Karkinos

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: KillerHU, témanyitás ideje: 14.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Van egy olyan kalózvizsga feladat, hogy ki kell fosztani Karkinos npc-ét.
  Két kérdésem lenne a rutinos játékostársakhoz:

  1. Mi a technikája annak, hogy Karkinos 10 milliós életerejét fosztási szintig csökkentsem? Dobálja rám azt a piros kört, gondolom annak is van jelentősége. Gondolom ezt üreges lőszerrel lehetetlen teljesíteni, de még elit lőszerrel sem nagyon megy, mert több százszor kell rálőnöm, azalatt pedig biztos elsüllyesztenek.

  2. Ha mégis sikerül fosztási szintre csökkenteni az életerejét, akkor ha jól olvastam ennek az npc-nek 15 ezer a fosztási értéke. Nekem ez alatt van a bónuszokkal együtt a fosztogatási értékem, akkor jól értelmezem, hogy felesleges nekikezdenem ennek a feladatnak addig, amíg nincs 15 ezer felett a fosztogatási értékem?

  Dühítő egy feladat ez. Az eddigieket könnyedén megcsináltam egyedül, segítség és kérdés nélkül, de ebbe beletörik a bicskám. Ráadásul csak tapasztalati pontot ad a feladat, pedig szerintem ennek a nehézsége az eddigi legdurvább (vagy lehet rosszul csinálok valamit), érhetne pár ezer gyöngyöt ez a feladat. De ez most mindegy.

  Előre is köszönöm a segítséget
   
 2. Idegen.***

  Idegen.*** Járnitanuló

  Szia Killer,
  Mindent jól irtál le . Kell a 15 ezer fosztási érték, . Ha megvan szivesen segitek én is vagy akit ismersz .
   

Az oldal megosztása