Javaslat Kalózvizsga eltörlése?

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Saracen, témanyitás ideje: 20.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sok szó esik azokról a játékosokról, akik nem akarnak levizsgázni, de a hajójuk már erős, fénymappon fejlesztik, esetleg botoztatják. (a meglevő változtatások fénymappnál szerintem nem mérvadóak)
    Erre megoldás lehetne az, ha nem lenne vizsga, csupán a számolt tapasztalat után lépne szintet a játékos. Természetesen a próbák maradhatnának, hiszen kisebb szinteken még jól jön a próba TP-je is. (ezeket a próbákat ki lehetne egészíteni enemy lövésessel, admirálok lövésével is).
    És még ezek mellé én üdvözölném, ha lenne napi próba. Ezek a próbák adhatnának például ládakulcsot, gyöngyöt, vagy éppen tortugát, stb.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ha csak a fény map miatt, mi lenne ha a fény mapra nem 1-15 szintű játékos mehetne fel, hanem 0-15 000 000 millió TP-s? Lényeg ugyan az.
    A vizsgák jópofa dolgok, a régi játékosoknak manapság már nincs sok részük belőle, ezért még nem kéne eltörölni.

arsenal125, kukori, *Genius(HUN)* és 2 más kedveli ezt.
  3. Saracen

Azt a 15-ös szintet is lejjebb lehetne venni, nem?

Azzal, hogy változtattak az ottani jutalmakon, hogy ezzel próbálják meg felvizsgáztatni a játékosokat, azzal sokat értek el?
    Ha a tapasztalat maradna vizsga helyett, egy idő után nem tudna felmenni, mert az ágyúk folyamatosan "termelik" a tapasztalatot....

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Persze, ez most a te ötleted, nem szeretnék belekotnyeleskedni :cool:, csak egyszerűbben is lehet ha csak az a lényeg, hogy ne legyenek túl nagyok a fényen.
    Ugye a BP legutóbbi álláspontja az volt, hogy vonzóbbá tennék a felsőbb térképeket. Egyenlőre ez nem jött össze, de idővel kitudja. Persze pikk pakk megoldaná a dolgot, ha TP korlát lenne.

kecsó kedveli ezt.
  5. Saracen

Csak nyugodtan írd a véleményedet, mint játékos, Te ugyanannyira számítasz ilyenkor, mint más.
    Én ugyan nem vagyok kis szinten, de folyamatosan olvasom, hogy ott botoztatják a nagyobb-erősebb játékosok a hajóikat. Ez persze nem zavarja a többi játékost, hisz npc van bőven, de nem fair. Szóval, ha erről az oldaláról nézzük a dolgot, akkor két légy egy csapásra esete lenne.

Szerk: a napi próba?

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A napi próbák mindenképpen jó ötlet, ha tényleg olyan feladatok lennének, amiért megérné minden nap belépni még a Tengerészeknek is, nem csak a kalózoknak, még akkor is, amikor nincs event ;).

kukori, *Genius(HUN)* és FM_Héra kedveli ezt.
  7. Saracen

Szerintem jól átgondolva ez a vizsga eltörlés is mehetne ;)

8. kukori

kukori Fórum-zöldfülű

jó buli az nem kellene eltörölni,sok emlékezetes vizsga volt régen

[DD] és FM_Héra kedveli ezt.
  9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A vizsga az jó móka, az maradjon és inkább hozzanak be még vagy 20 szintet... :p A napi próba is jöhetne szerintem. :)

sityu kedveli ezt.
  10. HeSoNeR[HU]

HeSoNeR[HU] Utánpótlás-írogató

Az,hogy ehetne több szint az jó ötlet.De viszont gondoljunk bele,hogy 20-as szintre 22.968.000 TP-kell és nagyon sokan vannak akiknek több száz millió TP-jük van vagy esetleg milliárd...Azok csak nyomnak a gyöngyért kész vizsire....Aztán már megint ott vannak a max szinten.Viszont az se jó,ha nagyon magasra teszik a következő vizsgákra a TP követelmet,mert azoknak akik pl 10-20 milla TP-nél járnak elégg nehéz lenne elérni.

11. Saracen

Én ezt a botosok miatt vetettem fel, hisz most választható, hogy vizsgázunk-e, vagy sem. Ha tapasztalat alapján menne a szint, akkor nem igazán lenne választási lehetőségük.
    Az előttem írókkal egyetértve nekem is szép emlékek vannak a vizsgáimról, mások vizsgáiról, de ha ezzel meg lehet állítani az alsó szinteken, és fénytérképen való botozást, akkor megérné. (szerintem)

12. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Hát sziasztok a napi próba csodás lenne . Viszont ez a vizsg törlés stb nem hiszem hogy akkora nagy ötlet igaz én is 20 as vagyok ~ 650 milla tp- vel Na igen 1 katt és meg is van főleg hogy valakinek minnél hamaabb uralni kell a mappot ugyebár . De mivel én nekem rengeteg vizsgám volt már mert szerettem őket így nem hiszem hogy jó lenne ha nem lenne azok maradjanak csak eddig is el fértek izgalmas war is kavarodhat ki belőle mint nálam annó a 12 es vizsimnél 85 ember volt fele harc fele segített :D Viszont ez a fénymapp (ott is van karim :D ) az viszont valami tragédia a nagyok akik ott vannak eszük ágában sincs fel vizsizni még ha 3 X is lenne a plussz a behemóton Miért is ? itt 1 példa : tegyük fel 5 ös kalóz vagy sok előnynel jár admi sincler kezdeti és még sok előny például eventekkor ajándékvadász stb, meghát ugye aki fénybotozik az csilli és bm bbotozik is mert persze őket nem fogják meg :D már minek menne feljebb oké vezessük tovább na meg untam lent mennyünk feljebb ho ho !! 15 ig megyek fénymapp marad meg nagyon állat sok kicsit le veem azt botoztatom éjjel nappal. Szépen apránként fel cseperedik a rengeteg botolással és utána büszkén veri a mellét ha ki lő és csak nevetek rajta hogy ekkora állatot mikor én költök akár vagy küszködök mindenemért és játszhatok már 5 éve is 1 azon karival ő be ér fél év alatt és le is hagy ( Belegondolok ki csinálja jól én vagy ő :D) Valamit végre ki lehetne találni de a végén ugyan az lenne ha be dobnának 1 köztes boss mappot mi lenne a botos makik csinálnának 1 új karit 5 ösig és na akkor ott el van ugyan úgy le lő mindenkit és csá erre sosem lesz ésszerű megoldás mert a botosak mindig 1 lépéssel elörré vannak mint a bp nézegettem mikor meg fogtak 1 botot ezek már 1 újat csináltak és minden ment tovább 1-2 nap kihagyással szóval lehet ötletelgetni de semmi nem lesz akár mit tesz a bp. Sajnos már a botosaké a játék nem botolsz akkor nincs esélyed ezt veszem nagyon észre és még a csalásokról nem is beszélek mert nem ide tartozik most is van erőszeretettel használják is és még senki nem tett elenne semmit :(

Sziasztok By: ARMAGEDDON

-MrT- kedveli ezt.
  13. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Szerintem is jó dolog a vizsga és segíti a klántársakat a csapat építésben,beilleszkedésben...Semmikép nem támogatom az eltörlését, viszont a próbák adhatnának tp-n kívül pár hasznosabb dolgot is például füstbomba,teleport,vérszomj vagy akár pár nap hajósinast is...Itt nem gondolok nagy létszámó tárgyakra csak pár darabra ha mondjuk valakinek valamiből nincs, de nagy szüksége lenne rá akkor gondol egyet és megcsinálja az adott próbát...

TYUPI™ kedveli ezt.