Közlemény Kláncsomagok kiárusítása

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 5.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  fb_ad_guild_package.jpg

  Kláncsomag kiárusítást tartunk július 5.-én déli 12 órától (helyi szerver idő szerint) július 15.-én , hétfőn déli 12 óráig (helyi szerveridő szerint).

  Négy csomagot találtok a Boltban, amelyek megvásárlásakor meghatározott számú Pontot adnak a klánnak a Klán Mérföldköveihez.
  • Pálya melletti fosztogatás = 5 pont
  • Fociláz vagyon = 10 pont
  • Győzelmi trezor = 15 pont
  • Bajnokság dicsősége láda = 20 pont
  A mérföldkő jutalom szükséges hozzájárulási pontjai az összes olyan klántag hozzájárulási pontjainak összegét jelentik, akik ezekből a csomagokból vásárolnak, beleértve azokat a klántagokat is, akik hozzájárulnak a klánhoz, és kilépnek a klánból.
  A mérföldkő jutalmakat csak azok a klántagok kapják, akik legalább egy klán-hozzájárulási pontokat tartalmazó csomagot vásárolnak, a különleges kiárusítási időszak végéig.
  A játékosok kizárólag attól a klántól kapnak mérföldkő jutalmakat, ahol utoljára voltak, megvásárolták a jogosult csomagokat és hozzájárultak a klán-hozzájárulási pontokhoz, még akkor is, ha a jutalmak kiosztásakor már nincsenek a klánban.
  A mérföldkő jutalmakat a Klán ablakában található "Különleges" lapon tekinthetitek meg.
  Szedjétek össze tehát a klánotokat, és vásároljatok csomagokat, hogy elérjétek a mérföldkő célokat. Minél több csomagot vásároltok, annál közelebb kerülhet a klán minden tagja az elképesztő jutalmakhoz! Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, ezzel együtt erősödhettek!

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.