Visszajelzés Kalóz rangok

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Spongee™, témanyitás ideje: 19.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. POLIP-52-HU

POLIP-52-HU Fórum-zöldfülű

azt szeretném kérdezni miért esett vissza a kalóz rangom 3-om rangot és 1milla össz pontszámot?

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

A választ a kérdésedre ITT keresd (az is le van írva benne, minden játékos értéke naponta változik aktivitásuktól függően). Számolni magadnak tudod, nagyjából megfelel-e a valóságnak. A legegyszerűbb a TP rangsor alapján számolni (én is az alapján szoktam). Ez ugyan nem egyenlő a napi rang számításnak alapjául szolgáló rangsorral, nem ad pontos eredményt, mint ahogy DD is írta, de nagyjából az enyém stimmel azzal a ranggal, amit látok tengeren. Kicsit visszaolvasol pár hozzászólást ebben a témában, megnézheted azt is, hogy tudod számolni ez alapján.

3. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Mellesleg azt én sem értem, miért esik időnként vissza a rangsorpont. Hogy a rang visszaeshet, az természetes,de a megszerzett TP, ÉP,szint és liga nemigen csökkenhet, a számolásnak pedig ez lenne az alapja :mad:.

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nyilván a TP, EP... senkinek sem csökken, nem lesz kevesebb. Abban viszont ugye egyetértünk, több annál inkább, aktivitástól függően változik minden. Az sem mindegy, éppen milyen gyorsítóid vannak, esetleg mit ad az event (több TP/EP), BM-ezel, vagy inkább csak csillizel. Tehát sok dolog befolyásolhatja azt az időszakot, amit éppen a játékban csinálunk.

5. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Héra kedves, akkor az egészet nem értem.Ha netán nem vagyok egy adott időszakban aktív, attól még az ismertetett számítási módszer szerint nem csökkenhetne a már elért rangsorpontom (legfeljebb nem növekszik, ellentétben az aktívabbakkal; ezért csökkenhet a rang).
    -Vagy van valami titkos számítási módszer is:eek:...?

6. DaFuqq

DaFuqq Utánpótlás-írogató

Az előzőekre reagálva a számítási módban biztosan hiba történt, azt javították. Rangot hogyan veszíthetsz? Nem feltétlenül jelenti azt, hogy mások sem játszanak amíg Te nem, utolértek :)

7. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Nem egészen értem a mondanivalódat, de azt hiszem egyről beszélünk:).
    -Amúgy felesleges polemizálni a témán,a rangsorpont ősi hun számításon alapul (hun jó, hun nem).

$GOBLIN$HUN$ és (((*balu.hun*))) kedveli ezt.
  8. Szeretném megkérdezni, hova tünnek a rangsorpontok, ugyan is több tapasztalat, és szintlépés ellenére jóval kevesebb lett. Üdv: SB

9. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

SB0, majd csak javítják egyszer, Siriusnak korábban kellet volna írnom "kár lenne azon pörlekedni ki lőtt ki kit" keveset vagyok, így nem polemizálok :)

10. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Így igaz, javítják (nekem a Tengerek Istenének kifürkészhetetlen akaratából már hetek óta jó :)).
    Amúgy ne haragudj Keeflee, de nem tudom, milyen összefüggés van az idézeted és köztem? Már ha én vagyok az a Sirius...

Utoljára szerkesztett: 8.6.16