"Kenyeret és cirkuszt a népnek"

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: SamuelTaylor, témanyitás ideje: 4.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Mindenki tudja, hogy az elmúlt években elég sokan hagyták abba a játékot különböző okokból. Az ötlet célja, hogy visszacsábítson játékosokat a Seafightba. Elsősorban azt a nem rendelő játékos rétegek akik azért nem léptek be többet a játékba, mert elvette a kedvüket az, hogy mindenért meg kell dolgozni. Ha harcolni akarsz és nincs pénzed, még a legalapvetőbb harceszközt, egy kevés elit lőszert is idő beszerezni.
    Az ötlet, hogy a Napi jutalomhoz adjanak hozzá 5 000 elit lőszert. DE! Ezt az ágyúgolyót csak játékos ellen lehet használni ÉS a napi jutalmak nem adódnak össze, hanem mindig újratöltődik az 5 000 lőszer.
    Hogy miért jó ez? Valószínű, hogy nőne a harcok száma, mert miért ne lőné el valaki az ingyen lőszert főleg ha úgyse tudja másra csak játékos ellen. Jó ez a fullosoknak is, mert ha több a játékos, akkor több CSP-t gyűjthetnek és izgalmasabb is ha visszalőnek.
    Abban az esetben, ha az ingyen lőszer ellövése után nem sokkal kilépnek ezek a játékosok, akkor be lehet vezetni napi küldiket vagy valami mást....

Az első kérdésem, hogy tényleg jó lenne több játékos, vagy elég annyi amennyi most van?
    Kevés az 5000 lőszer?
    Kíváncsi vagyok, hogy mi a ti véleményetek arról, hogy ennek hatására tényleg jönnének-e vissza játékosok, mert én nem vagyok biztos benne, de ennek megoldására írhattok egyéb ötleteket kommentben.

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Azzal, hogy mindenért meg kell dolgozni, nincs semmi baj, így jó, ahogy van. Ha meg valakinek mégis baj, pár EUR-val máris könnyebben megy minden, a lehetőség adott rá. :) De szerintem akik leléptek, azokat már nem igen hozza vissza semmi, az a vonat már rég elment.

3. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

5ezer lőszer miatt senki nem fog visszajönni.
    Én sem szoktam rendelni semmit, még is megvagyok valahogy.
    Nem azzal van a baj, hogy meg kell dolgozni valamiért, sőt az szórakoztatóbb, mint beleölve több száz eurót 1-2 nap alatt fullos legyek.
    Mire jó ez?
    Mindenkinek végig kell járnia a maga szamárlétráját, így jutva egyre feljebb.
    Ha már valamin változtatni kéne, azok a próbák amik az event alatt vannak.
    Nagyon kevés próba van ami 1-2 óra alatt teljesíthető, ezeket a feladatokat kéne gyarapítani, amikkel szintén "ingyen" jutalomhoz jut az ember.

4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hát nem is tudom, hogy jó lenne-e, ha vissza jönnének. EU3-on, ha event van akkor rengeteg "inaktív" ember játszik és estére nagyon kikészülnek a szerverek. Ez eventen kívül nem történik meg. Sok jó cimbora hagyta abba akiket szívesen látnék újra a tengeren, de ezzel nem hiszem, hogy újra vissza lehetne őket csábítani. Sok olyan fejlesztés és változás volt a játékban ami miatt elmentek az emberek, ez kinek pozitív változás volt kinek nem. Aki tényleg szereti ezt a játékot az akármilyen változás miatt itt marad!

5. Thomas00

Thomas00 Fórum-zöldfülű

Napi bónusz variálása nem rossz! De hogy ezért bárki is visszatérjen játszani, az kizárt!
    Én már régóta hiányolok egy olyan napi bónuszt, amiért tényleg érdemes belépnem, még akkor is mikor tudom játszani nem lesz időm. Hiszen valljuk be, ez a napi 200 gyöngy kiesés, senkit nem ver a földhöz, ráadásul 5 kemény nap utána újra megkapod :D.

Miért ne lehetne olyan bónusz ami több héten hónapon át növekedne, és egyre több és jobb jutalmat adna?
    1-30. nap csak 200-500 gyöngy körül valami szemét, nem izgat, de utána már 2000-3000 gyöngyök, esetleg, 1-2k jégtűz lőszer!
    6-12 hónaponként meg pl 1 hét duplázó, kedvezmény behevarázsbot, vagy ilyesmi. Persze ezekért sem jönne vissza senki, de legalább lenne értelme annak a napi bónusznak.

Szerintem nem kell semmit adni azoknak akik régen abbahagyták. Bőven elég, ha azokkal foglalkoznak akik itt vannak és játszanak. Hiszen ők, ill mi fogjuk vinni a játék hírét, hogy már megint milyen mocsok jó az event, megint milyen sokat fejlődhettem, stb, hogy megint egy olyan event amit még 5 éve is megirigyeltem volna! Az ilyenre pedig vagy meggondolják és visszajönnek, vagy nem, de ettől még nem kell ingyen adni nekik dolgokat, csak azért mert jajj szegények annak idején megunták...

6. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Na ennek már volna értelme, azért azt meglehetne valamilyen szinten "hálálni", ha valaki minden nap bejelentkezik, az a 200 gyöngy tényleg semmi, b. 2 csili...

7. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Hát ennek az 5000-es valaminek nem sok értelme lenne szerintem sem.

Engem például nem hatna meg, hogy naponta kapok 5000-et ami egy jobb képességű hajónak a vudupontjára ha elég. Bár én nem vagyok egy nagyon nagy fullos hajó, de annyi elitem van, hogy ha egész nap lőném 1 év alatt sem fogyna el.

8. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Nem jó ötlet. LAKAT