőség?"
    Sehol, ez tuti, melyik játékban egyenlő bármely 2 játékos?

Valaki 1 nap alatt megváltaná a világot, más felfogja ésszel, hogy ez csak évek alatt lehetséges. Ha senki nem csal vagy botozik, akkor mindenkinek sok idő lesz és senki nem lesz hátrányba azért mert még nincs neki csak 40 tehetsége, mert a többieknek sincs több. Aki fizet érte annak meglesz, de annak eddig is megvolt. Engem nem zavarna, ha meglennének ezek a fejlesztések, de a hajók 90%-a még ott tartana ahol 4 éve tartottunk ;) és én is ezek közé tartoznék.

TÖBB GYÖNGY ADASSÉK- hétköznapi játékban tényleg macerás a gyöngy szerzés, de én hétköznap nem is szeretnék gyöngyöt gyűjteni, havonta van egy nagyon jó event, ahol rengeteg gyöngyöt lehet összeszedni! Abban a 2 hétben összeszedek 1-2 millió gyöngyöt, veszek 240 forintért egy kedvezményt és veszek a gyöngyömből 3-4 millió elitlőszert, ez bőven elég pár hónapra, nehogy a következő 2 hétre, míg jön a következő event.

TÖBB EVENTET- 4 éve nem volt csak 2 havonta event, vagy ha volt is max 1 hétvége, most 2 hetente van egy 2 hetes, még ennél is többet akarsz? Nem vagy kicsit telhetetlen?

-A KLÁNOK EGYESÍTÉSE TAGOK SZERINT- Azt kell mondjam rossz klánban vagy. Ha nem kapsz segítséget keress másik csapatot vagy gondolkozz el miért nem kapsz. Lehet neked is kéne segítened a klánt és után lehetne elvárásod tőlük.

-Lehetne Kalóznap, amikor minden olcsóbb lenne, esetleg a kalózok bevásárolnak (szintekre bontva a kdvezményt)
    Ezt ma úgy hívják event, és a fekete piacon bármit olcsóbban megveszel, mint kedvezmény nélkül a piacon.

-Adónap- Kinek adózol és mit? A klán már most is szedhet adót, akár gyöngy akár arany formájában, kinek akarsz még adózni? :D

4. Brisingr

Brisingr Utánpótlás-írogató

Figyelj ez nem lenne rossz, csak hogy ezt a játékot a Bigpoint működteti. Nekik ez a biznisz, ezt kell szeretni. Én pl ismerek olyan játékost akinek maxos hajója van, és egy fityinget nem költött a játékba. Sajnos igen az egyenlőtlenség az baj, de aki költött bele több 10k Ft-ot, most ne lőhessen senkit csak a saját rangjában szereplőket? Ugyan kérlek. A bot-ozás pedig akkor is működne ha naponta lehetne 100.000
    gyöngyöt szerezni. Ez arról szól ki a legerősebb. Vannak akik tisztességes úton szerzik meg a hatalmat, van aki nem. De ez minden játéknál így volt, és lesz is. Viszont az event az nekem is tetszene, de ha minden héten lenne, akkor mikor szerzel aranyat. Rendesen ki van ez számolva, ne aggódj. :)
    Az adónap meg, hát nem tudom. Így sincs túlzottan semmi értelme azon kívül hogy hétről hétre nő a klánban az arany állomány, amit semmire sem költünk.

5. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

A játék mindig is arra épült, hogy gyűjts, hogy fejleszthesd a hajód. Ezt mindenki a lehetőségeihez mért sebességgel teheti meg. Egyenlőtlenség van a játékosok között de szerintem ezzel nincs baj, hiszen a Seafight nem nevezhető 1v1 játéknak. Csapatban kell harcolni.
    Viszont ideje lenne olyan fejlesztéseknek is amik lekötik a már teljesen fullos hajókat illetve a klán kincstárban felhalmozódott összegekkel is lehessen valamit kezdeni.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  6. Gallardo

Gallardo Rutinos

Véleményem szerint is rosszul látod az egészet