Kalózok-és fosztás

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Péter, témanyitás ideje: 10.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Én azt szeretném megkérdezni,hogyha 0 a kalózom száma a hajón az tilos e? A sea bibliában sehol nem találtam erre vonatkozó leírást.Tiltást. A cm az írta hogy nem tilos,de azért megkérdezem itt is.
   
 2. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Mégis miért lenne tilos? o_O
  Természetesen nem tilos,hiszen akkor a Bigpoint meggátolná ennek lehetőségét,hogy ne tehess fel kalózokat.
  Ne aggódj ilyenek miatt.:)
   
 3. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Köszi a választ. Megnyugodtam
   
 4. SzellemCápa

  SzellemCápa Junior szaki

  Már nincs értesítés arrol, hogy fosztottak, vagy fosztani próbáltak, mert tünnek el a gyöngyös kalózaim és én egyszer sem láttam értesítőt róla?
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Olyan mint eddig volt nincs, de a fosztási naplódat megnézheted a fosztási ablakba, de pontosan azért, mert könnyen veszthetsz gyöngyös kalózt és felszereléseket, csak akkor használd őket amikor muszáj és szükség van rájuk. Például amikor tényleg sok aranyad van, vagy olyat próbálsz fosztani aminek sok védekező pontja van (pl admirál NPC-k). Ha nem teheted meg, hogy csak a 'semmire' veszítsd el ezeket, akkor egyszerűen ne használd őket.
   

Az oldal megosztása