Közlemény Kapcsolódási ügyek és „DDoS“ támadások

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 10.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Utánpótlás-írogató

  Kedves Seafight Játékosok!  Az elmúlt hónapokban sokszor ért minket váratlan lefagyás, ami miatt megálltak a szervereink és nem tudtuk a szokásos szolgáltatásainkat nyújtani. A leállások miatt sok játékos nem tudott bejelentkezni vagy elveszítette a kapcsolatát a játékkal.

  Ezeket az eseteket az internetforgalomban fellépő zavarok okozták, amikor a forgalom meghaladta a szerverek kapacitását.

  Az ilyen esetek neve „Denial of Service Attacks” [LINK TO http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack], azaz Szolgáltatásmegtagadással járó támadás. Sajtóközleményekből tudhatjuk, hogy tulajdonképpen minden online játékokat szolgáltató cég küzd ilyesmivel.

  Mi itt a Bigpointnál alaposan megvizsgáltuk az eseményeket és kifejlesztettünk egy lehetséges elhárítási módot ilyen támadások esetében. Annak az oka, hogy bizonyos játékosokat még mindig érint az ügy, abban rejlik, hogy ezek a támadások rejtve jelennek meg. Ha többet akartok tudni, olvassátok el a Wikipedia cikket [LINK TO http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack]. Többféle támadási mód létezik és ezek közül több különböző kezelési módot igényel. Az ilyen támadások tehát nem mindig egy nagy hullámban érkeznek, hanem inkább lassabban. Biztosak lehettek azonban abban, hogy a rendszeradminisztrátorok tudják, hogy milyen problémát jelent ez a játékosaink számára és azonnal reagálnak, amint sikerül beazonosítani az éppen felbukkanó támadás fajtáját. Emellett folyamatosan fejlesztjük a különböző támadások megoldására szolgáló lehetséges válaszokat.

  Kérjük, ne feledjétek, hogy a „Denial of Service Attacks” nem veszélyezteti a játékban tárolt adatokat.

  A Bigpoint Seafight csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 10.10.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása