karakter és Name styler

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nadin, témanyitás ideje: 9.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Nadin

Nadin Utánpótlás-írogató

Szereték karaktert váltani a nevembe próbáltam több variációt de azt irja ezt a nevet nem választhatod ! Ez miért van ?

2. Nadin

Nadin Utánpótlás-írogató

Bocsánat helyesbitek Nem választhatod ezt a felhasználónevet.

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Bizonyára azért nem, mert olyan karaktert is használnál, amit a rendszer nem enged, ilyen lehet pl a szóköz, vagy egyedi karakterek.

4. Nadin

Nadin Utánpótlás-írogató

köszöm a választ még 1 gond eltűnt a kaloz rangom ezüst tányérom volt most a dicsöség táblánál azt írja nincs rangom (Jeliztem szuportnak is)

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Amennyiben írtál supportnak ide már nem is kellett volna (igaz ez fordítva is), mióta nincs meg? Naponta pár percre mindenkinek eltűnik, mikor újra számolja a rendszer a rangokat.

-Misuka- kedveli ezt.
  6. NoComment[HUN]

NoComment[HUN] Fórum-zöldfülű

Nekem pedig, nincs 1 rang. jelenleg arany van, és a következő bronz lenne, de ezüst van helyette :D