"kliensed verziója elavult"

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mojo(Hun), témanyitás ideje: 8.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Jogos XENA meglátása :) !!!! Csak EU3 nem töltődik be, minden más szerver ahol játszom simán betölt.

2. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

bongèszo torolve,flash player ujratelepitve,gèp ujrainditva,ès mèg mindig elavult vagyok....
    SEà-t leszàmitva minden màs normlisan mukodik

3. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

EU3??? vagy másik szerver?

♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  4. Craftboy.

Craftboy. Utánpótlás-írogató

A BMezést is jegelni lehet, mivel a jutalmakat nem adja meg!

5. |Xena|Hun

|Xena|Hun Fórum-zöldfülű

2014-04-08 20:00:17
    Megszerezve: 245 x Fekete puskapor.
    Megszerezve: 123 x Agwe páncéllemezei.
    Kaptál 122699 aranyat.
    122'699 arany
    Kaptál 1227 gyöngyöt.
    1'227 gyöngy
    Kaptál 19632 elitpontot.
    Kaptál 29448 TP-t (tapasztalatpontot).
    Megszerezve: 10 x 5. szintű szigony.
    2014-04-08 20:00:15
    Elsüllyesztetted a(z) 13. támadási hullám egy NPC-jét!

6. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

uncsi amugy EU4 :-(

A kliensed verziója sajnos elavult.

Kérjük, ürítsd ki a böngésződ gyorsítótárát, majd indítsd újra a böngészőt.

7. Craftboy.

Craftboy. Utánpótlás-írogató

És hozzáadta a gyöngyöt a meglévőhöz pl.? Mert pl. nekem nem.

8. |Xena|Hun

|Xena|Hun Fórum-zöldfülű

Igen, megkaptam azt is, gyarapszik lassacskán.

9. ♥Crazyß♥™

♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

eu5 12 es flasch 12,0,0,77

10. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

EU4 továbbra is kuka :-(((
    de semmi gond már ugyis este van így időm sem lenne játszani az ingyen játékon :)))

11. cement01

cement01 Fórum-zöldfülű

Ez már tényleg dühítő!! EU3 lassan 4. órája halott.
    Nem kellene már valamit csinálni????

12. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

EU3 már működik :)

13. Humpa-Lumpa.PA

Humpa-Lumpa.PA Fórum-zöldfülű

Eu2-re mar reggeltol nem tudok fellepni :)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az lehet hogy dühítő, de valótlant akkor se írj, EU3 a többi szerverrel együtt egész nap üzemelt, hogy sok játékos nem tud belépni, már más kérdés.

A kérdésed már no comment... olvasni is kéne néha fórumot, nem csak panaszkodni. Írtuk nem egyszer hogy javítás alatt, ettől független még megkérdezed hogy "Nem kellene már valamit csinálni????" o_O

Ettől többet mi nem tudunk csinálni, de páran még jelezhetitek hogy még mindig nem tudtok belépni. Akkor sem fog hamarabb megjavulni. Próbáltunk 1-2 ötlettel szolgálni, ami vagy segít vagy nem, ha valakinek nem segített várjon türelmesen, ha már nem bír, idegeskedhet, az se fog segíteni. :rolleyes:

15. xHAZAFI

xHAZAFI Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)
    Tudom, hogy minden javítás alatt van tisztában vagyok vele olvasok állandóan fórumot mégha nem is írok hozzászólásokat:)
    Annyit szeretnék jelezni, hogy tegnap estétől nálam újra kezdődött az egész. "Congestion error" "17-21%-ig tölt be" . Ami ma reggel folytatódott, bár nem tudom másnak van-e ilyen problémája (TS-en még senki sincs fent, de tegnap este 10 után a fél klánnak congestion error). Megtettem mindent ami az ehez tartozó topicban le volt írva+az ebben a topicban lévő tanácsokat is:) most szépen elmegyek dolgozni, majd leszek :) esetleg ha 1 moderátor vagy játékos írna nekem 1-2 tanácsot a probléma megoldásával kapcsolatban, mire hazaérek nagyon szépen megköszönném neki :)
    Szép napot mindenkinek és jó szelet aki tengeren van :)

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Kérdés hogy melyik szerverről is van szó? Csak mert Eu3 elég gázos tegnap este óta...

Másrészt hogy visszatért a congestion error, hát úgy mondanám hogy megint találkoztál vele, de nem tűnt az el. A legutóbbi frissítésekkel csak ezen hibák számát csökkentették, egyébként továbbra is előfordulhat.

17. xHAZAFI

xHAZAFI Utánpótlás-írogató

igen EU3-ról van szó kedves DD.
    Igen tudom, hogy csak a száma lett csökkentve csak rosszul fogalmaztam, bocsánat :D

18. messor

messor Junior szaki

a kliensed elavult hát kezdődik:))

19. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

Eu 4 is ismételten rossz kliens Brrrr
    és hadjuk már hogy ezt csináljam meg azt tegnap este vagyis 23.15-kor kiléptem semmi baj sem volt erre ma meg már megint hangsulyozom MEGINT nem tudok belépni Brrrrr
    mi ez már megint ha nem vérlázito hogy lehet ennyire elrontani valami kiss szerény játékélményt ??? BRAVÓ!!!

20. messor

messor Junior szaki

restart előtt jó volt a kliensem utána már elavult lehet tudni hogy lesz vmi. változás vagy ez már így fog maradni egy ideig? Ja és eu 4 van a jelenség:)