"kliensed verziója elavult"

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mojo(Hun), témanyitás ideje: 8.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

2. *ArtistA*hu

*ArtistA*hu Utánpótlás-írogató

és detto nekem is HELP :)

3. Gallardo

Gallardo Rutinos

ismét egy jól sikerült frissítés
    elavult a legújabb kliens :)

4. Spongee2

Spongee2 Fórum-zöldfülű

Ahoj kalózok

Úgy tűnik hogy a hibát az elavult Flash player okozza, kérjük frissítsétek a flash playert.

A seafight csapata. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    a legujabb flashem van fent, ne gyere mar ilyenekkel :mad:@@@@@@@@@@@@vv
    delota nem tudok belépni szánalmas ez a játk...

5. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Sorry, this page is not available ennyit erről.. A kliensed verziója sajnos elavult.
    Kérjük, ürítsd ki a böngésződ gyorsítótárát, majd indítsd újra a böngészőt. mókás :D:D

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jogos, köszi, most nézd a linket!

7. Gallardo

Gallardo Rutinos

Jéééé az elavult vadi uj pervollal mosott flash player elindult a 23 dik próbálkozásra hihi és még böngésző gyorsatótárat se örítettem :)
    biztos a gépembe van a bibi sajnos :-(

8. *πτώση*

*πτώση* Fórum-zöldfülű

Hiába is jó a flash semmit nem javul, csak kapcsolódást jelez 21%betöltésnél.
    Aki pedig mégis tengeren van, nem látni az npc-ket de lőnek, és ha elcsobban
    chat működik de semmi más nem. vissza lépés lehetetlen.

9. sLaca

sLaca Aktív író

Nálam működik és ez van feltelepítve:

Firefox 29

ActiveX Version: 12.0.0.77
    Plug-in Version: 13.0.0.168

10. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Na ez már nagyon gáz!! Másik gépet ne vegyek???:mad::mad::mad:

11. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Nekem se ,pedig uritve,ujrainditva...

12. András_Hun

András_Hun Utánpótlás-írogató

egyeseknek jo a játék másoknak meg nem megcsináltam már mindent amit DD javasolt de semi eredménye..

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Azt csinálsz amit akarsz ugye, mi csak tanácsot tudunk adni, hogy Te mint játékos mit tudsz tenni annak érdekében hogy egy hiba ellenére tudj játszani. Nem kötelező kipróbálni, lehet várni a javításra :)

Sajnálom András, én kifogytam az ötletekből :(

14. Mary

Mary Fórum nagymestere

Hát én resi előtt még tudtam játszani, azóta sajnos nem enged be :(. Mindenből a legújabb verzió van telepítve, minden törölve van a böngésző gyorsítótárából és a Flash Player-ből is, de még sem enged be A kliensed verziója sajnos elavult. Akkor most mi van ilyenkor? :mad:

15. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Te mindent megtettél..Köszönet érte..a hiba elhárítása nem a Te dolgod.

Xena[Hun] kedveli ezt.
  16. András_Hun

András_Hun Utánpótlás-írogató

nem rosz indulatbol mondtam hogy mindent kiprobáltam mindegyik hasznos dolog csak kicsit bozsanto hogy egyikse vált bé::cool:

17. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

ujratelepitsem a bongèszot vagy mi van ilyenkor?vàrni kell megjavitjàk,vagy igy marad?

18. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

A Flasplayer telepítése (frissítés) után újra kell indítani a számítógépet!!! Így már betölt a tengertérkép igaz csak 21%-ig, utána pedig jön a LOST CONNECTION! :(

19. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

EU3 21% - logging in user..., itt megáll, de EU4-re gond nélkül betölt, legalábbis az előbb betöltötte, itt hiába próbáltam bármit. A gépet én is újraindítottam+...

20. DODGE

DODGE Utánpótlás-írogató

Na vajon milyen kódot adnak ezért xd ez azért elég vicces.