Közlemény Kiegyensúlyozó frissítés

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 22.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  Kiegyensúlyozó frissítés - Mássz fel a ranglétrán
  upload_2023-5-22_16-18-11.png
  Készülj fel egy epikus kalandra miközben bemutatjuk a Nautica kezdőrégióinak izgalmas kiegyensúlyozását két kolosszális kihívás mellett: a legendás Behemoth térkép és a félelmetes Napfény térképpel együtt!
  Szeretnénk biztosítani hogy minél több játékos hamarabb hozzáférhessen és élvezhesse a magasabb szintű tartalmakat, ezért készülj fel arra hogy újra felfedezheted ezeknek a vizeknek a varázsát ahol számtalan kincs vár még a legtapasztaltabb kalózokra is.
  1. A 30-as szintig minden NPC jutalom újra ki lett egyensúlyozva!
  2. Az admirálisokból lehetőség van további jutalmak megszerzésére!
  3. Frissítettük a küldetés jutalmakat a 20-as szintig!
  4. Ha már a küldetéseknél tartunk, régebben soknak tűnt mire megszerezted a következő tárgyat egy kalózvizsgához, igaz? Nos, most a "napi küldetések" 6 óránként visszaállnak!
  5. Csökkentettük számos NPC megjelenési idejét, ami egy kicsit gyorsabbá teszi a megtalálását (ez magában foglalja az admirálisokat is)!
  6. A szörnyek most már rendelkeznek a régiójuknak megfelelő életerővel és jutalmakkal, minden felületen módosítottuk őket.
  7. Az élet visszatért az Napfény és Behemoth rohamtérképekre, gyorsabb megjelenéssel és jutalmakkal, amelyek segítenek felkészülni a magasabb szintekre!
  8. Többé nem minden kalóz lesz az 1–5. térképen szörnyeket szigonyozva, hogy ezzel hozzáférjen az El'Dorado térképhez, mivel a mestertehetség követelményt Szörnysebzés értékre módosítottuk.
  9. Ezzel a frissítéssel Feng Weishing (a biztonságos kikötőben) és Monroe Robinson vásárolt néhány új finomságot, és azt szívesen elcserélik veled.
  10. Ha sikerül elsüllyesztened a Krakent, nagy jutalomban lesz részed a zsákmány megnövelése miatt!
  11. Unod már hogy ugyanazokat a régi tapasztalatpontokat vagy Vudu pontokat kapod a csillogó zsákmányból? Nos, adtunk egy esélyt arra hogy más tárgyakat is beszerezhessetek!
  12. És még sok minden vár rád hogy felfedezd és még újabb dolgok jönnek!
  Fedezzd fel újra az izgalmat, a bajtársiasságot és a puszta örömöt, amely először vonzott téged a nyílt tengeri kalózkodás világába! Gyűjtsd össze legénységedet, csiszold ki ágyúidat, és emeld magasba a Jolly Rogert! A Seafight eddigi legizgalmasabb fejezete hamarosan lelepleződik és együtt csináljunk hullámokat amelyekről az elkövetkező idökben beszélni fogunk!
  Tengeri harc vár kapitány! Készen állsz arra hogy visszaszerezd a helyed a történelemben? Bonts vitorlát holnap azaz május 23-án a szinkronizációt követve és válj legendává!
  Visszajelzést ITT tudtok adni!

  A Seafight Csapata
   
  sárkányos kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása