Kedvenc átnevezése

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: KLobonc1, témanyitás ideje: 15.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KLobonc1

KLobonc1 Fórum-zöldfülű

A hajóbeállítások átnevezéséhez hasonlóan célszerű lenne átnevezni a kedvenceket. A kedvencek nevéhez nem társul azonnal, hogy mire is állítottam be, ezért lenne jó, ha megfelelően elnevezhetném, mint pl Fosztás, NPC, Harc, stb.

2. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

Szia,
    Szerintem ez nem valami jó ötlet mert az ékköveit igy is látod hogy mire jó..
    +Azt úgy is megjegyzed amit fogsz használni, pl. kalózvizsgához szigonysebzéses házikedvenc, vagy az átlagos házikedvenc ami n.a n.a ékkővel rendelkezik. Most szerintem te alig ismered a házikedvenceidet (ékkővekben) azért tetted fel ezt az ötletet. Most gondolj bele ha tényleg ékkőfajtaség értelmében nevezed el azért nem mind1 lenne ha megnéznéd az ékköveit és megjegyeznéd?
    Meghát azért pár házikedvencnek nagyon klassz neve van szerintem.....
    De ez az én gondolatom és nem a tiéd....
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mindenesetre:
    Üdv: JancsiBáró

3. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Szia.
    Ha a hajófelszerelés menüben beállítasz egyfajta konfigot akkor azmellé automatikusan az adott kedvencet hagyja bent. Tehát elég így beállítani. Csinálsz egy pl. Fosztás konfigot, az ágyúk kb ugyanazok stb, de a konfigba más kedvencet teszel, így ilyenkor elég csak konfigot váltani és már be is teszi mellé a kedvencet.
    Könnyebb így mint ha a kedvenc menüt is használnád folyamatosan.
    Hamarosan bekerülnek tengerre a bástyák, és ahogy láttam ott is lehet beállítani konfigot, így aztán 1 kattintással akár fosztás, akár szigonyozás stb konfigot tudsz beállítani.

Naksi kedveli ezt.
  4. Naksi

Naksi Fórum bárója

szia! ebben egyet értek veled! :)

5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ahogyan korábban írták, az egyes hajókonfigurációhoz tudod hozzárendelni a kedvenceket, így nem látok nagy potenciált abban én sem, hogy még jobban bonyolítsuk a beállítási lehetőségeket. A jelenlegi lehetőségekkel is nagyon jól lehet testreszabni a hajóbeállításokat.

6. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

...akkor jól gondolom, hogy innen már csak egy lépés a tehetségpontokat is konfigurációkhoz berakni?

7. Esi

Esi Fórum admirálisa

Nem tudjuk, milyen fejlesztések várhatóak, de a tehetségpontok a jelenlegi formájában nem alkalmas a konfigurációkhoz csatolásra.

8. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Azért kell átalakítani.:)

9. Esi

Esi Fórum admirálisa

Nem csak a technikai részére gondoltam, hanem arra is, hogy a tehetségpontot átrakása 100 kristályba kerül. Tehát jelenlegi formájában minden konfiguráció váltása 100 kristály árán lenne megvalósítható.