Javaslat Klánok rendszerezése

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Brisingr, témanyitás ideje: 25.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Brisingr

Brisingr Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek!
    Az utóbbi időben nem igazán léptem fel a játékra, sok dolgom volt stb...
    A mai napon felmentem, és elkezdtem gondolkozni az újításokon, a változásokon.
    Beléptem a klán menübe, és eszembe jutott mennyi felesleges klán van, mennyi pocsékolja a helyet, mikor annak a 2/3-ban egyáltalán nincs aktív játékos. Először elkezdtem gondolkodni, hogy ugyan mit lehetne tenni, és akkor jött az ötlet. Mi lenne ha csoportosítanánk a klánokat?
    Nagyság rendileg, létrehozás dátumilag, figyelné, hogy kb hány aktív játékos van a klánban, és az olyan klánokat amikbe kb 3 éve egy lélek nem jött föl törölve lennének? Sokkal áttekinthetőbb lenne, és egyszerűbb lenne a keresés a kezdő játékosok számára. Minden klánnak meglennének a követelményei, és ezeket a követelményeket leírnák a szövegükhöz. (mint eddig)
    Tudom nem nagy ötlet, és igazából a játékélményhez sem ad hozzá, de a kezelőfelületet leegyszerűsítené, és mindenki aki klánt keres, már meg is találhatná a számára éppen megfelelő klánt. (aki azzal jön, hogy senki sem keres klánt, én vagyok az élő példa)
    Ja és az országot is bele lehetne venni, hogy ne egy szlovák klánhoz csatlakozzak, hanem egy magyarhoz.
    Üdvözletem!

kecsó kedveli ezt.
  2. kecsó

kecsó Fórumlakó

Tényleg nem egy világmegváltó ötlet ,de tényleg átláthatóbbá tenné a dolgokat(a kezdők szemszögéből[ha klánt keresnek]).
    Majd ehhez is talán csinálok topc-ot ,mert egyenlőre nem látom az ötletem nagy hasznát/értelmét ,de sok játékban van a bejeli. oldalon egy táblázat és egy számláló ami a szerveren jelenleg aktív játékosok számát mutatná (bár ez csak azoknak lenne jó akik statisztikákra kíváncsiak vagy akik nagyon nagyon csak most kezdik a játékot és a táblázatból látnák melyik szerón mennyi aktív játékos van.

3. Brisingr

Brisingr Utánpótlás-írogató

Valóban ez sem rossz ötlet. De azért azt is vegyük figyelembe, hogy oda mennek többen, ahova eredetileg sokan voltak. (legalább is aki kihívásra vágyik) Jó nyilván túlzottan ez semmit sem befolyásol mert a jelenlegi állás szerint majdnem minden szerveren játszanak egy csomóan. Én csak azt sajnálom, hogy a hajókat nem lehet áthelyezni, vagy cserélni a szervereken. Jó azért ez is nagyon OP lenne, de hát nem tudom ki játszik az EU1-en? Ha látok egy nálam gyengébbet leállok mellé, és röhögök mennyit lő...(Aki nem értené, olyan ritka a gyenge hajó, mint a fehér holló)
    Én is sok játéknál láttam ezt az aktív játékos számlálót, és valóban nem egy felesleges dolog. Majd ha csinálsz rá egy topicot, támogatni fogom.

4. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Régebben itt is volt ilyen, hogy mutatta a bejelentkezésnél az aktív játékosokat, most már csak a regisztráltakat ;) :D

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  5. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

szerintem is ráfér a klános témára egy frissítés.... egy új játékos nem tudja meg hogy aktív a klán vagy sem ... szerintem úgy lenne legjobb ha a klánprofilon kimutatná az utolsó kijelentkezést . vagyis annak a játékosnak a kijelentkezését aki utoljára bezárta a főoldalát , és ha azt a dátumot mutatná hogy pl: 2010. 03.10 , akkor az új játékos tudná hogy az a klán megszűnt még ha van is benne pár tag .

Brisingr kedveli ezt.