Javaslat Kezdő kalózok oktatása.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: =Allanon=, témanyitás ideje: 30.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Sziasztok.
    Sokszor látom chaten hogy az új kalózok sok mindent nem tudnak. Lehetne egy tutorial minden új beregisztrált kalóznak mely kötelezően megmutatná, akár feliratozva is hogy mit hol találnak. Sokszor egy feladat, vagy akár valaminek a felszerelése is nagy gondot okoz egy új játékosnak. Van egy elég jó ismertetőnk, bár újjként nekem is elmenne a kedvem ha kikellene keresnem valamit hirtelen belőle.
    Lehetne egy alap tutorial, ami a hajó változtatását, beállítását mutatná meg.
    Egy a próbákra illetve a vizsgákra.
    Illetve lehetnének nem kötelező jellegű oktató anyagok is mint az ékkőcsiszolás, tehetségek létrehozása, visszavonása, Bástyák aktiválása és egyéb.
    Szerintem nagy haszna lenne, persze mind benne van az ismertetőben de egy újnak rengeteget kell keresnie ha megakar találni valamit, nem látja át a fórumot akkor feladja.
    Anno DD csinált fórumra is ilyen mozgó "tutorial" szerűségeket egyes leírásokhoz.
    Az is nagyon hasznos volt.
    Remélem értékelhető felvetés. :)

2. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Kötelező tutorial:
    • Hajó áttekintés, hajó változtatás [Konfigurálás]
    • Ágyúk, Vitrolák, Bővítmények felhelyezése
    • Tengertérkép fontosabb dolgai, biztonságos kikötő felfedezése ( itt akár nyíl jelezhetné hogy merre menjen a játékos)
    • Próbák, vizsgák, karakterek
    • Kalózók, felszereléseik, fosztás
    • Házikedvencek [Konfigurálás]
    Válaszható tutorial:
    • Ékkövek, csiszolás
    • Bástyák, aktiválás stb
    • Tehetségek

3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Úgy tudom, hogy legalábbis a küldetéssorok elejére terveztek valamiféle tutorialt, csak az úgy abbamaradt.
    Mindenesetre, hasznosnak találnám én is, ha a kezdő kalózok a gyakorlatban tanulnák meg a fontosabb dolgokat, így nekik sem kellene olyan sokat olvasni.
    Ha van rá módunk, akkor igyekszünk a fórumos anyagokat is illusztrációkkal bővíteni.

slowship kedveli ezt.