Kis elithajó láthatatlanná tétele nagyobb játékosoknak!

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Røвєяτ-ø*HU*, témanyitás ideje: 31.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Sziasztok!

Sikeresen visszaimádkoztam supporttól a véletlenül kis elitre licitálás miatt eltűnt tárgyakat. Nos, amíg azoknak is bent marad, akiknek a nagy megvan, ugyanez bárkivel megeshet. Szerintem jó ötlet lenne, ha kivennék azoknak, akiknek megvan a nagy és így megúszható egy komoly fejfájás. :p:D

További szép estét!

2. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Vaagy, esetleg ne legyenek bénák. és figyeljenek oda..

Utoljára szerkesztett: 1.4.14
  3. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Az is egy megoldás, viszont csak magam tudom ismételni, mindenkivel megeshet. Mivel nem gépek vagyunk, hanem emberek és olykor nem vagyunk toppon. Pl. este hazaérsz hullafáradtan melóból, de még fekvés előtt játszol kicsit... kissé elbambulsz, aztán fogod a fejed... rossz ebből meg nem származik, ha a nagyoknak kiveszik, mivel szerintem senki sem olyan ütődött, hogy akinek megvan, szándékosan rálicitáljon. :)

4. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Aki hullafáradt az aludjon,ne játszon..
    Figyeljunk oda, ennyi..nem kell mindig mindent átalakítani, hogy ne működjön semmi...

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.