Közlemény Játékfrissítés 2013. október 8. - Új Account központ

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Sziasztok Kalózok!

  A mai napon egy új "Landing Page" (ez az oldal, amelyik megjelenik amikor megnyitjátok a www.seafight.hu vagy www.seafight.com oldalt), valamint egy megújult "Account központ" került bevezetésre. Az Account központban nyílik mostantól lehetőség arra, hogy a felhasználói fiókok adatait módosítani tudjátok.

  Az alábbi fontos változások lépnek életbe:
  • "Double opt-in" bevezetése: mielőtt bármilyen, a felhasználói fiókhoz tartozó adatot meg lehetne változtatni, a regisztráció során megadott e-mail címet meg kell erősíteni. Ez a felhasználói fiókok biztonságának szempontjából egy nagyon fontos lépés, ezzel minden játékos biztosra mehet, hogy csak az a személy tudja módosítani a belépési adatokat, akiknek a regisztrált e-mail címhez is van hozzáférése.
  • A játékosnév megváltoztatása: mostantól a belépési név és a játékban megjelenő név elválnak egymástól, a kettő két különböző fogalmat jelent. A játékosnevet, amely a játékon belül (például a tengertérképen is) megjelenik bármikor meg tudjátok változtatni. Ez további biztonságot nyújt, hiszen a belépési név így mások előtt ismeretlenné válik.
  • Jelszó változtatás: Itt nem változik sok minden, a jelszó megváltoztatásához a régi jelszó megadása mellett kétszer meg kell majd adni az új jelszót is, ezután a szokásos módon e-mailben meg kell erősíteni a változtatást. Az új jelszó megadásakor egy új, az új jelszó erősségét mérő kis alkalmazás is megjelenik.
  • E-Mail változtatás: az e-mail címet csak az e-mail cím megerősítése után van lehetőség megváltoztatni. Az e-mail cím módosítását követően az összes a játékkal kapcsolatos információ (további adatmódosító e-mailek, hírlevelek, stb...) az új e-mail címre fog érkezni.
  • Facebook kapcsolat törlése (FB disconnect): ha a játékos összekapcsolta a Seafight fiókját a Facebook fiókjával, az új account központban bármikor eltávolíthatja ezt a kapcsolatot. Ha nincs kapcsolat, ez az opció nem is jelenik meg.
  • Hírlevelek: hasonlóan a korábbiakhoz, az account központban van lehetőség a hírlevelekre feliratkozni (illetve természetesen leiratkozni)
  • Jelszó emlékeztető: a jövőben a jelszóemlékeztető használatával nem küldjük ki a jelszót az e-mail címre, hanem automatikusan egy új jelszót lehet készíteni.A jelszó emlékeztető használatához meg kell adni a felhasználónevedet vagy a regisztrált e-mail címedet. A rendszer ezután automatikusan kiküld a felhasználói fiókhoz regisztrált e-mail címedre a jelszó visszaállításához szükséges e-mailt.Kattints az e-mailben szereplő linkre [Új jelszó megadása], add meg az új jelszavadat kétszer. A rendszerünk ezután újra küld egy e-mailt a felhasználói fiókhoz regisztrált e-mail címre. Ebben az e-mailben kattints a [Új jelszó megerősítése] linkre, ezt követően már az új jelszó lesz érvényes, ezzel fogsz tudni az accountodba belépni.

  Fontos:
  • Erősen ajánljuk mindenkinek, hogy a játékban megjelenő játékosnév a belépési névtől eltérjen.
  • Fontos, hogy minden játékos, közvetlen a regisztráció után erősítse meg az e-mail címét! Aki ezt még nem tette meg, tegye meg haladéktalanul!
  • Egyes esetekben Captcha kódokat is meg kell adni - ezek használatával a rendszerünk esetleges túlterheléses támadását próbáljuk megakadályozni - köszönjük megértéseteket.
  • Mivel a jövőben is tervezünk különböző akciókat, ezért javasoljuk minden játékosnak, hogy iratkozzon fel a hírlevél lehetőségre.
  További jó szelet kíván a

  Seafight csapata
   

Az oldal megosztása