Kövek

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: lajbino, témanyitás ideje: 7.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. lajbino

  lajbino Fórum-zöldfülű

  Csatahajóra/farmhajóra és ezekhez tartozó szörnyek köveinek legoptimálisabb összeállításában szeretnék segítséget kérni.
  Ti hogyan állítottátok össze?
   
 2. Köyble

  Köyble Utánpótlás-írogató

  Csatához:

  hajóra:
  1. Csatapontos kő v. Páncélbónusz (az 5% játékossebzést nem próbáltam, DoT csökkenésnek nem nagyon látom értelmét)
  2. Ágyúsebzés
  3. Találati esély (nagyobbat lősz kitéréssel rendelkező hajókra)
  4. Kitérési esély (sokkal kisebbet kapsz csatában)
  5. Sebzés elkerülés (kicsit kevesebbet lőnek rád)
  petre:
  1. Csatapontos kő
  2. Kitérési esély
  3. Találati esély
  Farmoláshoz:

  hajóra:
  1. Páncélbónusz v. Elitpontos v. 5% NPC sebzés v. +49 sebesség (amelyik kényelmesebb neked, próbáld ki mind, én a páncélt használom)
  2. Ágyúsebzés
  3. Kritikus sebzés v. Találati esély (ha van az npc-nek kitérése) v. Szigonysebzés (értelemszerűen, ha szigonyoznál vele)
  4. Sebzés elkerülés (npc-k sokkal kevesebbet lőnek rád)
  5. Kitérési esély (kicsit kevesebbet kapsz npc-ktől) v. javítós kő (ha nincs kitérés ez is több mint a semmi) v. HP (ha végképp nincs semmi más)
  petre:
  1. Amulett bónusz v. Amulett töltési idő csökkentés v. +5% látótávolság v. +1000 Elitlőszer bónusz (ezeket annyira nem értem)
  2. Sebzés elkerülés
  3. Kitérési esély (ha a lehető legnagyobb védelemre van szükség) v. Kritikus sebzés (eventen vérszomj mellé passzol) v. Szigonyzós kő (egyértelmű)

  Én így használom, remélem segít valamennyit.
   
  Kezdet93 kedveli ezt.
 3. Kutymorgo

  Kutymorgo Utánpótlás-írogató

  Hali azt szeretném kérdezni hogy a tehetségek akkor aktiválódnak amikor mindegyik 7 szinten lesz ?Vagy hogy is van ez mert hiába van 100% az ikonok a tengertérképen semmit nem veszek észre külömbséget pl ha ládákat nyitok pedig Eldorádón van pl.
   
 4. Kezdet93

  Kezdet93 Fórum-zöldfülű

  rákell nyomni az ikonra hogy aktiválódjon
   
 5. Kutymorgo

  Kutymorgo Utánpótlás-írogató

  rá nyomtam de semmi változás semmivel sem kapok többet pl a ládákból vagy a csilikből gyöngyöt ,biztos elromlott az ikonom selejtes :) :)
   
 6. Panamericana

  Panamericana Haladó

  Ha rányomsz az ikonra, akkor bedob egy térképre ahol csak láda és csili van. 1 percet lehetsz ott és csak azon a mapon érvényes a láda bónusz.
   
 7. Köyble

  Köyble Utánpótlás-írogató

  Pontosítanék, ha megvan a 100 szörny és 100%-on áll az Eldorádó és rákattintasz a következő bő 1 percben lesz ládabónuszod. Elkezd bedobni az előttem említett térképre, viszont ha közben elmozdulsz a bónuszod megmarad az adott időtartamig ugyan úgy csak nem dob be a ládás mapra, így kint a tengeren "érvényesítheted" az előnyeit. Mivel kint sokkal kevesebb láda van, így ez szerintem hülyeség, de mindenki maga döntse el :)
   

Az oldal megosztása