kaloz rangok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Rubina, témanyitás ideje: 13.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Rubina

Rubina Utánpótlás-írogató

Valami bugg van a rangokkal vagy újítás ?? sokkal kisebb rangom van ma mint tegnap

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Csak nézd meg a 'saját eredményeim' menüpontot a főoldalon a kocsma alatt. Remélhetőleg feltűnik :).

3. Rubina

Rubina Utánpótlás-írogató

hahaaa ez a játék vissza felé fejlődik Érdekes látni nagy csp rangos játékosokat ilyen pirat rangokal

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem viccből mondtam, de örülök, hogy ha jót nevettél :).

Ez egy eléggé látványos fejlesztés a maga új menüpontjaival.

Visszafejlődik, mert átalakítottak 8-9 éves rendszert, kivettek belőle azóta kevésbé fontos tényezőket (lelőtt életerő), és hozzáadtak egyéb 'új' fontos tényezőket (csatapont)? :rolleyes: Tehát nem szabad semmi régit fejleszteni, esetleg megjavítani, mert az visszafejlődés :cool:

Az utóbbi hónapokban különösen sokszor, de már előtte is többször elmondtam, hogy a korábbi kalózrangok számítása ROSSZ volt, azóta rossz volt, amióta átalakították a főoldalt (reafactoring). Akkor hirtelen nagyon sok játékos kapott sokkal jobb kalózrangot. Szinte kivétel nélkül csak olyan játékos volt, akinek valamilyen "tányérja" volt, tehát az első 4 rang valamelyike. A többi 15 rang meg teljesen kiesett, nem lehetett látni. Ez hiba volt, és nem javították! Most ismét az ismertetőben megadott százalékok szerint kerülnek kiosztásra a rangok. Ami változott az a pont számítás. Tehát nem azért van valakinek kis rangja, mert most változott, hanem azért, mert javították a rangok százalékos eloszlását. Elméletben a játékosoknak csak a 0,01%-a kaphat kalózbáró (arany tányér) rangot, ez most kb így is működik, a változtatás és javítás előtt ez nem így működött. Nem tudom biztosan, de ha tippelnem kéne én azt mondanám, hogy a játékosok 5-10%-ka kapta meg korábban.

Egyébként egy friss, még talán kiforratlan fejlesztésről beszélünk, melynek lehetnek hibái, de úgy tűnik, hogy már alakul :).

BERMUDA65(HU) kedveli ezt.