Kereskedő hiba?!

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: †Magmor†, témanyitás ideje: 8.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. †Magmor†

†Magmor† Fórum-zöldfülű

Helló!

A kereskedőnél a kiegészítők eladásánál a vitorláimat nem tudom eladni. Véletlenül vettem 3db-ot és beírom, hogy 3-at szeretnék eladni, de egy pipa helyett az egérmutatómnál egy X jött fel. Ez hiba/bug vagy én nemtudok pár darab vitorlát eladni? :D

Tisztelettel

†Magmor†
    User ID: 281/32359232

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia, nem nálad van a hiba. :) Gerendát sem lehet eladni, legalábbis én hiába is akarnám, nem engedi. Még régről van egy halom 1-es szintű gerendám, ami csak a helyet foglalja az amúgy is zsúfolt raktáramban... a szintén véletlenül vett vitorláktól én is szívesen megszabadulnék, bár nekem kicsit több:
    Vitorla (4. szint)

Szint:
    4
    Sebesség:
    Készlet:
    3344 :eek::eek::eek::eek::eek:
    Na de, ha nem lehet, nem lehet. :)

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
  3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Írjatok a Support-nak, hogy távolítsák el a hajóról a fölösleges dolgokat. Én is mindig őket kérem meg, ha ilyen problémával szembesülök! :)