Közlemény Kalózkódex: Felhívás a függetlenségre a nyílt tengeren !

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 12.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Kalózkódex: Felhívás a függetlenségre a nyílt tengeren!

  Ahoj kalózok!

  Szeretnénk hangsúlyozni egy kulcsfontosságú szempontot a küldetésekkel, vagy néhány konkrét információval kapcsolatban! Bár nagyra értékeljük minden részlet iránti lelkesedését és kíváncsiságát, nem adunk teljes körű, részletes útmutatót, amely tartalmazza a pontos helyszíneket, a küldetésadó részleteit és más nagyon specifikus információkat. A játék lényege a kutatás és a felfedezés örömében rejlik.

  Bár csábítónak tűnhet, hogy az összes információt rendszeresen tárjuk fel, úgy gondoljuk, hogy minden részlet felfedése rontja a játékélmény izgalmát. Szeretnénk arra biztatni titeket, hogy legyetek független kapitányok. Megosztunk egy iránytűt, és néhány fontos részletet, de az igazi öröm abban rejlik, ha feltérképezitek saját utatokat, felfedezitek a felderítetlen vizeket, és egyedül fedezhetitek fel az elásott kincseket.

  Szóval, kedves kalózaim, hadd uralja a napokat a kaland szelleme! Lökést adunk a helyes irányba, de az igazi dicsőség a hét tenger titkainak felfedezésében rejlik.

  Jó szelet és tiszta tengert!

  A Seafight csapata