Kedvezményes csomag hatása a licitre?!

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: DonatMatthew, témanyitás ideje: 25.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Üdv! Pár hónapig nem játszottam, szóval vannak dolgok amiket pótolnom kell. Így van ez a szezontrófeákkal is, amiben "trükközni" szerettem volna az arany szerzésnél, még pedig úgy, hogy licitálok egy tetszőleges tárgyra az összes aranyammal (800 millió) és majd jól visszakapom a nyertes licit 30%-át(kedvezményes csomag+prémium). Bár a licitet meg nyertem, ez még sem történt meg, de abba biztos vagy, hogy amikor utoljára játszottam a licitre leadott arany 25%+5%+x%-át visszakaptuk amennyiben az nyertes licit volt, viszont nem találtam semmi infót arról, hogy változott volna.
   
 2. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Szia.
  Régen valóban visszakaptunk a licit árából valamennyit, ezt most nemtudom hogy müködik-e vagy sem. Ha lehet tanácsot adni, felesleges licitálni, abból az összegből, lőszerből amit az aranyra fordítasz, lazán gyöngyben is kitudod farmolni az adott tárgyat. Sajnos a licitek nagyon felmentek, és amit kapsz az valóban édeskevés már mostanság. Korszerűsíteni kellene a piacot is a mai játékhoz hűen.
  A szezon most november végén fejeződik be, kétlem hogy sok értelme lenne nagy erőkkel már neki esni, majd a köviben :)
  Ha lenne még kérdésed csak tedd fel, biztos akad majd aki tud válaszolni, akár én, akár moderátorok, vagy a többi játékostárunk.
   
 3. tami80

  tami80 Törekvő

  Hello!
  Én vissza szoktam kapni!

  2019-11-25 03:01:02
  Rendszerjóváírás (arany)
  9'000'000 arany
   
 4. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Szia.
  Ennek örömére vissza lapoztam a log könyvben, nem-e csak én néztem be, de nem. Gondoltam kipróbálom még egyszer, csak most mindenre licitáltam, nagy részét hoztam is, viszont az eredmény ugyan az, nem kaptam vissza semennyit. Valójában nem is lényeges, nekem ezekre nincs szükségem, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy számolja-e szerzett aranyként a szezontrófeáknál, mert nem volt kedvem annyi npc-t kilőni, így viszont muszáj voltam. :)
   

Az oldal megosztása