"Kezdő csomagok még egyszer"

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: kecsó, témanyitás ideje: 28.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Annyi lenne a kérdésem hogy a régebben közleményben is szereplő kezdő csomagokat most is meglehet e venni szintkorlát nélkül(15 ös szintű vagyok)?

  Hogy tudjátok mikre gondolok:

  https://board-hu.seafight.com/threads/kezdo-es-vudu-csomagok-meg-egyszer.53571/

  mert én már pár ezerszer f5 öztem de csak a "Szabad rablók ládáját" vagy mit látom főoldalon ,meg konkrétan az összes csomagot ami létezik be dobja,de a Dicsőséges pusztítók ládája nevű csomagot nem akarja behozni ,hogy megtudjam venni.
   
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  Az is elérhető azok számára, akik 11. szint alatt vannak. Magasabb szintűek csak bizonyos alkalmakkor tudják megrendelni.
   
 3. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Rendben köszönöm Héra a válaszod :)

  arról esetleg tudsz valamit mondani hogy azok a "bizonyos" alkalmak milyen alkalma is konkrétabban ill milyen sűrűséggel vannak?....

  Meg ha ugye nem tudom megrendelni csak bizonyos alkalmakkor akkor a "Szabad rablók"ládáját hh behozza mikor az is a 11 es szintűek "hatáskörébe" tartozik?

  Az esetleg lehet hogy ugye nekem event kezdetéig be hozta a többit is hogyha vége az eventnek és a event ajánlatok eltűnnek akkor vissza dobja majd a többi csomagot is?
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Olyan alkalmak, amiről olvashatsz a közlemények között. Ha majd azt olvasod, hogy bárki megveheti, akkor megveheted. Ne kérdezd ez mikor lesz. Amikor úgy határoznak. Ez lehet már holnap lesz, de lehet soha nem lesz már ilyen.
   
 5. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  De az egyik ilyen(amit akkor ezek szerint nem vehetnék meg) csomagot behozza, akkor ebből adodóan a többit is bekéne adni neki....


  De azért DD köszi neked is a válaszokat és remélem az a bizonyos közlemény minél előbb megjelenik majd :) , már ha lesz....
   
 6. Trnsfer101

  Trnsfer101 Fórum-zöldfülű

  Üdv!
  Azt szeretném kérdezni, hogy a "Szabad rablók ládáját" 11. szint fölött is megvehetem 3x? És ha igen, mit jelent az, hogy alkalmanként 1x? Ha megveszem várnom kell egy bizonyos eseményre, vagy időre, hogy újra megvehessem?
   
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ha megjelenik a főoldaladon az ajánlat, akkor megveheted, ha nem jelenik meg, akkor nem veheted meg.

  A 3x az azt jelenti, és ez a legtöbb korlátozott számban vásárolható csomagra igaz, hogy megveheted 1x. Időnként azonban nullázzák, mindenkinél, így újra mindenki megveheti 1x. Az említett csomagot összesen már 3x is megvehette bárki, legalábbis az aki élt ezzel a lehetőséggel. Ha elhalasztottad, akkor utólag már nem tudod pótolni.
   

Az oldal megosztása