Kedvezményes vásárlás

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: KillerHU, témanyitás ideje: 29.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  A tárgyak vásárlásán belül van egy olyan jelölőnégyzet, hogy "Kedvezmény".
  Ha azt bejelölöm, akkor különböző csomagajánlatokat jelenít meg a rendszer a bolton belül, amely ajánlatok jobb felső sarkában egy lila sávban -92%, -93% és ehhez hasonló értékek szerepelnek.
  Ezek mit jelentenek? Például a hajótörzs csomagnál -80% szerepel és 5390 forintba kerül.
  Ez esetben az 5390 forint már egy 80 százalékos kedvezményes ár? Tehát ha nem lenne akciós, akkor ez 5-ször ennyibe kerülne 26950 forintba? Ezt azért nem hiszem, mert akkor a 95%-os 3590 forintos Tűz és düh csomag, akkor 20-szor annyiba kerülne, ha nem lenne akciós, azaz 71800 forint?
  Vagy ez azt jelenti, ha egyesével venném meg nem akciósan ezeket a tárgyakat, akkor ahhoz képest kerül akciósan ennyibe?
  Esetleg azt jelenti, hogy a kiírt árból ez a kedvezmény még levonásra kerül?
  Előre is köszönöm a választ.
   
 2. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Az 5390 Ft-ot kell pl figyelembe venni a Hajótörzs csomagnál. Erre az összegre legfeljebb a Suhanó pengék tagságnak van hatása, -10% a végösszegből.

  Ezek a -%-ok jó kérdés, hogy pontosan mit jelentnek, meg mihez képest, de nem a végösszegre kell érteni. Vélhetően azt akarják mutatni, hogy ha külön-külön vásárolgatnál, akkor sokkal rosszabbul járnál, mint azzal a csomaggal, hogy egyben veszed meg a dolgokat.

  Szóval: azt az árat kell kifizetni, amit a csomag alatt ír, hogy mennyi forint (legfeljebb lejön belőle 10%, ha van Suhanó pengék tagságod).
   

Az oldal megosztása